FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

feniksptica
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la feniksptica » 29 maj 2020, 15:25

ElCartel11 je napisao/la:
29 maj 2020, 15:23
Jos ce nama Hebib kidati živce :mrgreen:
Haha, samo da ligamente ne kida vise
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 29 maj 2020, 15:26

Ma Hodža je realno bio strašan u ove tri tekme u nastavku. Kad njemu ističe ugovor? Ne bi bio ni prvi ni zadnji da dođe u zadnje pola godine ugovora i pretvori se u Dani Alveša, pa da kukamo da li će produžit.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 maj 2020, 15:27

haris004 je napisao/la:
29 maj 2020, 15:08
Šta vi mislite o Efendiću. Meni je on sigurno jedan od najboljih desnih bekova u ligi, možda i najbolji.
Naši opet akademce najviše forsiraju na tim bekovskim pozicijama, tužno je reći ali u našoj ligi da pozicija se može krpiti kako god, obzirom da se manjak kvaliteta najmanje osjeti tu i lako je pokriti eventualne greške.
Mokri snovi: Kovačević, Efendić - Lazić - Šerbečić - Pidro i Hadžić/Adukor/Đokanović kao zadnji vezni. Šanse za ovo su manje od 5% ja mislim :mrgreen:
Ma vidi solidan jer je u godinama i ima more iskustva ali kao takav opet je tuta u evropi, mi u ligi i mozemo pregurat sa Duletom i Sabanovicem, nije Dule puno slabiji od njega, nijanse su u pitanju....tako da ne bi ga dovodio pogotovo jer je pod ugovorom a i dodatno je kapiten dole i drzi svlacionicu, kod nas to sigurno ne bi nikad bio.....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 maj 2020, 15:28

Efendic zanimljiv igrac. Fizički jako dobar, u dobrim godinama, imam neke informacije da je veliki radnik. Mogao bi biti od koristi posebno sto smo imali problema u defanzivi po toj strani.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 maj 2020, 15:33

Generalno prestar a ne mozes nista s njim van lige, prolazit ce ga ko oni brzi vozovi....Dule je odlicno trcao i pokrivao ove sezone, npr. Kontra Borca je bio odlican....

Ne vjerujem da je stariji igrac kao Efendic sposoban za to.....a sto vise stari opada mu sposobnost ponavljanja trka, brzina......
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 29 maj 2020, 15:37

Kad procitam ovo prestar :evil:
Zaboravljate ko nam je glavni igrac i ko nas cesto vadi iz govana i koliko godina ima
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 maj 2020, 15:43

feniksptica je napisao/la:
29 maj 2020, 15:37
Zaboravljate ko nam je glavni igrac i ko nas cesto vadi iz govana i koliko godina ima
Razlicite pozicije legendo
Bekovima je jedino bitno da mogu trcat i pravit ponavljanja dosta puta(gore-dole)

Spicevima zabiti gol, osjecaj za gol je bolji sto je spic iskusniji(Vedo, Ahmet,itd.) Takodje stoperi i golmani su bolji sto su iskusniji, znaju se postavit, bolje predvidjaju situacije itd.

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 29 maj 2020, 15:46

feniksptica je napisao/la:
29 maj 2020, 15:37
Sto ne znaci da bi nam i dalje trebao biti prva opcija.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 29 maj 2020, 15:49

Denchi je napisao/la:
29 maj 2020, 15:27
haris004 je napisao/la:
29 maj 2020, 15:08
Šta vi mislite o Efendiću. Meni je on sigurno jedan od najboljih desnih bekova u ligi, možda i najbolji.
Naši opet akademce najviše forsiraju na tim bekovskim pozicijama, tužno je reći ali u našoj ligi da pozicija se može krpiti kako god, obzirom da se manjak kvaliteta najmanje osjeti tu i lako je pokriti eventualne greške.
Mokri snovi: Kovačević, Efendić - Lazić - Šerbečić - Pidro i Hadžić/Adukor/Đokanović kao zadnji vezni. Šanse za ovo su manje od 5% ja mislim :mrgreen:
Ma vidi solidan jer je u godinama i ima more iskustva ali kao takav opet je tuta u evropi, mi u ligi i mozemo pregurat sa Duletom i Sabanovicem, nije Dule puno slabiji od njega, nijanse su u pitanju....tako da ne bi ga dovodio pogotovo jer je pod ugovorom a i dodatno je kapiten dole i drzi svlacionicu, kod nas to sigurno ne bi nikad bio.....
Ugovor sa Tuzlom, ističe mu, za par dana.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 29 maj 2020, 15:54

Kakav Efendic,lik nit je skolovan igrac niti neka prevaga

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 29 maj 2020, 16:11

Koliki ograničeni debil, degen, kokuz, bolesnik i zatucani seljak moras biti, da na objavu o dobijanju licence komentarišu " pitari na aparatima "... koga boli **** za njihovim licencama ?

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 maj 2020, 16:18

njima je uspjeh sad da se ne ugase....

Definitivno su nam ciljevi razliciti...

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 29 maj 2020, 16:20

Ja nakaradne rase ljudi braćo moja pa šta je ovo ovako... koji su to izrodi. Ne do Bog nikom ovo.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 maj 2020, 16:21

Neko slavi titulu neko licencu.....jbg

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 maj 2020, 16:22

SS. ba ne odustaje od premijer lige :rol:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 29 maj 2020, 16:26

bordobijeli je napisao/la:
29 maj 2020, 16:22
SS. ba ne odustaje od premijer lige :rol:
Koji su to daveži, evo maloprije skinem opciju za notifikacije. Svaki dan malo malo notifikacija za bezazlene stvari.
Kvare se i oni lagano, ali sigurno.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 29 maj 2020, 16:27

Gnjida novinarska... zalažu se vise nego iko drugi za nastavak. Daj Bože titulu samo da se prati kukanje i kmečanje svih mogućih dušmana. Ova titula bi mi bila u rangu duple krune samo sto je na ovaj način osvojena.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 maj 2020, 16:36

U sklopu procesa licenciranja prvostepena komisija NS/FS BiH ustanovila je da su u protekloj godini izmirena sva dugovanja, te zadovoljeni svi potrebni kriteriji propisani vežećim pravilnicima o licenciranju UEFA-e i NS/FS BiH.

Pored toga, Nogometnom savezu Bosne i Hercegovine dostavljeni su rezultati testiranja prvotimaca i stručnog štaba FK Sarajevo.

Obavezno testiranje je obavljeno 18. i 19 maja, a rezultati su potvrdili da su svi igrači negativni i da ne postoje prepreke za pristup trenažnom procesu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 29 maj 2020, 16:39

Jos lik uporedjuje nas i Svicarce (nebitno za fudbal).

A prvi ce srati kad budemo sredinom jula imali na 80% utakmica rezultat 0:0 i fudbal bude negledljiv.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 maj 2020, 16:41

Spremajte se za narednu sezonu: Šeranić ugasio svaku nadu za nastavak Premijer lige!

"Što se tiče tog pitanja mi smo dali jednu javno-zdravstvenu preporuku prije 20-ak dana da bi vezano za nastavak sportskih takmičenja - mi smo išli prema preporuci ministarstvu sporta - da bi trebalo razmišljati o početku nakon 1. jula. To je nešto što je stav generalno i ako govorimo o masovnim okupljanjima, to je opcija o kojoj smo razmišljali", izjavio je Šeranić za MONDO.

Prema njegovim riječima, o svemu je tražio mišljenja svih relevatnih ljudi iz oblasti sporta.

"Mi smo od ministartstva sporta i tražili da se i oni izjasne i da se vidi sa savezima, da li su oni spremni da uopšte završe sezonu, da li mogu da igraju? Preporuka svakako jeste i ostaje da to bude poslije 1. jula", dodao je ministar zdravlja i socijalne zaštite RS.

Na pitanje da u tom slučaju Premijer liga BiH, ako počne tek u julu, nema mogućnosti da se završi zbog roka UEFA, Šeranić je odgovorio da on priča jedino u vezi javnog zdravstva.

"Ja ne ulazim u organizaciju i ostale stvari. Govorim sa aspekta javnog zdravstva. Ako treba nešto drugo da se uradi i sačini, stav o tome će morati dati ministarstvo sporta. Nedavno ste imali slučaj da je u Bologni zaraženo sedam igrača i šta sad? Šta ćemo ako krene neko profesionalno takmičenje u junu ili julu i desi se da imamo zarazu u nekom fudalskom klubu? Taj klub bi morao da prekine igrati utakmice na sedam ili 14 dana i da svi idu u karantin i šta ćemo onda? Opet će pitati javno zdravstvo šta sad da radimo? To su vrlo teške odluke", zaključio je Šeranić.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 061657451, Amidzaa, amypitar, bvsic, mnon46, Napapijri, nedimmmm1337, rimljanin90, Rodman i 60 gostiju.