FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Prije heftu smo ponudili uslove predstavniku Pantica
Isti lik zastupa i Sadikovica kod kona i ima ponudu za njega(nazalost)
Nadati se da prihvati...
Isti lik zastupa i Sadikovica kod kona i ima ponudu za njega(nazalost)
Nadati se da prihvati...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Prica mi jedan direktor manjeg BH kluba , kad je Sarajevo gostovalo u kupu , a Sabrina trazi gdje WC neko dobaci ima tamo muski jer ti muski pisas , od tih par ljudi sto je sa njom bilo u drustvu jedino se Musemic cerio ....
-
Historicar
- Kontakt:
Al bi Hadžija ispao gigant veliki, kad bi doveo Antonia Pavića, lijevog beka kona.Evo, Pavić govori da mu ističe ugovor ubrzo i da sigurno napušta Želju.
Nista od gubavicara nam ne treba.
Zadrzati kostur nase ekipe uz 2 istinska pojacanja, i recimo 2 dobra za rotaciju. I gotovo
Zadrzati kostur nase ekipe uz 2 istinska pojacanja, i recimo 2 dobra za rotaciju. I gotovo
- FKS -
Poslije onakve igre salvina koji kaze i sam da mu odgovara pozicija, poslije igara pidre koji je i sa ozljedom prepun ponuda, ti bi dovodio plavo smece sa grbavice kojima je jedna od glavnih boljki upravo desni i lijevi bek?Historicar je napisao/la: ↑29 maj 2020, 11:08Al bi Hadžija ispao gigant veliki, kad bi doveo Antonia Pavića, lijevog beka kona.Evo, Pavić govori da mu ističe ugovor ubrzo i da sigurno napušta Želju.
E svasta...
Dobar bi pantic bio
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ma kakvi to,imamo mi na spisku pojacanja finih igraca nema potrebe da se sa tim stvarima opterecavanoHistoricar je napisao/la: ↑29 maj 2020, 11:08Al bi Hadžija ispao gigant veliki, kad bi doveo Antonia Pavića, lijevog beka kona.Evo, Pavić govori da mu ističe ugovor ubrzo i da sigurno napušta Želju.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Prekida se
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
Historicar
- Kontakt:
Izvor ?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Njegova glava
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ako se ne prekine, evo **** alfreda il nekoga od njegovih ako lazemMortemHz je napisao/la: ↑29 maj 2020, 11:58Njegova glava![]()
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
ajdohordas
- Kontakt:
Vesela sveska
- feniksptica
- Kontakt:
Pa nema tu izvora, logika ti nalaze tako. Kad pogledas ekipe oko sebe kako se ponasaju kako se ''pripremaju'' za eventualni nastavak znas da od tog nema nista
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
bordobijeli
- Kontakt:
Sljedeći vikend je posljednja šansa da krene prvenstvo. Mislim da su šanse da se nastavi 10%
Za 8 dana bi trebalo da igraju utakmice a neke ekipe još nisu ni krenule s radom moraš imati dva testiranja (zahtjev UEFE) neki nisu još uopšte testirani, treba neku i pripremnu odigrati.mnogo blizi smo prekidu.
Za 8 dana bi trebalo da igraju utakmice a neke ekipe još nisu ni krenule s radom moraš imati dva testiranja (zahtjev UEFE) neki nisu još uopšte testirani, treba neku i pripremnu odigrati.mnogo blizi smo prekidu.
-
Historicar
- Kontakt:
Mislim da Mladost i Zvijezda 09, nisu uopšte počeli sa treninzima, a da su se testirali, smiješno je i pričati.Jel neko upratio, da li je još neko, osim nas i Tuzle, javno objavio, da su njihovi igrači testirani ?
Stranac brate a Pidro bolji duploHistoricar je napisao/la: ↑29 maj 2020, 11:08Al bi Hadžija ispao gigant veliki, kad bi doveo Antonia Pavića, lijevog beka kona.Evo, Pavić govori da mu ističe ugovor ubrzo i da sigurno napušta Želju.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Celik, ZrinjskiHistoricar je napisao/la: ↑29 maj 2020, 12:46Mislim da Mladost i Zvijezda 09, nisu uopšte počeli sa treninzima, a da su se testirali, smiješno je i pričati.Jel neko upratio, da li je još neko, osim nas i Tuzle, javno objavio, da su njihovi igrači testirani ?
Celik od danas trenira, Seferovic vodi treninge
Nije, nije to ja kad mastam o stadionu ide moja glavaMortemHz je napisao/la: ↑29 maj 2020, 11:58Njegova glava![]()
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- ElCartel11
- Kontakt:
Jeste i ovaj sportsport.ba naporan sa nastavkom lige, svaki dan minimalno 2-3 naslova u vezi toga.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Sta te to cudi kada je gosp. A.B dobar drug sa A.O i setaju zajedno...sta ce drugo pisati nego da se nastavi.ElCartel11 je napisao/la: ↑29 maj 2020, 13:15Jeste i ovaj sportsport.ba naporan sa nastavkom lige, svaki dan minimalno 2-3 naslova u vezi toga.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Jel zajebavaš ili ozbiljno? Lik među pet najgorih kod gurbeta, odron žešći. Prije bih stavio Kurdića na beka nego njega. Svašta..Historicar je napisao/la: ↑29 maj 2020, 11:08Al bi Hadžija ispao gigant veliki, kad bi doveo Antonia Pavića, lijevog beka kona.Evo, Pavić govori da mu ističe ugovor ubrzo i da sigurno napušta Želju.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.