Sam nemoj misliti da si otkrio toplu vodu sa ovim postomValencia je napisao/la:Dos'o UN da razdvoji zaracene strane.
Meni je Dortmund jedan od najdrazih klubova. Bajern ne volem blago receno. Al' postoji logicno objasnjenje zasto simpatizeri Bajerna (na ovom forumu) ne osjecaju prezir prema ostalim bundesligasima. Oni u Bundesligi nemaju PRAVU konkurenciju. Oni su jedini gigant u ligi. Oni su svake godine VELIKI favoriti za titulu. Sa druge strane, simpatizeri ENG, ITA i donekle ESP liga se nikako ne mogu smisliti, jer su klubovi koje simpatisu velika konkurencija.
Logicno je da simpatizer Dortmunda prezire Bajern, kao sto je logicno da simpatizer Bajerna ne prezire Dortmund ili bilo koji drugi klub u Bundesligi. Iznimke su moguce.
Dortmund igra fantasticno. Vec u zadnjih par kola su uhvatili pravu formu. I u Stutgartu su igrali odlicno. Samo naprijed!!
istina. Mene sam zanim ko je ovo napisao o malom klubu?adnan24 je napisao/la:ima istine u ovom sto pise HzBvB...pojedinci su poslije utakmica u Francuskoj i Grckoj odmah pozurili da napisu kako je BvB mali klub i kako je to ista prica kao i sa Stuttgartom ili Wolfsburgom.Naravno svako ima pravo da napise svoje misljenje ali ta pomalo glupa piskaranja 2 minute poslije poraza su uvijek bila iritantna.
S druge strane opet cinjenica je da 95% navijaca Bayerna na ovom forumu je sasvim ok tako da ne treba pretjerivati u nekim konstatacijama...bar ne na pojedinacnoj osnovi a za Bayern kao klub me ...
BvB-u je ovo već 3 sezona zaredom u Europi i jednostavno je vrijeme za neki bar malo bolji rezultat ma koliko god ta momčad bila mlada. Na stranu mladost i neiskustvo sad, pitanje je koliko je momčad kvalitetna, a Bvb je dovoljno kvalitetan da izbaci iz jednadžbe tu "mladost". po meni je izvlačenje na neiskustvo samo kukavičlug, jer po tome onda Bvb nebi mogao biti Njemački prvak, a bili su.
Da se razmemo, Bvb ove sezone neće proči skupinu LP, no ako BvB dođe bar do 174 finala u Ligi Uefe i bude među prva 3 u BUNDESLIGI, znači direktno se kvalificira za LP, ova sezona neće biti ništa mnaje uspješna za Bvb nego prošla.
A sad ti Hzvbvb shvati to kak oćeš: JA NAVIJAM DA BVB U TOME USPIJE