KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
- lolo d pitar
- Kontakt:
Re: KK Bosna
covjek koji ocigledno jako voli bosnu,bezveze se prepire
i uvijek ima najbolje mjesto u dvorani,nevjerovatno
dje sjedi?? i kako si siguran da je to ars??lolo je napisao/la:covjek koji ocigledno jako voli bosnu,bezveze se prepire
I feel devotion!!
- lolo d pitar
- Kontakt:
ma ja bolan sve znam,znam i vecinu clanova sa foruma,pokazacu ti arsa,pa ga zajedno mozemo prebiti,a i ne moramoipsa je napisao/la:dje sjedi?? i kako si siguran da je to ars??lolo je napisao/la:covjek koji ocigledno jako voli bosnu,bezveze se prepire
ipsa jel stvarno mislis ici u tuzlu?
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
ma ne znam radim a tekma kasno...bil ti isao? al definitivno bi volio otic u siroki ukoliko se sastanemo u finalu.. mogli bi se dogovorit ko je za, pa organizovano na tekmu....KK_Bosna je napisao/la:ipsa jel stvarno mislis ici u tuzlu?
I feel devotion!!
ti bi se samo marisao..lolo je napisao/la:ma ja bolan sve znam,znam i vecinu clanova sa foruma,pokazacu ti arsa,pa ga zajedno mozemo prebiti,a i ne moramoipsa je napisao/la:dje sjedi?? i kako si siguran da je to ars??lolo je napisao/la:covjek koji ocigledno jako voli bosnu,bezveze se prepire
I feel devotion!!
ja vala kontam da idem, i ja radim, pa moram gledat da zavrsim do 4, pola 5... to se moze sreditiipsa je napisao/la:ma ne znam radim a tekma kasno...bil ti isao? al definitivno bi volio otic u siroki ukoliko se sastanemo u finalu.. mogli bi se dogovorit ko je za, pa organizovano na tekmu....KK_Bosna je napisao/la:ipsa jel stvarno mislis ici u tuzlu?
ajd poslao sam ti pm, da ne smaramo ljude offtopicom
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
- lolo d pitar
- Kontakt:
ma dobro si ti prosao pa mi otkrio svoj identitet,inace bih te razbioipsa je napisao/la:ti bi se samo marisao.....a tek uz moju pomoc si skontao ko je ipsa na forumu........
inace,imas pm
imas pmlolo je napisao/la:ma dobro si ti prosao pa mi otkrio svoj identitet,inace bih te razbioipsa je napisao/la:ti bi se samo marisao.....a tek uz moju pomoc si skontao ko je ipsa na forumu........
inace,imas pm
I feel devotion!!
imate pm

- lolo d pitar
- Kontakt:
vidi fktipsa je napisao/la:imas pmlolo je napisao/la:ma dobro si ti prosao pa mi otkrio svoj identitet,inace bih te razbioipsa je napisao/la:ti bi se samo marisao.....a tek uz moju pomoc si skontao ko je ipsa na forumu........
inace,imas pm
Kako danas lagano gube u Tuzi...
Nije najveća budala onaj koji ne zna da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina.
Pobjeđuje Bosna 100% 
a dobar ovaj boga mi, cuj lagano gube pa veceras sto posto pobjeduju jer je pristup od prve minute pravi, ono se desio los dan i nemotivisana bosna ,a slobodi sve uslo...aseemic je napisao/la:Kako danas lagano gube u Tuzi...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
neno#4 je napisao/la:a dobar ovaj boga mi, cuj lagano gube pa veceras sto posto pobjeduju jer je pristup od prve minute pravi, ono se desio los dan i nemotivisana bosna ,a slobodi sve uslo...aseemic je napisao/la:Kako danas lagano gube u Tuzi...
O cemu ti? U ligi 10 su na 'guzov' dobili u Mejdanu, u nedjelju u Skenderiji, na srecu i iskustvo... Zar iskreno mislis, da i treci put tako mogu?!
Mark my words.
Nije najveća budala onaj koji ne zna da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina.
prvo nije liga 10 nego liga 8, drugo u polufinalu kupa u mostaru ste bili porazeni,trece u ligi 8 u skenderiji ste fasovali oko 25 razlike mada je moglo biti 40 da nije vv ubacio drugu postavu,cetvrto u skenderiji smo pobijedili za 14 minuta,peto jedno dva puta smo jaci od vas i da vam nije zlaje trenutno bi bili u rangu zrinjskog ili cak i ispod,itd...da ti na nabrajam vise jer su stvarno bolji a sto ti gajis neke iluzije to je vec tvoja stvar,i ako dodje do trece tekme nemate ni tu sta da trazite jer smo puno puno bolji...aseemic je napisao/la:neno#4 je napisao/la:a dobar ovaj boga mi, cuj lagano gube pa veceras sto posto pobjeduju jer je pristup od prve minute pravi, ono se desio los dan i nemotivisana bosna ,a slobodi sve uslo...aseemic je napisao/la:Kako danas lagano gube u Tuzi...
O cemu ti? U ligi 10 su na 'guzov' dobili u Mejdanu, u nedjelju u Skenderiji, na srecu i iskustvo... Zar iskreno mislis, da i treci put tako mogu?!
Mark my words.
BUDI BOSNA
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
neno#4 je napisao/la:
prvo nije liga 10 nego liga 8, drugo u polufinalu kupa u mostaru ste bili porazeni,trece u ligi 8 u skenderiji ste fasovali oko 25 razlike mada je moglo biti 40 da nije vv ubacio drugu postavu,cetvrto u skenderiji smo pobijedili za 14 minuta,peto jedno dva puta smo jaci od vas i da vam nije zlaje trenutno bi bili u rangu zrinjskog ili cak i ispod,itd...da ti na nabrajam vise jer su stvarno bolji a sto ti gajis neke iluzije to je vec tvoja stvar,i ako dodje do trece tekme nemate ni tu sta da trazite jer smo puno puno bolji...
BUDI BOSNA
Prvo izvinjavam se zbog 10... drugo, nisam ja oni.
Trece, to je bila prva utakmica, u kojoj bi Bosna dobila i KK Partizan u punoj hali. Cetvrto, sam dokazujes koliko je srece bilo. Koja to ekipa pobjeđuje za samo 14 minuta?! Peto, jaca Bosna jeste, ali veceras gubi...
Kompleksaš...
- lolo d pitar
- Kontakt:
e igra im jovanovic,bosna pobjedjuje
ti meni da kazes da sam kompleksas,ja nijednom tebi nisam ovako sto kazao,molim te da se suzdrzis,i sta hocete molim te pa realno cemo vas razderat kao sto vas deremo u zadnjih pet godina,sjecam se da ste nas uzeli kad je stojkovic jos igrao mislim da je to vasa zadnja tekma, koja opet u konacnici nije nista znacila jer smo mi dobili siroki na pecari ,cuj dobili bi i partizan da li to ti poredis slobodu i partizanaseemic je napisao/la:neno#4 je napisao/la:
prvo nije liga 10 nego liga 8, drugo u polufinalu kupa u mostaru ste bili porazeni,trece u ligi 8 u skenderiji ste fasovali oko 25 razlike mada je moglo biti 40 da nije vv ubacio drugu postavu,cetvrto u skenderiji smo pobijedili za 14 minuta,peto jedno dva puta smo jaci od vas i da vam nije zlaje trenutno bi bili u rangu zrinjskog ili cak i ispod,itd...da ti na nabrajam vise jer su stvarno bolji a sto ti gajis neke iluzije to je vec tvoja stvar,i ako dodje do trece tekme nemate ni tu sta da trazite jer smo puno puno bolji...
BUDI BOSNA
Prvo izvinjavam se zbog 10... drugo, nisam ja oni.
Trece, to je bila prva utakmica, u kojoj bi Bosna dobila i KK Partizan u punoj hali. Cetvrto, sam dokazujes koliko je srece bilo. Koja to ekipa pobjeđuje za samo 14 minuta?! Peto, jaca Bosna jeste, ali veceras gubi...
Kompleksaš...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.