BiH tenis

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Koji ranking očekujete naših na kraju 2018?

Anketa je završila: 31 dec 2017, 18:05.

Damir ulazi u TOP 20
14
16%
Damir će ostati između 30. i 50. pozicije
11
13%
Mirza ulazi u TOP 100
10
12%
Mirza će biti oko 120. pozicije
11
13%
Aldin ulazi u TOP 150
8
9%
Aldin ispada iz TOP 200
10
12%
Tomo ulazi u TOP 200
9
11%
Tomo ostaje oko 250. pozicije
12
14%

Ukupno glasova: 85

shminka
Kontakt:

Re: BiH tenis

Post Postao/la shminka » 31 avg 2016, 13:58

Bit će teže i igrački i fizički i mentalno Za razliku od Tomića, Ilija mu ima čime nauditi, što je pokazao u Istanbulu. Ono je bila sve samo ne rutinska pobjeda, a na tvrdoj podlozi može biti samo teže. Od čiste defanzive neće imati previše hajra, jer će se potrošiti fizički. Igrao je Ferrer u Dohi defanzivno, pa ga je Ilija saprao sa terena. Sezona mu je loša, ali je u julu vezao 9 pobjeda na challengerima i to je znak da igra dobro. Bit će teško, 50-50 meč u najmanju ruku. Tako ga vide i kladionice.

thelightblue
Kontakt:

Re: BiH Tenis

Post Postao/la thelightblue » 31 avg 2016, 15:15

thelightblue je napisao/la:
Effenberg je napisao/la:E moj luzeru, prekrizen si, vise te nikad necu gledati, a ni postovati levatu jedan. Taman kad bi 2017 osvojio CYGS. Smece jedno ljudsko!
Dajem 100 maraka da ces ga gledati vec u Nju Jorku.
Effenberg je napisao/la:Ma sta vam je ba ljudi, uzima Tomic bez gubljenja serve i to je to. U najgorem slucaju po njega bice 7:6 7:6 7:6 i dovidjenja.
:lol: :lol: :lol: :lol: Kakav si ekspert :tokralju:

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 31 avg 2016, 15:24

Effenberg je napisao/la:E moj luzeru, prekrizen si, vise te nikad necu gledati, a ni postovati levatu jedan. Taman kad bi 2017 osvojio CYGS. Smece jedno ljudsko!
Dajem 100 maraka da ces ga gledati vec u Nju Jorku.
Effenberg je napisao/la:Ma sta vam je ba ljudi, uzima Tomic bez gubljenja serve i to je to. U najgorem slucaju po njega bice 7:6 7:6 7:6 i dovidjenja.
Mozete vi sad svi tisra kao generali nakon bitke, ali je cinjenica da Tomic juce nije bio na nivou i da se samo tu moze traziti razlog Damirovog prolaska, nista on specijalno nije nadigravao Tomica, nego je ovaj imao kurcobolju ko sto nerijetko zna imat, a pri tom stanju moze i Djokovic od mene izgubiti ha ja. A da je ljudsko smece jasta je, to nema nikakve veze sa njegovim teniserskim sposobnostima, koje nisu lose toliko sigurno. Radi toga ga nikad necu cijeniti niti se zanositi njegovim povremenim uspjesima. Samo konstantujem, sebi je takav, nije meni. :D
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 31 avg 2016, 15:24

Yeben je osjecaj kad ti kladionica obuzme razum.. nemoj te se smijati covjeku :thumbdown:

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 31 avg 2016, 15:44

Interesantno je da su mnogi ovdje Damiru yebavali sve od reda u prethodnom periodu, a sinoc su svrsavali na njegovu pobjedu protiv Tomica. Isto tako svi sada ocekuju trece kolo a do njega ce se doci veoma tesko. Prvo, jer Damir nece imati motiv kao protiv Bernarda, drugo, damir nije tolika klasa igraca da se protiv bilo kojeg top100 igraca moze nazvati favoritom, i na kraju Ilija je bolji igrac od Damira na betonu, i naseg tenisera do pobjede moze odvesti samo njegova defanziva, duge razmjene i cekanje greske ukrajinca. Da se razumijemo pitat ce se nesto i damira, a to ce biti po neki fh,bh i njegov karakteristicni drop shot :bih:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 31 avg 2016, 15:47

Effenberg je napisao/la: A da je ljudsko smece jasta je
Zašto?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 31 avg 2016, 15:55

Kawhi je napisao/la:
Effenberg je napisao/la: A da je ljudsko smece jasta je
Zašto?
Jer ga je obarao na kladari...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

boss991
Kontakt:

Post Postao/la boss991 » 31 avg 2016, 16:17

E moj @effe, spustiše te lagano na svoj nivo i dobiše na iskustvo :D :urnebes:

Spustite se malo momci, digli ste toliku euforiju da ne razmišljate objektivno. Vi baš mislite da je Damir toliko dobar, čekam samo reakcije nakon sljedećeg meča. :beba:
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

Jablanica, riznica sportskih talenata

Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...

AnelMid
Kontakt:

BiH tenis

Post Postao/la AnelMid » 31 avg 2016, 16:28

Effenberg je napisao/la:
thelightblue je napisao/la: Dajem 100 maraka da ces ga gledati vec u Nju Jorku.
Mozete vi sad svi tisra kao generali nakon bitke, ali je cinjenica da Tomic juce nije bio na nivou i da se samo tu moze traziti razlog Damirovog prolaska, nista on specijalno nije nadigravao Tomica, nego je ovaj imao kurcobolju ko sto nerijetko zna imat, a pri tom stanju moze i Djokovic od mene izgubiti ha ja. A da je ljudsko smece jasta je, to nema nikakve veze sa njegovim teniserskim sposobnostima, koje nisu lose toliko sigurno. Radi toga ga nikad necu cijeniti niti se zanositi njegovim povremenim uspjesima. Samo konstantujem, sebi je takav, nije meni. :D
Jbg Roki,uvjek kad Damir nekog pobjedi iz top 50 onda protivnik nije bio na Nivou po tvome , a sta misliš kad Damir izgubi od nekog levata dali je bio Damir onda na nivou ta priča ne ide pobjeda je pobjeda.
A sta se tiče ponašanja dajem ti u pravu ali nekog nazivati ljudsko smeće mislim da pretjeruješ u to pada možda (Hitler,Mladić ili Karacic)ali ne Damir

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Zadnja izmjena: AnelMid, dana/u 31 avg 2016, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 31 avg 2016, 16:28

Bez razloga napadate @Effe-a, prognozirao je ono što je svako mislio da će se desiti, a to je lagana pobjeda Tomic-a. I kvote su rekle svoje, 1.08 na Australca. Ima bolji servis, jači je i logično je bilo očekivati da će pobijediti Damira, ali to je tenis, nikad se ne zna.

Damir ima problem konstantnosti i tu se svi na ovoj temi slažemo. Pobjedi boljeg igrača, pa izgubi od nekoga anonimusa i da, svi u ovom žrijebu što su išli na Džumhur - Tomic, sretni su što je ispao Tomic.

Damir je kalibar top 50 tenisera, ali daleko od toga da je recimo kvalitet za prvih 25, mislim da tu neće nikad upasti.

Uglavnom, ne mora se više pojavljivati u političkim spotovima da uzme koje pare, sada može preko tenisa lagano zarađivati i više nego što je potrebno za pristojan život i momak je to zaslužio sa svojim radom.

PS: Kad se sjetim fb statusa njegove djevojke koja je rekla da nije trudna. Naime, Damir naredao par poraza, odmah naši znalci po njegovoj fb grupi počeli napadati momka, njegovu curu itd, tako da se javila i teorija oko trudnoće. Koja smo mi gamad :facepalm:

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 31 avg 2016, 16:33

boss991 je napisao/la:E moj @effe, spustiše te lagano na svoj nivo i dobiše na iskustvo :D :urnebes:

Spustite se malo momci, digli ste toliku euforiju da ne razmišljate objektivno. Vi baš mislite da je Damir toliko dobar, čekam samo reakcije nakon sljedećeg meča. :beba:
Evo otrese ga Ilija i šta? Miljacka ce i dalje teći, život ide dalje. Isto i da Damir prodje. Motivisan je na GS-ovima strašno.

boss991
Kontakt:

Post Postao/la boss991 » 31 avg 2016, 16:41

bhsport je napisao/la:
boss991 je napisao/la:E moj @effe, spustiše te lagano na svoj nivo i dobiše na iskustvo :D :urnebes:

Evo otrese ga Ilija i šta? Miljacka ce i dalje teći, život ide dalje. Isto i da Damir prodje. Motivisan je na GS-ovima strašno.
Jest, teći će kao i Neretva :mrgreen:
Šta **** čovjeka? Previše se zanimate za Džumhura, pogotovo vi iz Bosne. Pa njega Konjičani ne mogu smisliti, eto koliko je cijenjen kao čovjek..

Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 31 avg 2016, 16:42

Svako ko iole prati tenis znao ja da Damir ima itekakve šanse protiv Tomica. On će uvijek imati veće šanse protiv Tomica koji je u top 20 nego protiv Stakohovskyog koji je oko 90 mjesta! Znao sam da će ga dobiti, al' da sam to napisao i da je eventualno izgubio bilo bi mi isto kao i sa Effeom xd
Kako god, u najgorem slučaju sam bio 1000% ubjeđen da se Tomic neće prošetati kao što su ovdje neki pisali kako će to biti rješeno za sat :lol:

I nekako znam da su i @Uno i @Shminkos također bili ubjeđeni u pobjedu Damira. Možda još neko ali za njih sam siguran :D

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 avg 2016, 16:44

bhsport je napisao/la:Jer ga je obarao na kladari...
:mrgreen:
boss991 je napisao/la:Šta **** čovjeka? Previše se zanimate za Džumhura, pogotovo vi iz Bosne. Pa njega Konjičani ne mogu smisliti, eto koliko je cijenjen kao čovjek..
Normalno da se previše zanimamo našim najboljim teniserom. Čuj konjičani :lol: :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 31 avg 2016, 16:46

Damir je porijeklom iz Konjica, ali baš ga briga, zaradio je milion.
Redovan učesnik GS-ova i kidac zivaca navijačima.
Najbolje od njega tek dolazi.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 avg 2016, 16:48

Effenberg je napisao/la:Mene samo zanima sta ce biti ako ispusi od Marchenka?
Neće biti apsolutno ništa, ovo je sport gdje gubiš svake sedmice, ali isto tako treba odati priznanje kada se pobijedi top 20 igrač, isto kao što ga kudimo kad izgubi od slabije rangiranog.

Ti bi sve to shvatao da ti kladionica nije popila mozak. Ovako ti nema spasa.

bhsport, zaradio je milion i zaradiće ih još minimalno pet, kao što kažeš, najbolje tek dolazi
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

boss991
Kontakt:

Post Postao/la boss991 » 31 avg 2016, 16:48

Virtu4l je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Jer ga je obarao na kladari...
:mrgreen:
boss991 je napisao/la:Šta **** čovjeka? Previše se zanimate za Džumhura, pogotovo vi iz Bosne. Pa njega Konjičani ne mogu smisliti, eto koliko je cijenjen kao čovjek..
Normalno da se previše zanimamo našim najboljim teniserom. Čuj konjičani :lol: :lol:
Šta je majstore smiješno?

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 31 avg 2016, 16:52

Virtu4l je napisao/la:
Effenberg je napisao/la:Mene samo zanima sta ce biti ako ispusi od Marchenka?
Neće biti apsolutno ništa, ovo je sport gdje gubiš svake sedmice, ali isto tako treba odati priznanje kada se pobijedi top 20 igrač, isto kao što ga kudimo kad izgubi od slabije rangiranog.

Ti bi sve to shvatao da ti kladionica nije popila mozak. Ovako ti nema spasa.

bhsport, zaradio je milion i zaradiće ih još minimalno pet, kao što kažeš, najbolje tek dolazi
Djaba mu 5 milki ako ga Konjic ne voli.

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 31 avg 2016, 17:02

remA1 je napisao/la:I nekako znam da su i @Uno i @Shminkos također bili ubjeđeni u pobjedu Damira. Možda još neko ali za njih sam siguran :D
:thumbup: :thumbup: :thumbup:

slika

Previše su pažnje bukmejkeri posvetili Damirovim vezanim porazima, a na USO je došao nikad spremniji...da sam znao da će dobiti, nisam, ali sam znao da će imati veliku šansu i dobro je da je na kraju meč prelomio na svoju stranu...od prošle godine znamo da može igrati sa Bernardom, sad znamo da ga može i dobiti.

Uživanje je stvarno gledati Damira u ovakvom izdanju, pa pogledajte samo na ESPN kako se australski komentator na početku meča pita ko je od njih dvojice TOP 20 igrač...

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 31 avg 2016, 17:29

slika

đeste stručnjaci

malo ih je Damir iskarao heheehehehehe

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Semper Fidelis

Odgovori

Natrag na “Tenis BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.