rio_Ferdy88 je napisao/la:ma mozete osvojit diviziju sigurno..niste losiji od cowgirlsa..igrate dvije sa njima do kraja i dobijete ih i to je to..kad su oni sinoc od cardinalsa izgubili mozete ih i vi dobit..pogotovo kad je bradshaw tu..a saintsi sinoc nisu nesto specijalno odigrali za razliku one tekme protiv giantsa, jer je detroit sam sebe sinoc unistio sa onolikim brojem penaltya, pa svaki napad su imali neki penalty i jos im blokirali FG..tako da su saintsi to iskoristili i to je to..a texansi me nastavljaju iznenadjivat i to ugodno, jer igrat sa trecim QB i bez williamsa, johnsona(koji se sinoc opet povrijedio) je stvarno za svake pohvale, odbrana im je dobra i to ih izvlaci plus foster..i jos drze broj 1 u afc-u

..
Ma nama puno passing igra i ne treba, jer Foster i Tate razvaljuju, bitno je samo da QB nema turnovers ostalo je sve trcanje. Juce zadnji drive za TD, smo imali 19 akcija, od toga 15 trcanje. Jos protiv Atlantine odbrane koja je druga u ligi u zaustavljanju trcanja. Otic' cemo u playoff to je manje vise sigurno i onda sta Bog da, ne vjerujem da mozemo nesto vise napraviti s ovolikim povredama. Ali sto opet ne znaci da cemo slijedece godine biti jos jaci, ukoliko zadrzimo Fostera.
SaltCityAttack je napisao/la:
meni je licno Manning bolji i pored Rogersa najbolji, ali Brady ne zaostaje mnogo za njima svakako, ali mislim da su oni opet ispred njega
Trenutno u ovoj sezoni Rodgers je najbolji QB, ali kad gledas best ever ne moze se on jos porediti ni s Bradijem ni Manningom ma ni Brees-om. Kao sto amersom rece jos on treba pure jesti da bude i istom rangu s njima. A Manninga sto se tice, kad god se spomene QB spomene se Manning kao jedan od najboljih svih vremena, **** te Joe Montana je uzo 4 superbowls pa se Manning stavlja daleko ispred njega. Nije sve u titulama, jer odbrana ima dosta toga s tim, gledas ga kao individualca, i individualno lik je razvalio, Qb-s su igrali po 15+ godina i postavljali brojeve koje je on skoro sve stigo u 12 godina, jedino Bret Favre-a tesko da ce stici, cisto iz razloga sto ima 7 godina staza vise od njeg.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster