FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dok skoJaa ne pocne slavit ne treba se zalijetat
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- ThrillerHz
- Kontakt:
5 maj pitjitji insajderskiThrillerHz je napisao/la: ↑05 maj 2020, 01:38Na na na na novi prvak je sa Koseva,
Oooooooo bice seljo ku*ac sampion![]()
![]()
1946~
- robertkosar
- Kontakt:
To ona cupava hasisarska spodoba hoce nekog tuzitMokes je napisao/la: ↑01 jun 2020, 14:53Neka pati, kome smeta.Podsjetimo, fudbal u Bosni i Hercegovini je suspendovan nakon tri odigrana kola nastavka Premijer lige zbog pandemije korona virusa, a iako su sve zemlje u regionu (Hrvatska, Srbija, Crna Gora, Makedonija, Kosovo, Slovenija) nastavile ili će nastaviti sezonu, u BiH fudbala najvjerovatnije do početka avgusta neće biti.
U Takmičarskoj komisiji smatraju da zbog neodobravanja za nastavak fudbalskih takmičenja u Republici Srpskoj do 8. juna i nagovještaja od strane Ministarstva zdravstva i Ministarstva porodice, omladine i sporta o produžetku mjera zabrane do 1. jula nisu stvoreni uslovi za nastavak sezone.
I pored ovih nelogičnih odluka "kriznog štaba" RS, te nikakve volje i želje od strane čelnika FSBiH za eventualnom promjenom "zakovanog" stava u RS-u, može se reći da je dobra stvar što su odigrana 22. kola, odnosno svako je sa svakim igrao dva puta, pa je znatno olakšano i donošenje odluke o konačnom plasmanu s kojom se, ipak, neće svi pomiriti s obzirom da je prvi čovjek Zvijezde 09 najavio tužbu protiv Saveza.![]()

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
I ja sam burazeru, čekam objavu samo. Nasuo sam pun rezervoar

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Isti ćemo biti kada se ozvaniči ovo, 7-6 i oni i mi. Mi više trofeja u daleko jačoj ligi pa ako šta znači..

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Cestitam svoj bordo braci!
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Mi imamo dva superkupa više. Prc.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
1 pobjeda u 22 kola i buni se. Bruka se samorobertkosar je napisao/la: ↑01 jun 2020, 15:06To ona cupava hasisarska spodoba hoce nekog tuzitMokes je napisao/la: ↑01 jun 2020, 14:53Neka pati, kome smeta.Podsjetimo, fudbal u Bosni i Hercegovini je suspendovan nakon tri odigrana kola nastavka Premijer lige zbog pandemije korona virusa, a iako su sve zemlje u regionu (Hrvatska, Srbija, Crna Gora, Makedonija, Kosovo, Slovenija) nastavile ili će nastaviti sezonu, u BiH fudbala najvjerovatnije do početka avgusta neće biti.
U Takmičarskoj komisiji smatraju da zbog neodobravanja za nastavak fudbalskih takmičenja u Republici Srpskoj do 8. juna i nagovještaja od strane Ministarstva zdravstva i Ministarstva porodice, omladine i sporta o produžetku mjera zabrane do 1. jula nisu stvoreni uslovi za nastavak sezone.
I pored ovih nelogičnih odluka "kriznog štaba" RS, te nikakve volje i želje od strane čelnika FSBiH za eventualnom promjenom "zakovanog" stava u RS-u, može se reći da je dobra stvar što su odigrana 22. kola, odnosno svako je sa svakim igrao dva puta, pa je znatno olakšano i donošenje odluke o konačnom plasmanu s kojom se, ipak, neće svi pomiriti s obzirom da je prvi čovjek Zvijezde 09 najavio tužbu protiv Saveza.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yugoslavia: ★★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Nema vise Hordi, otisli sa Kesoljubomfeniksptica je napisao/la: ↑01 jun 2020, 14:58Denchi Angel Alfred Memara su dobri s hordama, nek vide sta
Samo mi Pitari ostali....

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ja kako skontah, danas bi i oni trebali zasjedati...
Ako uprava ne organizuje proslavu, treba ih smjeniti !!!!!!!!!!!!!!!!!
- feniksptica
- Kontakt:
Titulaaaaa je bordo bijela !
Spremat se za iducu sezonu, motiv bolji ne treba , prskanje komsinice za rodjendan !
Spremat se za iducu sezonu, motiv bolji ne treba , prskanje komsinice za rodjendan !
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Evo U17 i U15 dobili titule + SFK
Nemojte pred rudu. Sačekat IO pa onda počet sa veseljem.
Ali kako će ljeto bit divno u slučaju titule. Ko će dočekat Evropu.
Ali kako će ljeto bit divno u slučaju titule. Ko će dočekat Evropu.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Da objasnim.
IO je tu samo zbog procedure. Nista vise. Oni nista ne odlucuju.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Najgore od svega sto pojma nemamo kad pretkola pocinju, dotad pratiti Armensku ligu i navijati za sve klubove protiv Alashkerta

Pyro is not a crime !
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Najveći fudbalski klub u Bosni i Hercegovini je Sarajevo. Bilo, jeste i biće. 

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Oooooopss! WE DID IT AGAIN!!! 
Udarna vijest na sprt1 .ba "juniori plavih idu u ligu sampiona" hahahahaahha jooj
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, boki86, bordobijeli, Google [Bot], Hajdeee, Konzerva, makron, mnon46, skoJaa i 48 gostiju.