Ma znam zato je i najavljivao

Kakav FIS

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma znam zato je i najavljivao
Trebao sam sebe staviti na listu i namjestiti sve da se sjebu
Brate podijeli ne vidim razlog sto ne bi
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 maj 2020, 20:02Morteme kojeg cemo crnca?Adukor mi najbolji,crn ko noc![]()
lazes zlato lazes duso heheGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 maj 2020, 20:06Brate podijeli ne vidim razlog sto ne bi
Sto se mene tice objavi tu sliku jer ne znam ja isto sta i ti samim time me je i zanimalo koji ti to info imas i tu ne vidim nista lose
Pa nismo tu da se takmicimo,ako zanemaris Vanju naravno on ionako placa ljude da glasaju za njega
Ja bi bio najsretniji da kazes doci ce nam Neuer i da dodje,jer tu smo da se zajebavamo i druzimo
Ps. Samo se vi zajebavajte stici ce vas karma kad crnac dodje. ABD i pticurina ima neki info za crnca da odmah proslijedimo jedan respirator mortemu![]()
Ja sam pročitao da treba vratiti ''Dilettu''.. haj reko možeajdohordas je napisao/la: ↑31 maj 2020, 20:10Treba Diattu vratit ako Morto nije za Adukora,sto sta fali za rotacije.![]()
Napravio sam nam novi logo da imamo
samo ti nastavi kupovat glasove,sutra ce ti Tadicka pokucat na vrata,ona je moja sugradjanka.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 maj 2020, 20:14@kanarinac drug ja ne znam jel se ti hoces takmiciti ili sta,ali ako vec hoces evo odmah da ti kazem pobjedio si ako ti ista znaci?Ja ovdje postavim info neovisno o nikome,a ne da govorim vidit ce te da sam ja bolji itd.,ako hoces svadju ovo ti nije ni vrijeme ni mjesto
Prejako!!!!
Jel te to Vanja poslao?Nisam mu dao pare pa ljude nagovara da me blate!!!kanarinac je napisao/la: ↑31 maj 2020, 20:16samo ti nastavi kupovat glasove,sutra ce ti Tadicka pokucat na vrata,ona je moja sugradjanka.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 maj 2020, 20:14@kanarinac drug ja ne znam jel se ti hoces takmiciti ili sta,ali ako vec hoces evo odmah da ti kazem pobjedio si ako ti ista znaci?Ja ovdje postavim info neovisno o nikome,a ne da govorim vidit ce te da sam ja bolji itd.,ako hoces svadju ovo ti nije ni vrijeme ni mjesto
Jel ovo crveno suza od Alfreda sto je ispao iz ekipe?