Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
hablecino,nisam te pito za zdravlje
todor lijevi bek za salzburg....memija desno i etoga
Ko je ovaj Karic iz Altacha? 21g
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Prosuo si se piiiipPip je napisao/la:hablecino,nisam te pito za zdravlje
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
todora na klupu memija u prvi sastav jer je muslimon i trudi se, a i vidjeli smo memiju protiv Belgije, razvalio
Zarathustra
I Todor je muslimon, nemoj da te ime zavara.Moggi je napisao/la:todora na klupu memija u prvi sastav jer je muslimon i trudi se, a i vidjeli smo memiju protiv Belgije, razvalio

1992, 2006, 2009, 2011, 2015
-
- Kontakt:
nekvarite temu!!
Imali kakvih informacija sta ce biti sa Burnicem? Tesko da ce dobiti minutazu u Dortmundu.
Ovaj desni bek slobode. Amar beganovic. Kakav je igrac? Buduci bek repke mlade?
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Mislim da će Gazibegović u idućem ciklusu biti prvi desni bek mlade reprezenatacije.Maestro je napisao/la:Ovaj desni bek slobode. Amar beganovic. Kakav je igrac? Buduci bek repke mlade?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
koljic u beveren takodjer, nije Panathinaikos al ocekivano kod nas 
uglavnom ce dobiti priliku, sada je na njemu sve, ako se pokaze lahko ce odavde dalje
idealan scenario : koljic razvali sezonu, ovi ispanu, on bira klub

uglavnom ce dobiti priliku, sada je na njemu sve, ako se pokaze lahko ce odavde dalje
idealan scenario : koljic razvali sezonu, ovi ispanu, on bira klub
Zarathustra
I meni je Gazibegovic nas desni bek koji najvise obecava. Ali sto vise imamo bekova to bolje. Nekad nismo imali ni jednog. Pokraj Gazibegovica tu je jos Sabanovic iz Sarajeva. Nadam se da ce i on svoje mjesto uzeti u prvoj postavi Sarajeva. Malog Beganovica nisam jos gledao ali po forumu citam da obecaje. To bi bila tri desna beka za iduci ciklus U-21 repke. S tim da Gazibegovic jos dva ciklusa moze posto je 2000 godiste.Raonffa je napisao/la:Mislim da će Gazibegović u idućem ciklusu biti prvi desni bek mlade reprezenatacije.Maestro je napisao/la:Ovaj desni bek slobode. Amar beganovic. Kakav je igrac? Buduci bek repke mlade?
Ima tu u odbrani dosta talenata koji obecavaju. Valjda rjesimo kroz koju godinu to pitanje odbrane.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
U A-reprezentaciji, kao sto su mnogi i prizivali zadnjih godina.DrFilgud je napisao/la:Dje Burnic!?
Čatakadabra opet gol 

Ma naravno, što je konkurencija veća to će nam biti bolja ekipa, al' onako kažem da bi Jusuf trebao biti startni bek, al' ima još do toga, jedna cijela sezona, svašta može bitiMaestro je napisao/la:I meni je Gazibegovic nas desni bek koji najvise obecava. Ali sto vise imamo bekova to bolje. Nekad nismo imali ni jednog. Pokraj Gazibegovica tu je jos Sabanovic iz Sarajeva. Nadam se da ce i on svoje mjesto uzeti u prvoj postavi Sarajeva. Malog Beganovica nisam jos gledao ali po forumu citam da obecaje. To bi bila tri desna beka za iduci ciklus U-21 repke. S tim da Gazibegovic jos dva ciklusa moze posto je 2000 godiste.Raonffa je napisao/la:Mislim da će Gazibegović u idućem ciklusu biti prvi desni bek mlade reprezenatacije.Maestro je napisao/la:Ovaj desni bek slobode. Amar beganovic. Kakav je igrac? Buduci bek repke mlade?
Ima tu u odbrani dosta talenata koji obecavaju. Valjda rjesimo kroz koju godinu to pitanje odbrane.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Na malog Jukica treba obratiti paznju u kontekstu A selekcije. Opet je jucer dobro odigrao, najvise zasluzan za drugi gol.
Brz, dobar tehnicar, dobra egzekucija, mislim da je u ovom trenutku ispred Milosevica, pa i Duljevica.
Brz, dobar tehnicar, dobra egzekucija, mislim da je u ovom trenutku ispred Milosevica, pa i Duljevica.
Mustedanagić i Tandir starteri za Ružomberok
Čatakadabra jos jednom, iz penala 

Sta ovo trpa volko Tandir po SlovackojVucevich je napisao/la:Mustedanagić i Tandir starteri za Ružomberok

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bhfanatic14, CAGarfia, denza, DjaniTarik, Edincapitano, Google [Bot], Hafiz00, JackW, Jegres, soko, Zglavkar i 57 gostiju.