prva 4 para su fiksevi
username: hdd777
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Kao prvo da se zahvalim na dobijenom bonusu , a drugo sta mogu s njim msm jel se treba uplatiti ustvari koja je njegova namjena mozeli se isplacivati i tako to ... lijep pozdravWWIN je napisao/la:Javi se korisničkoj službi.fallen01 je napisao/la:evo jedno pitanje...sto ako sam zaboravio odgovor na sigurnosno pitanje ?? kak sad izvrsit isplatu?
Koliko sam ja vidio, radi. Williams radi od 15h danas.deno_TM87 je napisao/la:Zna li neko radi li danas Bet-live
Jos riberi...zadnjih 5 puta pogodim 6 strijelaca a padnem na jednom tako da predpostavljam da ribery nece dati gol...pintol_TM87 je napisao/la:Huntelar daje gol KVOTA 1
Abdelaue daje gol
Ribery daje gol
Ibrahimović daje gol
Di natale daje gol
Dobitak 7.90deno_TM87 je napisao/la: TOP/Milan - Catania 1 1.55
TOP/Medveščak - VSV 1 2.10
Marseille - NIce 1 1.40
Lazio - Parma 1 1.60
Milan/K.P Boateng 4.45 Kvota 1
Kvota 32.45
Uplata 1.00
Bravo @Pintole.pintol_TM87 je napisao/la:Jos riberi...zadnjih 5 puta pogodim 6 strijelaca a padnem na jednom tako da predpostavljam da ribery nece dati gol...pintol_TM87 je napisao/la:Huntelar daje gol KVOTA 1
Abdelaue daje gol
Ribery daje gol
Ibrahimović daje gol
Di natale daje gol
čudo bgm...uvijek na jednom jučer mandzo a evo danas dodje sveMonolog je napisao/la:Bravo @Pintole.pintol_TM87 je napisao/la:Jos riberi...zadnjih 5 puta pogodim 6 strijelaca a padnem na jednom tako da predpostavljam da ribery nece dati gol...pintol_TM87 je napisao/la:Huntelar daje gol KVOTA 1
Abdelaue daje gol
Ribery daje gol
Ibrahimović daje gol
Di natale daje gol
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.