FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- tarikhordas
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sad sam malo gledo ove klipove Husica i vidim da dobro puca slobodnjake. 

I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
- Giallorossi
- Kontakt:
Kad se sjetim Makse kako je on izvodio slobodnjake,zaboli glavatarikhordas je napisao/la:Sad sam malo gledo ove klipove Husica i vidim da dobro puca slobodnjake.

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- Evolution87
- Kontakt:
Nista od ovog Brazilca Andersona 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
StetaEvolution87 je napisao/la:Nista od ovog Brazilca Andersona

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Dovodjenje igraca i potpisivanje ugovora kakvo je trenutno govori da se nista ne mijenja,isto se radilo i ranije.Cekamo Haskica do 22,pa do 25,pa do nedelje,pa....
Opet isluzeni igraci koji ne igraju po par mjeseci,potpisuju na pola god.,tamam da udju u formu pa po probama na ljeto.
Zvuci poznato?
Opet isluzeni igraci koji ne igraju po par mjeseci,potpisuju na pola god.,tamam da udju u formu pa po probama na ljeto.
Zvuci poznato?
Ovaj Husic nije normalan
potpisa za virsle ,a odbi Amarove eure

da ga je Amar htio garant bi dosao a ko ne moze negdje u bolji klub ostaje alternativa ....sarajevo,sloboda i velezsenci-071 je napisao/la:Ovaj Husic nije normalanpotpisa za virsle ,a odbi Amarove eure
![]()

sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
i Amar ga nikad nije spomenuo nego su ga novinari selili na grbavicu a i o Želji je sve najbolje pricao a sad je druga stvar sto šef nije bio zainteresovan za njegasenci-071 je napisao/la:Ovaj Husic nije normalanpotpisa za virsle ,a odbi Amarove eure
![]()

sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
zeljo1 je napisao/la:i Amar ga nikad nije spomenuo nego su ga novinari selili na grbavicu a i o Želji je sve najbolje pricao a sad je druga stvar sto šef nije bio zainteresovan za njegasenci-071 je napisao/la:Ovaj Husic nije normalanpotpisa za virsle ,a odbi Amarove eure
![]()
Inace svaki igrac koji ode u drugi klub Vi za tog igraca vise nite bili zainteresovani

Inace svaki igrac koji ode u drugi klub Vi za tog igraca vise nite bili zainteresovani
Ima vise primjera Vedran Ješe- Amar plako za njim otisao u Sirok
i.Kasnije proglasen losim igracem
.Husic otisao u Sarajevo trpali ga novinari u Zelju
.Admir Vladavić povratkom iz Ceske vec postavljen u prvi tim Zelje ,odjednom se umjeso Gracic i odlazi u Olimpic.Sutra demanti iz Zelje da je izdajnik,potrosen igrac itd.
[/quote]
Baci pogled na tabelu pametnjakoviću,samo će ti se ukazati 

Einigkeit und Recht und Freiheit
-
- Kontakt:
Sa neutralne tacke gledista bas mi je smijesno i donekle zalosno da se pojave navijaci FKS na stranici Zelje ili obrnuto. Ako mi, molim vas, moze neko objasnit kakve veze i sa cim ima sta se desava kod komsija? Hoce li Amar Osim osvojit titulu ili kup za Sarajevo? Hoce li Dragan Jovic pomoci Zelji da pobjedi dovoljno utakmica da osvoji titulu ili kup? Sve se nesta nos zavlaci gdje mu mjesto nije. 

drug ovo je javni forum gdje se diskutuje i razmjenjuju misljenja bila ona negativna ili pozitivna ako neko napise nesto treba argumentima to obrazloziti a ne bubnuti te naravno ide reakcija a to je valjda smisao svakog javnog foruma nije ovo stranica ni o zelji ni sarajevu nego o sportu da neko od ove raje napravi poseban forum bilo o zelji i sarajevu pa da raje ide tamo i provocira to tvoje bi imalo smisla , postoje mjesta gdje se pise i o zelji i o sarajevu malo ozbiljnije al tamo nema svako pristup te se tu vjerujem bas ne obraca paznja na drugi klub , e sad provokacije i slicno je stvar osobe posto ovdje ima dosta djece te neke provokacije nisu u granicama normale ,AÐ_Official je napisao/la:Sa neutralne tacke gledista bas mi je smijesno i donekle zalosno da se pojave navijaci FKS na stranici Zelje ili obrnuto. Ako mi, molim vas, moze neko objasnit kakve veze i sa cim ima sta se desava kod komsija? Hoce li Amar Osim osvojit titulu ili kup za Sarajevo? Hoce li Dragan Jovic pomoci Zelji da pobjedi dovoljno utakmica da osvoji titulu ili kup? Sve se nesta nos zavlaci gdje mu mjesto nije.

-
- Kontakt:
Slazem se u potpunosti. Nisam se izrazio na pravi nacin i pojasnio na sta sam mislio. Mene u biti cudi ovo prepucavanje i forumsko "qaranje" jedno drugog. Ako nemas sta konstruktivno i pametno reci onda mislim da je najbolje sutjeti.bob je napisao/la:drug ovo je javni forum gdje se diskutuje i razmjenjuju misljenja bila ona negativna ili pozitivna ako neko napise nesto treba argumentima to obrazloziti a ne bubnuti te naravno ide reakcija a to je valjda smisao svakog javnog foruma nije ovo stranica ni o zelji ni sarajevu nego o sportu da neko od ove raje napravi poseban forum bilo o zelji i sarajevu pa da raje ide tamo i provocira to tvoje bi imalo smisla , postoje mjesta gdje se pise i o zelji i o sarajevu malo ozbiljnije al tamo nema svako pristup te se tu vjerujem bas ne obraca paznja na drugi klub , e sad provokacije i slicno je stvar osobe posto ovdje ima dosta djece te neke provokacije nisu u granicama normale ,AÐ_Official je napisao/la:Sa neutralne tacke gledista bas mi je smijesno i donekle zalosno da se pojave navijaci FKS na stranici Zelje ili obrnuto. Ako mi, molim vas, moze neko objasnit kakve veze i sa cim ima sta se desava kod komsija? Hoce li Amar Osim osvojit titulu ili kup za Sarajevo? Hoce li Dragan Jovic pomoci Zelji da pobjedi dovoljno utakmica da osvoji titulu ili kup? Sve se nesta nos zavlaci gdje mu mjesto nije.
- sarajlija89
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Da se prisjetimo najveceg poslije rata i najboljeg koji je igrao u kratkoj historiji nase lige
Koji majstor, tek vidjeh ovu kompilaciju iz Hrvatske...pa da podijelim...
Jedan je Zeka
Da se prisjetimo najveceg poslije rata i najboljeg koji je igrao u kratkoj historiji nase lige

Jedan je Zeka

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- sarajlija89
- Kontakt:
Ako nije bilo kakvih promjena, trebalo bi da vodi Pjetlice Sarajeva...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Zeka je veliki majstor. Tačno se vidi da je temelje dobio u Željinoj školi fudbala. Moram malosarajlija89 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Da se prisjetimo najveceg poslije rata i najboljeg koji je igrao u kratkoj historiji nase lige![]()
Jedan je Zeka

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Ja mislim da bi Zeka i sa svojih 40-ak godina komotno igrao u ovoj ligi i dijelio svoje fintesarajlija89 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Da se prisjetimo najveceg poslije rata i najboljeg koji je igrao u kratkoj historiji nase lige![]()
Jedan je Zeka

Najbolji igrač kojeg sam gledao u bordo dresu !
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Matko izjavljuje kako je ponovo lijepo se vratiti u bordo tabor. Neka ga.. imamo lijepe uspomene na njega i solidan je napadač. Husić je također solidno pojačanje i jedva čekam da vidim njih dvojicu kako nastupaju.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma samo da nam se Haska vrati
Odradio i vise nego kvalitetne pripreme na kipru i u rumuniji 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA