FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nista dok zvanicna neobjavi
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 29 maj 2020, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- AlfredNobel
- Kontakt:
'Igrači FK Sarajevo divljaju ulicama Sarajeva, očekuje se oduzimanje titule'
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 29 maj 2020, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nova sezona 08.08, ko će to čekati poslije ove pauze 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- feniksptica
- Kontakt:
Jeebo ga SEAT i ko uh uvali igracima pa ni BMW ne moze stic. Kakva je ovo prevara Boze dragi
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Ma neće se ništa zvanično objaviti zadugo. Dabogda da ista i bude od svega, na stranu zaebancija, mogu samo zamisliti scenu ako nam se sve obije o glavu, da se nastavi prvenstvo (što ne bi bilo loše zbog fudbala i svega) ili da prekinu prvenstvo, a ne proglase prvaka, dvi bi nas razapeli
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Sta ako se nastavi? Jedini klubovi koji su uredno odradili testove na korona virus i koji imaju cijelu ekipu na okupu smo mi, zeinjski, tuzla i siroki mozda? Svi ostali jedva da treniraju, mnogi trenutno imaju 10-11 igraca u rosteru (borac). Konama trener uopste ne prisustvuje treninzima... pa mi reci ko bi imao "upper hand" sve i da se nastavi sezona? Pa razlika na tabeli bi bila 13 bodova a ne 3.Haver ! je napisao/la: ↑29 maj 2020, 23:54Ma neće se ništa zvanično objaviti zadugo. Dabogda da ista i bude od svega, na stranu zaebancija, mogu samo zamisliti scenu ako nam se sve obije o glavu, da se nastavi prvenstvo (što ne bi bilo loše zbog fudbala i svega) ili da prekinu prvenstvo, a ne proglase prvaka, dvi bi nas razapeli
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Rumeni glupan i krimos, mogao im je barem Audija 4 završiti. Ne ovako se brukamo po gradu s ovim kutijama na točkove joj Allahu mili kad će ovaj kriminal prestati..feniksptica je napisao/la: ↑29 maj 2020, 23:11Jeebo ga SEAT i ko uh uvali igracima pa ni BMW ne moze stic. Kakva je ovo prevara Boze dragi
@Hajdeee
Kova i Šerba, tamo Handže.

-
- Kontakt:
U iducoj sedmici ce se znati sta i kako je. A sta ce nas razapeti??Haver ! je napisao/la: ↑29 maj 2020, 23:54Ma neće se ništa zvanično objaviti zadugo. Dabogda da ista i bude od svega, na stranu zaebancija, mogu samo zamisliti scenu ako nam se sve obije o glavu, da se nastavi prvenstvo (što ne bi bilo loše zbog fudbala i svega) ili da prekinu prvenstvo, a ne proglase prvaka, dvi bi nas razapeli
Mi trebamo biti proglašeni pravcima to je jedina ispravna i poštena odluka. Sve drugo je sramota. Nemamo se mi tu sta bojati.
-
- Kontakt:
A u pravu je brat iznad,bi tu bilo razapinjanja sa svih strana. U slučaju da prekinu prvenstvo a ne proglase prvaka, što nije isključeno obzirom na lopovluke u nasem savezu, bez obzira sto je u vecini prekinutih liga prvak proglasen.
Kone bi tako odahle i pao bi im kamen sa srca,oni uvijek mogu tvrditi da bi osvojili titulu da se nastavilo iako i sami znaju da od toga ne bi bilo nista. Ovako su ih prekinuli u nijetu, a nismo ni mi proglaseni prvacima. Njima bi to bilo ravno tituli.
Iako lad se sagleda realno, imamo sve preduvjete da dobijemo titulu, ali svejedno bolje je sacekat zvanicno da bude pa onda svi kolektivno u trans...
Kone bi tako odahle i pao bi im kamen sa srca,oni uvijek mogu tvrditi da bi osvojili titulu da se nastavilo iako i sami znaju da od toga ne bi bilo nista. Ovako su ih prekinuli u nijetu, a nismo ni mi proglaseni prvacima. Njima bi to bilo ravno tituli.
Iako lad se sagleda realno, imamo sve preduvjete da dobijemo titulu, ali svejedno bolje je sacekat zvanicno da bude pa onda svi kolektivno u trans...
Pa pobjego im Handže jer je bio sam, a njih dvojica pa teški.AlfredNobel je napisao/la: ↑30 maj 2020, 00:01Rumeni glupan i krimos, mogao im je barem Audija 4 završiti. Ne ovako se brukamo po gradu s ovim kutijama na točkove joj Allahu mili kad će ovaj kriminal prestati..feniksptica je napisao/la: ↑29 maj 2020, 23:11Jeebo ga SEAT i ko uh uvali igracima pa ni BMW ne moze stic. Kakva je ovo prevara Boze dragi
@Hajdeee
Kova i Šerba, tamo Handže.![]()

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- ThrillerHz
- Kontakt:
Pocnite gledat sebe, pojedini se ovde ubise razmisljanjem sta ce drugi reci i kako ce reagovati. Cinjenica je da smo mi prvi i u najboljoj poziciji i da u slucaju prekida imamo sva prava da budemo proglaseni prvakom, u protivnom sud i lagano.
1946~
Ma brate ako te odmah ne proglase prvakom, poslije ti sud sigurno neće pomoći. Imamo sve preduslove da nas proglase. Sad se samo treba strpiti i nadati se da hoće.ThrillerHz je napisao/la: ↑30 maj 2020, 00:39Pocnite gledat sebe, pojedini se ovde ubise razmisljanjem sta ce drugi reci i kako ce reagovati. Cinjenica je da smo mi prvi i u najboljoj poziciji i da u slucaju prekida imamo sva prava da budemo proglaseni prvakom, u protivnom sud i lagano.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
- Kontakt:
Ne ubijamo se mi brate razmišljanjem šta će drugi reći,nego ne želim da nam na nos izađu sve ove provokacije i da nam se ne obiju o glavu, kao sto su znale bruku puta do sada. I to je sva priča... ti znas da imamo sve preduslove za prvaka, znam i ja, i zna svako od nas ovdje, ali ti ne mozes znati kakvi su planovi u savezu i sta oni imaju u svojim glavama, obzirom na svu politiku koja je prisutna i lopovluk pogotovo...ThrillerHz je napisao/la: ↑30 maj 2020, 00:39Pocnite gledat sebe, pojedini se ovde ubise razmisljanjem sta ce drugi reci i kako ce reagovati. Cinjenica je da smo mi prvi i u najboljoj poziciji i da u slucaju prekida imamo sva prava da budemo proglaseni prvakom, u protivnom sud i lagano.
Narodski rečeno,sa rogatim se ne treba bosti, nego se nadati tom proglašenju i strpiti se jos ova 3-4 dana,pa ako Bog da ona početi sa slavljem.

- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma joj, treba sačekati, ne letiti kao debili pred rudu. Mene ništa više ne čudi, kad se ovdje ubistva zataškavaju, a kamoli kad je u pitanju fudbal. Sad se ne bih iznenadio da nam oduzmu pet bodova i posade na drugo mjesto. Znam da ovo sve predugo traje, ništa drugo nisam ni očekivao, pisao sam već o tome da će ovo biti dobra safunjara. Tako da, sačekati, biće vremena za radovanje.ajdohordas je napisao/la: ↑30 maj 2020, 00:20A u pravu je brat iznad,bi tu bilo razapinjanja sa svih strana. U slučaju da prekinu prvenstvo a ne proglase prvaka, što nije isključeno obzirom na lopovluke u nasem savezu, bez obzira sto je u vecini prekinutih liga prvak proglasen.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Upravo to brate, pogodio si dobro. Svi nešto gledaju da nekog drugog ne uznemire, na finjaka nešto. Imaju fakti, ima sve crno na bijelo, tako da nema potrebe se nekome pravdati.ThrillerHz je napisao/la: ↑30 maj 2020, 00:39Pocnite gledat sebe, pojedini se ovde ubise razmisljanjem sta ce drugi reci i kako ce reagovati. Cinjenica je da smo mi prvi i u najboljoj poziciji i da u slucaju prekida imamo sva prava da budemo proglaseni prvakom, u protivnom sud i lagano.
Eto recimo u Srbiji još četiri kola i dolaze u istu fazu u kojoj smo mi, tj. svako s svakim da odigra i onda titula ide. Kod nas odigrao svako s svakim, imamo više bodova i to je sve.
Ne možeš ti nekom nešto objasniti kad on to neće da vidi. Oni da bježe tri boda i da su prvi na tabeli, lobirali bi i kmečali da se završi, stipu šuplju seljačku.
Nikome se ne trebate pravdati. Onaj ko neće da vidi nešto, džaba vam objašnjavanje do zore. Ne trošite se, uživajte. Ako se nastavi, nastavi, ići do kraja jako, ako ne nastavi, idemo u novu sezonu i Evropu. Jedino zbog čega malo nisam za nastavak je gust raspored, eventualne povrede igrača i mala pauza pred Evropu.
-
- Kontakt:
Ma lud savez 100 na sat brate, ne možeš znati sta je u njihovim glavama i kakvi su im planovi... znamo mi da bi titula bila zasluzena ali pitaj Boga kakve oni kombinacije imaju u planu.AlfredNobel je napisao/la: ↑30 maj 2020, 01:49Ma joj, treba sačekati, ne letiti kao debili pred rudu. Mene ništa više ne čudi, kad se ovdje ubistva zataškavaju, a kamoli kad je u pitanju fudbal. Sad se ne bih iznenadio da nam oduzmu pet bodova i posade na drugo mjesto. Znam da ovo sve predugo traje, ništa drugo nisam ni očekivao, pisao sam već o tome da će ovo biti dobra safunjara. Tako da, sačekati, biće vremena za radovanje.ajdohordas je napisao/la: ↑30 maj 2020, 00:20A u pravu je brat iznad,bi tu bilo razapinjanja sa svih strana. U slučaju da prekinu prvenstvo a ne proglase prvaka, što nije isključeno obzirom na lopovluke u nasem savezu, bez obzira sto je u vecini prekinutih liga prvak proglasen.
Toliko svi pricaju o tome da se Borcu stima a vidjet ces na kraju ljudi daju Gošku kup

-
- Kontakt:
Pa u cijeloj ovoj situaciji jedini gubitnik cemo biti mi jer cemo ostati bez titule, i zbog toga su nasi uradili sve sto je moguce da se prvenstvo nastavi.
Gurbeti znaju da bi u slucaju nastavka ostali bez Evrope i zato su ucinili sve da se proglasi kraj. Oni lizu jaja Vici jer ce im trebati za narednu sezonu koju ce docekati u jos vecim gownima nego sto su sada. Osim nas jedino su sisini i listica za nastavak jer misle da mogu izboriti mjesto koje vodi u EL.
Skretnicari i borac su rak rana naseg fudbala.
Gurbeti znaju da bi u slucaju nastavka ostali bez Evrope i zato su ucinili sve da se proglasi kraj. Oni lizu jaja Vici jer ce im trebati za narednu sezonu koju ce docekati u jos vecim gownima nego sto su sada. Osim nas jedino su sisini i listica za nastavak jer misle da mogu izboriti mjesto koje vodi u EL.
Skretnicari i borac su rak rana naseg fudbala.
O cemu vi pricate?
Ako se proglasi kraj isti momenat si prvak ne kontam o cemu vi pricate..
Ako se proglasi kraj isti momenat si prvak ne kontam o cemu vi pricate..