Gledam sada onaj video na arsenal.com o njegovom treningu i upade mi u oku Yennaris ( valjda se ovako piše ) onaj momčić što se s Henry-em slikao davno a prošle godine zajedno igrali u timu prvom I mislim da njega Wenger treba poslati na posudbu jer realno on je 3 bek našeg tima, koliko se sjećam beka igra...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
GunnerS je napisao/la:Gledam sada onaj video na arsenal.com o njegovom treningu i upade mi u oku Yennaris ( valjda se ovako piše ) onaj momčić što se s Henry-em slikao davno a prošle godine zajedno igrali u timu prvom I mislim da njega Wenger treba poslati na posudbu jer realno on je 3 bek našeg tima, koliko se sjećam beka igra...
Beka mada na nekim mecevima je igrao i na mjestu stopera, zadnjeg veznog... Meni je ostao u sjecanju njegovo poluvreme protiv Uniteda prosle godine kada je strpao Nania u dzep!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ovaj Sky postao kao Sun. Sada govore da stize Vilja pa nakon pola sata demantuju. Inace kaze profesor Barselona ne zeli da ga proda i oni postuju njihovu odluku. E moj Wengeru, dali su ti cigani postvali tvoju odluku za Fabregasa???
Njegov ne dolazak mi ostavlja nadu da ce doci Jovetic na ljeto. E to bi bio transfer!
@HH
Za Eisfilda sam procitao juce negdje da je otisao u Ipswich...
Yennaris nije igrao stopera. Pa pogledaj mu gradju. U mladjim kategorijama igrao je kao veznjak, a u prvom sastavu beka. Sve utakmice koje je odigro prosle sezone sa prvim timom, odigrao je dobro. Vjerujem da ce biti nesto od ovog momka Pratim ga na twitteru, momak realan, na zemlji za razliku od pojedinaca. Plus englez i dijete Arsenala. đeš bolje
@Head ko je taj pokemon
ako ste gledali ijednu tekmu koju je odigro dobro je,znate ko je lik isto ko i mi ostali koji smo procitali kako ga oslovljavaju velikom nadom,kakvi ba maheri,kur.ci,palci,daj 2 igraca koji ce donijet prevagu
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Profesor je napisao/la:Yennaris nije igrao stopera. Pa pogledaj mu gradju. U mladjim kategorijama igrao je kao veznjak, a u prvom sastavu beka. Sve utakmice koje je odigro prosle sezone sa prvim timom, odigrao je dobro. Vjerujem da ce biti nesto od ovog momka Pratim ga na twitteru, momak realan, na zemlji za razliku od pojedinaca. Plus englez i dijete Arsenala. đeš bolje
@Head ko je taj pokemon
Gledao sam ga u nekim kup utakmicama na stoperu samo ne mogu da se sjetim na kojim... Ali igrao je takodje na stoperu u onim pre-sezonskim mecevima protiv Sitya 100%... Takodje bi volio da taj momak uspije. Kada se sjetim one slike od pre 10 godina kada je bio klubska maskota!
on the changes for Liverpool…
Thomas Vermaelen is back available. And the players who were rested are back in contention, too.
on Francis Coquelin and Mikel Arteta…
They are a bit short - 100 per cent [they are unavailable] for Wednesday. Even for Saturday [they could be short], but there is a little chance they will be available at the weekend.
Drogba at first struggled to adapt to the wildly different frenetic Premier League before absolutely dominating defenders the land over. If Giroud has an Arsenal career as good as Drogba’s, their long trophy drought will no doubt end sooner than later
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..