Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: Chat
jos malo....
Uspjeli ste dosta u namjeri da ga srusite,vec se boji svakog vaseg pojedinca sada ga samo dokrajcitelegenda reala je napisao/la:Oj odo ja ,evo došo Quaresma ,bježi upaljen mi kompijuter ,oboriće mi sistem![]()
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Njihova borba je u startu osudjena na propastmajestic24 je napisao/la:Legenda ja sam uz tebe. Yebat cemo ih sve

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
..ih,nista lakse
..do veceras ce Falcao biti u Portu,ako nista na sokeru !!! ..i biti ce uvrsten kao prvotimac Porta u sljedecoj sezoni PES6 ss.ba Lige ! 
- Papastathopoulos
- Kontakt:
legendo, ja ti preporucujem da sam odes i ne uplices se u borbu s ovim teroristima

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Legenda se polako povlaci sa foruma,a nismo ni prvi napad odradili
lijepi strah 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Stratesko povlacenje,a onda slijedi iznenadni udarac od kojega se necete oporavitiharry_90 je napisao/la:Legenda se polako povlaci sa foruma,a nismo ni prvi napad odradililijepi strah
Slicno nesto su uradili Grci Trojancima prije nekog vremena..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Uuh, nisam bio na forumu od jucer, i svasta se vec izdesavalo ovdje. Morao sam 3-4 stranice nazad, da bi skontao sta se radi
Vidim da su se neki "forumasi" organizovali da smaknu naseg @legendu, a sto, to samo oni znaju
Izgleda da im je krivo za legendinu popularnost ovdje, krivo im je sto ima i na admina uticaj
Sad su se pokazali ko je sta.
Legendo, uz tebe smo!
Vidim da su se neki "forumasi" organizovali da smaknu naseg @legendu, a sto, to samo oni znaju
Izgleda da im je krivo za legendinu popularnost ovdje, krivo im je sto ima i na admina uticaj
Legendo, uz tebe smo!
Izdržati, to je temelj vrline!

kako su nekad sovjeti davno okacili zastavu na reichstag,tako cemo mi okacit slicnu zastavu na forum nakon pobjede protiv legende....
legenda,zamjerio si se onima kojima nisi smio...imas nas svakavih u ekipi,huligana,mafijasa,kockara,ubica,terorista,hakera(necu otkrivat identitet) i naravno na kraju zamjerio si se Titovcima i cjelom antifasistickom svijetu.....
Mi smo more krvi prolili za bratstvo i jedinstvo našeg foruma. E necemo legendi dozvoliti da nam dira ili da nam ruje iznutra, da se ruši to bratstvo i jedinstvo.
Do pobjede !!!
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- Emir ZENICA
- Kontakt:
@quaresma,samo polako.Do cetvrtka ako moze to da rijesis.Hvala !
@ muhovicu-svaka cast ,samo tako nastavi !
@ sylar - da li si sa nama ?
@ legendo znao sam da ces se tako povuci,kukavicki.Ne mozes SAM sa par ovih tvojih izdajnika na Rusiju bez opreme.
Bitku ste izgubili,a bgm ce te i rat !
@ tmac
Bravo,tako se radi svoj posao ! Svaka cast majstore ! Sve si rekao.Nemaju oni sta sa nama tu kad su u ekipi ti nabrojani
A ako se Titovcima zamjeris,znas sta ti sljedi...PROPAST !
Do kraja protiv legende !
@ muhovicu-svaka cast ,samo tako nastavi !
@ sylar - da li si sa nama ?
@ legendo znao sam da ces se tako povuci,kukavicki.Ne mozes SAM sa par ovih tvojih izdajnika na Rusiju bez opreme.
Bitku ste izgubili,a bgm ce te i rat !
@ tmac
Bravo,tako se radi svoj posao ! Svaka cast majstore ! Sve si rekao.Nemaju oni sta sa nama tu kad su u ekipi ti nabrojani
A ako se Titovcima zamjeris,znas sta ti sljedi...PROPAST !
Do kraja protiv legende !
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Ko je uz legendu voli i fekalije
Kad admin uleti hoce biti veselo ..
U slucaju bana sastanak kockara,ubica,hakera itd seli u Banovice,a svi clanovi ce biti premjesteni teretnim vozom
Kad admin uleti hoce biti veselo ..
U slucaju bana sastanak kockara,ubica,hakera itd seli u Banovice,a svi clanovi ce biti premjesteni teretnim vozom
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- majestic24
- Kontakt:
Vi bas neznate s kim se zayebavate

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Upravo svi se nalazimo na glavnom trgu u Banovicima.Za svaki slucaj nek se zna
harry@ svaka cast,nek si nas napomenuo !
Legenda ce pasti !
harry@ svaka cast,nek si nas napomenuo !
Legenda ce pasti !
Volim te Celik ! ! !
Necemo dopustiti da ovi ubaceni elementi ruse red i mir nase zajednice na forumu!
Nase drustvo vise neko ikada mora pokazati zajednistvo i ako treba po cijenu zivota da se odbrani od agresora!
Vec smo odredili sudbinu svih kvislinga

Nase drustvo vise neko ikada mora pokazati zajednistvo i ako treba po cijenu zivota da se odbrani od agresora!
Vec smo odredili sudbinu svih kvislinga

ako treba i admina cemo srusit,svakako je legendin pajdo...forum ce bit nas il nece postojat...
admine,no hard filings,ovo je zeza
admine,no hard filings,ovo je zeza
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
past ce legenda,treba nam jos par kvalitetnih boraca.Molio bi sve koji zele bolje chatu/forumu neka dodju i pridruze nam se. 
Volim te Celik ! ! !
Thomas Müller - Fußballgott
- majestic24
- Kontakt:
Mi smo vojska Allahova za forum se borimo,ako treba zivot dati,za forum cemo poginuti...smrti se ne bojimooooo
Legendo,srusit cemo izdajice...ima da ih nema
Legendo,srusit cemo izdajice...ima da ih nema
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
aBd ja već imam u planu da kupim GLOCK.
Najjači štoljpi, Bože zdravlja!
Najjači štoljpi, Bože zdravlja!
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.