FC Barcelona

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Dokle će ekipa dogurati u Ligi prvaka ove sezone?

Anketa je završila: 27 feb 2026, 23:24.

Osmina finala
6
21%
Četvrtfinale
10
36%
Polufinale
2
7%
Finale
1
4%
Osvajaju Ligu prvaka
9
32%

Ukupno glasova: 28

jasonstatham
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la jasonstatham » 11 jan 2026, 22:28

Hvala što ste došli, dođite nam opet.
Karanje gnjidica se nastavlja. Vamos Barca!!
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 11 jan 2026, 22:29

Osvojen trofej. Ostalo je bilo slabo. Real je bio jos slabiji. Zahvaljujuci Xabiju i njegovoj superiornoj taktici svi u odbranu mi smo dobili. Da su nas napali kako treba zavrsilo bi ovo 2:4 za Real
Odbrana nam je bas odron. Svaki njihov napad je bila prilika. Kounde ispada ko ratkapa. Nisu ni ostali puno bolji. Cubarsija isto vrte ko dijete.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 11 jan 2026, 22:31

Lavcina je napisao/la:
11 jan 2026, 22:29
Osvojen trofej. Ostalo je bilo slabo. Real je bio jos slabiji. Zahvaljujuci Xabiju i njegovoj superiornoj taktici svi u odbranu mi smo dobili. Da su nas napali kako treba zavrsilo bi ovo 2:4 za Real
Odbrana nam je bas odron. Svaki njihov napad je bila prilika. Kounde ispada ko ratkapa. Nisu ni ostali puno bolji. Cubarsija isto vrte ko dijete.
Glup si.
Don't hate what you don't understand.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 11 jan 2026, 22:37

Lavcina je napisao/la:
Haj ti jos jednom pogledaj utakmici, ali ovaj put sa razumijevanjem. Pa onda dodji i napisi, koji rezultat je trebao biti.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 11 jan 2026, 22:41

Jedva prezivih sudijsku nadoknadu.

Odbrana danas kriminalna haos. Stoper se mora dovesti pod hitno, nadam se da Cancelo ce pomoci bar da probamo Kundea na stopera.
Ocekujem da bi i Yamal mogao proigravati jos vise prema naprijed sa Cancelom.

Lewa klasika, parmak 40minuta lopta ko od zid se odbija, ne moze da primi nista i opet zabije.

Rafinja!

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 11 jan 2026, 22:44

Kakava partija De Jonga,ovo je za udzbenike.Savrsenstvo od predstave,niko mu prici nije mogao a jedno 4 kontre na izbubljene Yamalove lopte u zaustavio.Na kraju crveni,opet radi Yamala.Trofej zasluzen,bolji su bili 90minuta.Odbrana standardno ocajna,vezni red vrhunski.Raphinha sjajan,Yamal ocajan.Malog treba zakucati 2-3 utakmice na klupu,da pocne raditi za ekipu,u suprotnom syebat ce i timu sezonu.

Garcia vrh!

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 11 jan 2026, 23:03

Samo vi nosite ruzicaste naocare. Hoce li vam biti lakse ako kazem, da smo ih trebali dobiti 7:0?
Kakva djeca. Istina je ta, da kad bi nas Real napadao kao sto su zadnjih 5 minuta mi bi izgubili utakmicu. Ali posto nisu zasluzen poraz.
A vi si govorite kako je bilo sve idealno. Ova nasa odbrana je u rangu nekog drugoligasa. Bruka i sramota za klub renomea Barcelona.

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 11 jan 2026, 23:06

I sta, opet ste gledali ovo "nebitno" finale i trofej, utakmica se mogla i prije rijesiti, real vise sretno seodrzao u utakmici, rafinja vodi ovu ekipu kapa do poda majstore... Smecari opet na sve nacine pokusavaju da pobijede ali vazda ih cuturimo ko djecu kakvu... jedini minus povratak glupog arauha, prodat sto prije

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 11 jan 2026, 23:15

Dobili smo pet od zadnjih šest El Clasica, od toga je samo jedan igran u Barceloni.
Ali da je Real napao :mrgreen:
Don't hate what you don't understand.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 11 jan 2026, 23:25

xaviesta je napisao/la:
11 jan 2026, 23:15
Dobili smo pet od zadnjih šest El Clasica, od toga je samo jedan igran u Barceloni.
Ali da je Real napao :mrgreen:
Vako Guardiola nije urnisao po njima :crazy:

1921boy

Post Postao/la 1921boy » 12 jan 2026, 00:04

Đoan na 19 trofeja,sedmi od povratka na celo kluba,cetvrti sa Flikom.Ide novi mandat lagano zahvaljujuci Fliku. :kafa:
Brko iz druge galaksije!

1921boy

Post Postao/la 1921boy » 12 jan 2026, 00:05

xaviesta je napisao/la:
11 jan 2026, 23:15
20 komada strpali ciganima.Svaku koju smo dobili zabili smo najmanje tri gola. :beba:
Brko iz druge galaksije!

jasonstatham
Kontakt:

Post Postao/la jasonstatham » 12 jan 2026, 00:15

Evander je napisao/la:
11 jan 2026, 22:37
Lavcina je napisao/la:
Haj ti jos jednom pogledaj utakmici, ali ovaj put sa razumijevanjem. Pa onda dodji i napisi, koji rezultat je trebao biti.
:shock:
Čudi me ovo od tebe.
Izgleda da se rejal trebao naguziti, da su ih poderali kao Bilbao, bilo bi ok? Ili bi i tada našao zamjerku?
Igraju protiv rejala, ne znam kako ti taj klub, gledaš, ali poštovanje moraš imati. Ne znam fakat šta si očekivao?
Rejal da je znao i mogao ih napasti, naravno da bi to uradio. Jok, žele još jedno karanje.

Barcelona prva u ligi, opet uzela mjeru levatima, osakaćeni finansijama, stadionom, djeca nose igra. Idi gledaj United. Pa pogledaj utakmicu Super kupa.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.

Jabroni
Kontakt:

Post Postao/la Jabroni » 12 jan 2026, 02:27

Šteta što je De Jong usrao onakvu partiju idiotizmom

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 12 jan 2026, 09:25

Rajaz je napisao/la:
11 jan 2026, 22:24
Romariooo je napisao/la:
11 jan 2026, 22:21
Bili smo dosta bolja ekipa a na kraju na guzove pobjeda

Koliko panike i amaterizma kad treba privesti mirno utakmicu kraju, isto ko protiv intera samo smo sad imali i srece da pvi realovi dva zicera masise

Nit ima mira u odbrani, niti naprijed ima zrelosti da se nakon gola prednosti da jos jedan i rijesi utakmica, a ima prostora koliko hoces, nego cim vode odma nekakvo opustanje

Mora flik raditi na tome, usaditi im onaj mentalitet pobjednicki da se rutinski privode utakkice kraju i da opustanja nema ni sekunde, da se nokautirani protivnik mora dokrajciti odmah itd itd
Sve istina uvaženi kolega @Romario, ali najbitnije je još jedno pišanje po Realu priznat ćeš

Naravno, jos je sladje kad reala pobijedis i na guzove, da se jos vise shebu, nemam nista protiv ovakve slatke pobjede, nego zbog buducih utakmica, prije svega i ligi prvaka kad se bude igralo na ispadanje, zbog toga ke sikira ova neodlucnost pred kraj utakmice i panika i neznanje u odbrane, ali i neodlucnost da se protivnik dokusuri sa jos kojim golom kad je u knock outu

Sjetimo se samo ispadanja od intera, gubimo 2 0 i nakon 2 2 povratka inter se raspao i mogli smo 5 golova dati i zavrsiti pricu, no nije bilo te odlucnosti i dovedosmo se u neizvjesnu zavrsnicu i pushiona

Tu treba flik usaditi igracima onaj njemacki mentalitet da trpaju koliko mogu dok mogu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

FCBLAUGRANA1987
Kontakt:

Post Postao/la FCBLAUGRANA1987 » 12 jan 2026, 09:53

Nisam gledao sinoc utakmicu i evo sad sam pogledao reprizu… Samo Barcelona moze moze sebi dopustiti da vodi 1:0 da igra fantasticno od 35. do 45. minute gdje Real nije mogao doci do lopte… i da onda prime 2 gola u sudijskoj nadoknadi…

Ruku na srce kod drugog gola RMa svi igraci su vec trebali biti u svlacionici i ne znam koji klinac je sudija pustio da se igra toliko… nadoknada bila 3 minute, nije bilo nikakvih prekida osim 2 gola i RM zabije drugi go u 96. minuti,,

Nije mi jasno Arauja nema vise od mjesec dana i on ga ubaciva zadnjih 5 minuta protiv RM, koje kino bi bilo da je nesto zajebao…

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 12 jan 2026, 11:09

Rodju
Kontakt:

Post Postao/la Rodju » 12 jan 2026, 11:49

Prezaslužena pobjeda, protivnik nadigran u svakom pogledu, ovaj rezultat ne odražava pravu razliku između ove dvije ekipe u sinoćnjoj utakmici.
Svako ko kaže da nije tako ili nije gledao istu utakmicu ili pojma nema o nogometu.
Prvo poluvrijeme me podsjetilo na finale UCL 2011 protiv MU. Protivnik razgrađen na proste faktore, a rezultat neriješen.
Faul nad Pedrijem je čisti crveni karton, ista situacija kao i 2011 u EC, 5 0 za Barcelonu, kad je isfrustrirani idiot udario Messi-ja sa leđa
namjerno po nozi.
Mnoštvo sviranih faulova za molere, koji to nisu bili, očita želja da se nekako dođe do penala, samo da vrijeme prođe, izrazita nemoć iskazana brojnim drskim faulovima, namjernim gaženjima, sudac dopuštao. Pokušaj da se neigrom dođe do tog trofeja nazor. Ne ide, džaba.
Čitam komentare i nekima se čudom čudim, no, nije to ovdje ništa novo. FDJ odigrao vrhunsku utakmicu. Pljuckatori šute.
Lewa dao genijalan gol, pljuceri ni mukajet. Zaboravlja se činjenica igranja meča protiv velikog protivnika, koji je samo u prošlom prijelaznom roku utukao malo manje od 300 mil EUR u obnovu ekipe. Pobjeda, osvojen trofej, a pojedinci sipaju žuč po odbrani.
Bravo Barcelona, pobjeda, smradovi totalno nadigrani, dodatno zafrustrirani, a među nekim navijačima Barcelone nezadovoljstvo.
Nevjerovatno.
Pobjeda, idemo dalje, korak po korak.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 12 jan 2026, 12:27

Ja sam prvi bio zato da se rijese leve, i sad sam, treba nam mladji i bolji spic, no sinoc je uz rafinju bio jedan od najboljih, majstorski gol je dao, i prvi gol rafinje je njegova velika uloga jer je presjekao loptu i gurnuo lijepo rafinju u priliku, i jos nekoliko dobrih poteza i nema sta, utakmicu je dobru odigrao i treba ga pohvaliti.

Problem nase odbrane nije u jednom covjeku niti u kvalitetu nekom, vise je to cini mi se mentalji problem jer i kad ima dosta nasih igraca nazad, i treba rutinski se odbraniti, sve je nesto premekano, nor gol viniciusa kako kilavo i meko odigrase i sve ih prodje, ili onaj drugi gol njihihov i prilike u zadnjoj minuti, pun je sesnaesterac nasih igraca, al mekane neke kilave reakcije, preuzimanje igraca nikakvo i te stvari, to se mora mijenjati
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Odgovori

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.