NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Zeljovac_1921
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 05 dec 2011, 02:36

rio_Ferdy88 je napisao/la: samo sto je maninng stariji godinu dana i ima 3 godine vise staza kao prvi qb ;) ...on od 98, brady od 2001..
Imat ce Brady vremena da nadoknadi te 3 godine. No, ne bitno, vama je bolji Brady meni Manning i to je to.
Jos Saint i Lions, ako Brees bude rasplozen tekma bi trebala biti dobra.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 05 dec 2011, 03:27

Brees ubija k'o i protiv Giants-a 17-0
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 dec 2011, 08:50

sreca za Bearse sto nam svi rezultati idu na ruku... sad treba pokupiti Mcnaba nema veze sto nije ni on nist aposebno, ali ovaj kloc nas je unistio...Bearsi 3 puta na red zon i nismo napravili ni 1 poen :shock: :shock: :shock: ... paaaaaa idioteeeeeee sta nam radis i uz to onakav TD primiti fuj ebote...ta man zaboravim i opet mi dodje na pamet danasnja utkamica....joj Hanie ti si za mezara nizasta vise :(
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 dec 2011, 09:14

Zeljovac_1921 je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la: samo sto je maninng stariji godinu dana i ima 3 godine vise staza kao prvi qb ;) ...on od 98, brady od 2001..
Imat ce Brady vremena da nadoknadi te 3 godine. No, ne bitno, vama je bolji Brady meni Manning i to je to.
Jos Saint i Lions, ako Brees bude rasplozen tekma bi trebala biti dobra.

meni je licno Manning bolji i pored Rogersa najbolji, ali Brady ne zaostaje mnogo za njima svakako, ali mislim da su oni opet ispred njega
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 05 dec 2011, 10:49

steta sto sinoc nismo Pekerse zaustavili, tako blizu ali tako daleko onaj kreten u 45sec dodje do pozicije za FG, steta, na kraju jednostavno nasa odbrana je bila previse istrosena, da nije bilo onog pass interference mozda bi nam se i odbrana malo vise uspjela odmoriti, bas steta. Imamo srece sto je Dalas izgubio, sada moramo pobjediti sve do kraja, ako mislimo da se plasiramo dalje....tesko ali eto nada postoji
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 05 dec 2011, 15:37

CLS je napisao/la:steta sto sinoc nismo Pekerse zaustavili, tako blizu ali tako daleko onaj kreten u 45sec dodje do pozicije za FG, steta, na kraju jednostavno nasa odbrana je bila previse istrosena, da nije bilo onog pass interference mozda bi nam se i odbrana malo vise uspjela odmoriti, bas steta. Imamo srece sto je Dalas izgubio, sada moramo pobjediti sve do kraja, ako mislimo da se plasiramo dalje....tesko ali eto nada postoji
ma mozete osvojit diviziju sigurno..niste losiji od cowgirlsa..igrate dvije sa njima do kraja i dobijete ih i to je to..kad su oni sinoc od cardinalsa izgubili mozete ih i vi dobit..pogotovo kad je bradshaw tu..a saintsi sinoc nisu nesto specijalno odigrali za razliku one tekme protiv giantsa, jer je detroit sam sebe sinoc unistio sa onolikim brojem penaltya, pa svaki napad su imali neki penalty i jos im blokirali FG..tako da su saintsi to iskoristili i to je to..a texansi me nastavljaju iznenadjivat i to ugodno, jer igrat sa trecim QB i bez williamsa, johnsona(koji se sinoc opet povrijedio) je stvarno za svake pohvale, odbrana im je dobra i to ih izvlaci plus foster..i jos drze broj 1 u afc-u :o ..
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 05 dec 2011, 18:50

rio_Ferdy88 je napisao/la:ma mozete osvojit diviziju sigurno..niste losiji od cowgirlsa..igrate dvije sa njima do kraja i dobijete ih i to je to..kad su oni sinoc od cardinalsa izgubili mozete ih i vi dobit..pogotovo kad je bradshaw tu..a saintsi sinoc nisu nesto specijalno odigrali za razliku one tekme protiv giantsa, jer je detroit sam sebe sinoc unistio sa onolikim brojem penaltya, pa svaki napad su imali neki penalty i jos im blokirali FG..tako da su saintsi to iskoristili i to je to..a texansi me nastavljaju iznenadjivat i to ugodno, jer igrat sa trecim QB i bez williamsa, johnsona(koji se sinoc opet povrijedio) je stvarno za svake pohvale, odbrana im je dobra i to ih izvlaci plus foster..i jos drze broj 1 u afc-u :o ..
Ma nama puno passing igra i ne treba, jer Foster i Tate razvaljuju, bitno je samo da QB nema turnovers ostalo je sve trcanje. Juce zadnji drive za TD, smo imali 19 akcija, od toga 15 trcanje. Jos protiv Atlantine odbrane koja je druga u ligi u zaustavljanju trcanja. Otic' cemo u playoff to je manje vise sigurno i onda sta Bog da, ne vjerujem da mozemo nesto vise napraviti s ovolikim povredama. Ali sto opet ne znaci da cemo slijedece godine biti jos jaci, ukoliko zadrzimo Fostera.
SaltCityAttack je napisao/la:

meni je licno Manning bolji i pored Rogersa najbolji, ali Brady ne zaostaje mnogo za njima svakako, ali mislim da su oni opet ispred njega
Trenutno u ovoj sezoni Rodgers je najbolji QB, ali kad gledas best ever ne moze se on jos porediti ni s Bradijem ni Manningom ma ni Brees-om. Kao sto amersom rece jos on treba pure jesti da bude i istom rangu s njima. A Manninga sto se tice, kad god se spomene QB spomene se Manning kao jedan od najboljih svih vremena, **** te Joe Montana je uzo 4 superbowls pa se Manning stavlja daleko ispred njega. Nije sve u titulama, jer odbrana ima dosta toga s tim, gledas ga kao individualca, i individualno lik je razvalio, Qb-s su igrali po 15+ godina i postavljali brojeve koje je on skoro sve stigo u 12 godina, jedino Bret Favre-a tesko da ce stici, cisto iz razloga sto ima 7 godina staza vise od njeg.

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 06 dec 2011, 04:23

Another come back for Favre? Upravo to rekoše na ESPN-u! Kažu izvori bliski Brettu su potvrdili da je otvoren za pregovore u slučaju da mu Bearsi pošalju ponudu! Wow! Lično bih ga volio vidjeti još par puta na terenu.
"Float like a butterfly, sting like a bee"

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 dec 2011, 05:12

hajde Bearsi uzmite ga i da dobijemo te 3 tekme i da idemo u playoff... Forte se vraca prije kraja regularnog dijela sezone...steta zaista za njega i Cutlera na svojim pozicijama bili su medju boljim ove godine :(....steta za Bearse koji su igrlai odlicno sve do povrede Cutlera....jos ova povreda Fortea uhhhhhhh...mislio sam da je puno teze, jer zaista dobio je eben udarac u koljeno :(.

Major Wright takodjer se povrijedio i bice odsutan takodjer neko vrijeme i za njega se ne zna koliko tacno...steta i on je napokon poceo igrati dobro na poziciji FS I SS ... zato je Stalz usao u ovoj utkamici i imao utakmicu karijere :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 06 dec 2011, 08:53

evo slusao sam na ESPN da Berisi nece nikog dovoditi na QB poziciji
Pa sam poslije reko tata

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 dec 2011, 16:46

CLS je napisao/la:evo slusao sam na ESPN da Berisi nece nikog dovoditi na QB poziciji
idioti ba teski vecih nema od Bearsa.... kojis u to zidovi ebo ih otac :(...pa treba im neko da moze baciti loptu, jer ovaj idiot ne moze nista , a oni glume nesto...niti cemo imati dobar pick niti koji ****, pa usrase nam sezonu...mislim fakat smo igrali dobro sve do povrede Cutlera...steta majkemi steta...kazem jos uvjek smo prvi, za wild card, ali ne uljeva meni to samopouzdanje nikako, kad moram razmisljati da je nama Hanie QB...moramo dobiti 3 tekme sto znaci da moramo dobiti tamo Denver,Minesotu i kuci Seattle... ovo ako ne pobjede treba im odkazat godisnje ulaznice za slijedecu sezonu, pa ce im biti poluprazan stadion kao kod Chargersa....pa ebote stvarno ne vidim ralzoga da Hanie bude starter covjek bacio 6-7 INT u dvije utkamice :roll:
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 08 dec 2011, 01:50

slika

Jedan jedini. :D :D

Sta jedan covjek moze uraditi, da vatreni navijac jedne ekipe pocne "mrziti" ekipu za koju navija.
Sada iskreno samo kada mu pogledas facu sve ti bude jasno, on je izgubljen i u vremenu i u prostoru.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 08 dec 2011, 02:09

Osim što bih lično zaista volio vidjeti Favrea na terenu realno mislim da bi Bearsima donio više nego ovaj gore sa slike. Ali lahko je moguće da bi i Bretta iznijeli sa terena jer diskutiralo se na kilometre ovdje o O-line Bearsa, a ni Brett sam od sebe nije više tako pokretljiv. Dakle korist i zadovoljstvo bi u osvom slučaju bili sa priličnim rizikom po zdravlje.
"Float like a butterfly, sting like a bee"

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 11 dec 2011, 18:29

Pa sam poslije reko tata

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 11 dec 2011, 22:35

:lol: :lol: ..dobar..heh..neki cak predlazu manninga za mvp ove sezone :roll: ..al koja zavrsnica sad ovih tekmi :o :D 8-) ..min se vratila iz dubokog minusa i onda na -6 u redzone na par sekundi do kraja naprave fumble, isto tako titansi na -6 na 1 and goal dopuste sack..a i patsi jedva nekako zaustavise skinse da im ne uzmu pobjedu..u redzone im uzmu int :D ..nakon sto je brady u prethodnom driveu bacio welkeru u endzone koji ispusta loptu i skinsi prave int..
gronk naravno 2 td cime je postavio novi rekord za te po broju td u sezoni(koji je bio 13 td, a sad je 15 uz tendenciju da se poveca u narednim tekmama)..can't wait veliki derbi veceras..giantsi kod cowgirlsa.. :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 dec 2011, 22:39

ma ja ne mrzim ekipu zbog tog Hania nema sanse...kako da ne volim Pepersa,Urlachera,Briggsa,Tilmana ,Fortea ma nema sanse :)...danas uzimamo ovo, evo Tilman INT napravio :)...dobro je samo da nam sad offense bude bolji.

Nego ima li neko dobar link za Berarse ja nisam kuci pa ne mogu gledati na TV?
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 11 dec 2011, 22:56

SaltCityAttack je napisao/la:ma ja ne mrzim ekipu zbog tog Hania nema sanse...kako da ne volim Pepersa,Urlachera,Briggsa,Tilmana ,Fortea ma nema sanse :)...danas uzimamo ovo, evo Tilman INT napravio :)...dobro je samo da nam sad offense bude bolji.

Nego ima li neko dobar link za Berarse ja nisam kuci pa ne mogu gledati na TV?
http://www.firstrowsports.tv/watch/9738 ... bears.html
evo ti za bearse, a ispod za nfl redzone :D ako hoces gledat sve tekme.. ;)
http://www.firstrowsports.tv/watch/9741 ... zone-.html
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 11 dec 2011, 23:02

Joj Peppersa jes lud,blokiro FG Broncosa :mrgreen:
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 11 dec 2011, 23:03

Oj Pepersa "budale". Blokira Field Gol, ali dzaba im sve kada ce sada Hanie na teren.

@ salt

ja mislim da je red da castis nekog picem ko ti javi da su Bearsi dosli do TD sa Hanieom kao prvim QB. :D :D
"My Favorite Ring is Always the Next One"

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 dec 2011, 23:11

ma ne mozemo sa njim, ali bogami danas je i OL jako jako los...tesko da ce OL i on uspjeti doci do TD :)...samo i u takvim uslovima mi opet igramo ravnopravnu utkamicu evo ove zadnje 3 tekme :)...ebiga Cutler koliko znaci to ja tek sad mogu da vidim..jednostanvo on je i onu OL pravio puno boljom, jer koliko je samo njegova igra uticala na to sve...sad je tos ve drugacije
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.