Po prvi puta se slazem sa tobom. To sto rece da nije bolest sve sto boli si dobro rekao i dolazi od prave osobe koja je pravi dokaz za to. Pozdrav moronu !!!Mancini je napisao/la: ↑20 nov 2019, 22:09Ponovo je napisao/la: ↑20 nov 2019, 20:27Ako ostane u ovoj ligi mislim da ce kod vas zavrsiti,neka vam je sa srecom,volim cuti lijepe vijesti za bilo koji klub,to u vezi infrastrukture,ja vas mrzim samo 90 minuta dok traje utakmica protiv nas,u suprotnom ste mi dragi i volio bi da pomrsite racune Olimpiku,njih mrzim dokle god postoje olosi![]()
![]()
Nije bolest sve što boli!
![]()
![]()
![]()
![]()
NK TOŠK Tešanj
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK TOŠK Tešanj
“Don’t believe everything you hear. Real eyes, Realize, Real lies.”
Normalno,najveca je bolest onog ko vjeruje da ce olimpic uc u premijer ligu,ako se dokaze da ste kupovali tekme idete u nizu ligu pametnjakovicu,isto kosto je i Juventus ispao u nizi rang radi trgovine utakmicamaMancini je napisao/la: ↑20 nov 2019, 22:09Ponovo je napisao/la: ↑20 nov 2019, 20:27Ako ostane u ovoj ligi mislim da ce kod vas zavrsiti,neka vam je sa srecom,volim cuti lijepe vijesti za bilo koji klub,to u vezi infrastrukture,ja vas mrzim samo 90 minuta dok traje utakmica protiv nas,u suprotnom ste mi dragi i volio bi da pomrsite racune Olimpiku,njih mrzim dokle god postoje olosi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- samoOlimpick
- Kontakt:
Nemojte sve nas prave navijače Olimpika da poredite s ovim ološem i lažnim vjernikom koji je navijačima Veleža prodavao karte koje smo mi pravi navijači trebali dobiti od firme, on ih prodavao za 3 markePonovo je napisao/la: ↑21 nov 2019, 00:06Normalno,najveca je bolest onog ko vjeruje da ce olimpic uc u premijer ligu,ako se dokaze da ste kupovali tekme idete u nizu ligu pametnjakovicu,isto kosto je i Juventus ispao u nizi rang radi trgovine utakmicamaMancini je napisao/la: ↑20 nov 2019, 22:09Ponovo je napisao/la: ↑20 nov 2019, 20:27Ako ostane u ovoj ligi mislim da ce kod vas zavrsiti,neka vam je sa srecom,volim cuti lijepe vijesti za bilo koji klub,to u vezi infrastrukture,ja vas mrzim samo 90 minuta dok traje utakmica protiv nas,u suprotnom ste mi dragi i volio bi da pomrsite racune Olimpiku,njih mrzim dokle god postoje olosi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
VAR=500KM 
-
- Kontakt:
Pa vjerovatno kazna
Svasta
. Onda bi mogli dobiti i kaznu zbog vreca za smece i one su na ogradi.

VAR prati i adminstraciju i moderatore
kazna.... omalovažavanje ....
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
TOŠK najgledanija ekipa Prve lige. 

Da mi je samo vidjet objasnjenje za sta nas kaznjavaju
izivljavanje nad nama

TŽV!
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Ma nije, ok su reakcije, ekstra stvarHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑13 dec 2019, 19:33Malo promjene, naša raja nije navikla na ovo. Ali mi se sviđa. Dobro dobro...![]()
TŽV!
Nije losa stvaratomac123 je napisao/la: ↑13 dec 2019, 19:38Ma nije, ok su reakcije, ekstra stvarHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑13 dec 2019, 19:33Malo promjene, naša raja nije navikla na ovo. Ali mi se sviđa. Dobro dobro...![]()

Događali se sta u klubu???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.