Al dva puta citam, a nije mu prvi put, i ne vjerujem.
Nepoznata mi rijec bi na prvu, pa jedva sam svario sta je zelio reci

Al bitno da ono zeli informacije, da zahtjevaju oni transparentan rad

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Al dva puta citam, a nije mu prvi put, i ne vjerujem.
Pljuvali bi ga nakon prve lose utakmice. Pa poslije Buducnosti su ga tjerali iz kluba, nije to neka davna proslost, pa da se ne sjecamo.feniksptica je napisao/la: ↑18 jan 2021, 17:50To je to. Isti oni koji traze da ostane bi pljuvali na kraju sezone kad ode za dzabaThrillerHz je napisao/la: ↑18 jan 2021, 17:49Da mi nije mrsko, vratio bih par stranica foruma, da precesljam kako ste Rahmana podrzavali kad je dobijao crvene, glupe zute i kad nije bio u formi. Interesantno da svi ti koji su ga i tad “podrzali” danas su najglasniji![]()
Ljudi pisu na obicnom forumu sta vam je,nije pismeni rad iz Bosanskog pa da ocjenjujete kako neko pise,sunce ti sve profesori na temi
Evo ja cu, ne moras ti, svakako nemam pametnijeg posla. Evo samo Buducnost.ThrillerHz je napisao/la: ↑18 jan 2021, 17:49Da mi nije mrsko, vratio bih par stranica foruma, da precesljam kako ste Rahmana podrzavali kad je dobijao crvene, glupe zute i kad nije bio u formi. Interesantno da svi ti koji su ga i tad “podrzali” danas su najglasniji![]()
Amara prodat cim prva iole ozbiljna ponuda dodje, jes majstor nema dalje al povalit ce nas kad nam bude najvaznije.
Kako si ovako glup, ne razumijem?
Bravo glupane,
Vinko je kriv ovdje trebao ga je vaditi.
Nabijem te na **** majmune jedan umisljeni.
pa glupane glupiii
Psihijatrija
Jel realno da je ovaj Rahmanović ovako oskudnog intelektualnog nivoa?
Glup Vinko, glupljiji Rahmanovic cccc
Stvarno je retardiran lik
Sramotna fizička sprema. Sramotna. Ovo u evropi ne prolazi. Jel se sad vidi zašto u akademiji moramo imati top stručnjake. Ovdje jedino se Fanimo zna kretat. I vidi se da je školovan. Ostali cuna. BRAVO rahmane, posto mozak **** sebe glupa.
Prodati ga odmah sutra, ispali ili prošli
ne moze se praviti ozbiljan tim sa igracima kao Rahmanovic...ptip ima obiljnih problema psihickih
napoleon72 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 18:10Evo ja cu, ne moras ti, svakako nemam pametnijeg posla. Evo samo Buducnost.ThrillerHz je napisao/la: ↑18 jan 2021, 17:49Da mi nije mrsko, vratio bih par stranica foruma, da precesljam kako ste Rahmana podrzavali kad je dobijao crvene, glupe zute i kad nije bio u formi. Interesantno da svi ti koji su ga i tad “podrzali” danas su najglasniji
Amara prodat cim prva iole ozbiljna ponuda dodje, jes majstor nema dalje al povalit ce nas kad nam bude najvaznije.Kako si ovako glup, ne razumijem?Bravo glupane,
Vinko je kriv ovdje trebao ga je vaditi.Nabijem te na **** majmune jedan umisljeni.pa glupane glupiiiPsihijatrijaJel realno da je ovaj Rahmanović ovako oskudnog intelektualnog nivoa?Glup Vinko, glupljiji Rahmanovic ccccStvarno je retardiran likSramotna fizička sprema. Sramotna. Ovo u evropi ne prolazi. Jel se sad vidi zašto u akademiji moramo imati top stručnjake. Ovdje jedino se Fanimo zna kretat. I vidi se da je školovan. Ostali cuna. BRAVO rahmane, posto mozak **** sebe glupa.Prodati ga odmah sutra, ispali ili prošline moze se praviti ozbiljan tim sa igracima kao Rahmanovic...ptip ima obiljnih problema psihickih
Ja i sad mislim da je lik bez mozga, al da je ponajbolji igrac u zadnje vrijeme kojeg smo imali jeste.napoleon72 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 18:10Evo ja cu, ne moras ti, svakako nemam pametnijeg posla. Evo samo Buducnost.ThrillerHz je napisao/la: ↑18 jan 2021, 17:49Da mi nije mrsko, vratio bih par stranica foruma, da precesljam kako ste Rahmana podrzavali kad je dobijao crvene, glupe zute i kad nije bio u formi. Interesantno da svi ti koji su ga i tad “podrzali” danas su najglasniji
Amara prodat cim prva iole ozbiljna ponuda dodje, jes majstor nema dalje al povalit ce nas kad nam bude najvaznije.Kako si ovako glup, ne razumijem?Bravo glupane,
Vinko je kriv ovdje trebao ga je vaditi.Nabijem te na **** majmune jedan umisljeni.pa glupane glupiiiPsihijatrijaJel realno da je ovaj Rahmanović ovako oskudnog intelektualnog nivoa?Glup Vinko, glupljiji Rahmanovic ccccStvarno je retardiran likSramotna fizička sprema. Sramotna. Ovo u evropi ne prolazi. Jel se sad vidi zašto u akademiji moramo imati top stručnjake. Ovdje jedino se Fanimo zna kretat. I vidi se da je školovan. Ostali cuna. BRAVO rahmane, posto mozak **** sebe glupa.Prodati ga odmah sutra, ispali ili prošline moze se praviti ozbiljan tim sa igracima kao Rahmanovic...ptip ima obiljnih problema psihickih
Zbog ovakvih "navijaca" i treba da ode, e Boze hahahaanapoleon72 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 18:10Evo ja cu, ne moras ti, svakako nemam pametnijeg posla. Evo samo Buducnost.ThrillerHz je napisao/la: ↑18 jan 2021, 17:49Da mi nije mrsko, vratio bih par stranica foruma, da precesljam kako ste Rahmana podrzavali kad je dobijao crvene, glupe zute i kad nije bio u formi. Interesantno da svi ti koji su ga i tad “podrzali” danas su najglasniji
Inace vrijedjamo sve redom takva je vecina, to nam je kulturanapoleon72 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 18:10Evo ja cu, ne moras ti, svakako nemam pametnijeg posla. Evo samo Buducnost.ThrillerHz je napisao/la: ↑18 jan 2021, 17:49Da mi nije mrsko, vratio bih par stranica foruma, da precesljam kako ste Rahmana podrzavali kad je dobijao crvene, glupe zute i kad nije bio u formi. Interesantno da svi ti koji su ga i tad “podrzali” danas su najglasniji
Meni je najupečatljivije kad su poslije crvenog protiv Budućnosti govorili da su mu to zadnje minute u dresu Sarajeva i tjerali ga na sav glas.ThrillerHz je napisao/la: ↑18 jan 2021, 17:49Da mi nije mrsko, vratio bih par stranica foruma, da precesljam kako ste Rahmana podrzavali kad je dobijao crvene, glupe zute i kad nije bio u formi. Interesantno da svi ti koji su ga i tad “podrzali” danas su najglasniji![]()
Meni isto najupecatljivije ostale one tekme kad on nije igrao,sve glat pobijedili sa po tri razlike..haris004 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 18:30Meni je najupečatljivije kad su poslije crvenog protiv Budućnosti govorili da su mu to zadnje minute u dresu Sarajeva i tjerali ga na sav glas.ThrillerHz je napisao/la: ↑18 jan 2021, 17:49Da mi nije mrsko, vratio bih par stranica foruma, da precesljam kako ste Rahmana podrzavali kad je dobijao crvene, glupe zute i kad nije bio u formi. Interesantno da svi ti koji su ga i tad “podrzali” danas su najglasniji![]()
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], MokraKifla i 10 gostiju.