BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Bit će teže i igrački i fizički i mentalno Za razliku od Tomića, Ilija mu ima čime nauditi, što je pokazao u Istanbulu. Ono je bila sve samo ne rutinska pobjeda, a na tvrdoj podlozi može biti samo teže. Od čiste defanzive neće imati previše hajra, jer će se potrošiti fizički. Igrao je Ferrer u Dohi defanzivno, pa ga je Ilija saprao sa terena. Sezona mu je loša, ali je u julu vezao 9 pobjeda na challengerima i to je znak da igra dobro. Bit će teško, 50-50 meč u najmanju ruku. Tako ga vide i kladionice.
-
thelightblue
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
thelightblue je napisao/la:Dajem 100 maraka da ces ga gledati vec u Nju Jorku.Effenberg je napisao/la:E moj luzeru, prekrizen si, vise te nikad necu gledati, a ni postovati levatu jedan. Taman kad bi 2017 osvojio CYGS. Smece jedno ljudsko!
Effenberg je napisao/la:Ma sta vam je ba ljudi, uzima Tomic bez gubljenja serve i to je to. U najgorem slucaju po njega bice 7:6 7:6 7:6 i dovidjenja.
Mozete vi sad svi tisra kao generali nakon bitke, ali je cinjenica da Tomic juce nije bio na nivou i da se samo tu moze traziti razlog Damirovog prolaska, nista on specijalno nije nadigravao Tomica, nego je ovaj imao kurcobolju ko sto nerijetko zna imat, a pri tom stanju moze i Djokovic od mene izgubiti ha ja. A da je ljudsko smece jasta je, to nema nikakve veze sa njegovim teniserskim sposobnostima, koje nisu lose toliko sigurno. Radi toga ga nikad necu cijeniti niti se zanositi njegovim povremenim uspjesima. Samo konstantujem, sebi je takav, nije meni.thelightblue je napisao/la:thelightblue je napisao/la:Dajem 100 maraka da ces ga gledati vec u Nju Jorku.Effenberg je napisao/la:E moj luzeru, prekrizen si, vise te nikad necu gledati, a ni postovati levatu jedan. Taman kad bi 2017 osvojio CYGS. Smece jedno ljudsko!Effenberg je napisao/la:Ma sta vam je ba ljudi, uzima Tomic bez gubljenja serve i to je to. U najgorem slucaju po njega bice 7:6 7:6 7:6 i dovidjenja.![]()
![]()
![]()
Kakav si ekspert
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Yeben je osjecaj kad ti kladionica obuzme razum.. nemoj te se smijati covjeku 
Interesantno je da su mnogi ovdje Damiru yebavali sve od reda u prethodnom periodu, a sinoc su svrsavali na njegovu pobjedu protiv Tomica. Isto tako svi sada ocekuju trece kolo a do njega ce se doci veoma tesko. Prvo, jer Damir nece imati motiv kao protiv Bernarda, drugo, damir nije tolika klasa igraca da se protiv bilo kojeg top100 igraca moze nazvati favoritom, i na kraju Ilija je bolji igrac od Damira na betonu, i naseg tenisera do pobjede moze odvesti samo njegova defanziva, duge razmjene i cekanje greske ukrajinca. Da se razumijemo pitat ce se nesto i damira, a to ce biti po neki fh,bh i njegov karakteristicni drop shot 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Zašto?Effenberg je napisao/la: A da je ljudsko smece jasta je
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Jer ga je obarao na kladari...Kawhi je napisao/la:Zašto?Effenberg je napisao/la: A da je ljudsko smece jasta je
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
E moj @effe, spustiše te lagano na svoj nivo i dobiše na iskustvo
Spustite se malo momci, digli ste toliku euforiju da ne razmišljate objektivno. Vi baš mislite da je Damir toliko dobar, čekam samo reakcije nakon sljedećeg meča.
Spustite se malo momci, digli ste toliku euforiju da ne razmišljate objektivno. Vi baš mislite da je Damir toliko dobar, čekam samo reakcije nakon sljedećeg meča.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Jablanica, riznica sportskih talenata
Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...
Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...
BiH tenis
Jbg Roki,uvjek kad Damir nekog pobjedi iz top 50 onda protivnik nije bio na Nivou po tvome , a sta misliš kad Damir izgubi od nekog levata dali je bio Damir onda na nivou ta priča ne ide pobjeda je pobjeda.Effenberg je napisao/la:Mozete vi sad svi tisra kao generali nakon bitke, ali je cinjenica da Tomic juce nije bio na nivou i da se samo tu moze traziti razlog Damirovog prolaska, nista on specijalno nije nadigravao Tomica, nego je ovaj imao kurcobolju ko sto nerijetko zna imat, a pri tom stanju moze i Djokovic od mene izgubiti ha ja. A da je ljudsko smece jasta je, to nema nikakve veze sa njegovim teniserskim sposobnostima, koje nisu lose toliko sigurno. Radi toga ga nikad necu cijeniti niti se zanositi njegovim povremenim uspjesima. Samo konstantujem, sebi je takav, nije meni.thelightblue je napisao/la:thelightblue je napisao/la: Dajem 100 maraka da ces ga gledati vec u Nju Jorku.Effenberg je napisao/la:Ma sta vam je ba ljudi, uzima Tomic bez gubljenja serve i to je to. U najgorem slucaju po njega bice 7:6 7:6 7:6 i dovidjenja.![]()
![]()
![]()
Kakav si ekspert
A sta se tiče ponašanja dajem ti u pravu ali nekog nazivati ljudsko smeće mislim da pretjeruješ u to pada možda (Hitler,Mladić ili Karacic)ali ne Damir
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Zadnja izmjena: AnelMid, dana/u 31 avg 2016, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.
Bez razloga napadate @Effe-a, prognozirao je ono što je svako mislio da će se desiti, a to je lagana pobjeda Tomic-a. I kvote su rekle svoje, 1.08 na Australca. Ima bolji servis, jači je i logično je bilo očekivati da će pobijediti Damira, ali to je tenis, nikad se ne zna.
Damir ima problem konstantnosti i tu se svi na ovoj temi slažemo. Pobjedi boljeg igrača, pa izgubi od nekoga anonimusa i da, svi u ovom žrijebu što su išli na Džumhur - Tomic, sretni su što je ispao Tomic.
Damir je kalibar top 50 tenisera, ali daleko od toga da je recimo kvalitet za prvih 25, mislim da tu neće nikad upasti.
Uglavnom, ne mora se više pojavljivati u političkim spotovima da uzme koje pare, sada može preko tenisa lagano zarađivati i više nego što je potrebno za pristojan život i momak je to zaslužio sa svojim radom.
PS: Kad se sjetim fb statusa njegove djevojke koja je rekla da nije trudna. Naime, Damir naredao par poraza, odmah naši znalci po njegovoj fb grupi počeli napadati momka, njegovu curu itd, tako da se javila i teorija oko trudnoće. Koja smo mi gamad
Damir ima problem konstantnosti i tu se svi na ovoj temi slažemo. Pobjedi boljeg igrača, pa izgubi od nekoga anonimusa i da, svi u ovom žrijebu što su išli na Džumhur - Tomic, sretni su što je ispao Tomic.
Damir je kalibar top 50 tenisera, ali daleko od toga da je recimo kvalitet za prvih 25, mislim da tu neće nikad upasti.
Uglavnom, ne mora se više pojavljivati u političkim spotovima da uzme koje pare, sada može preko tenisa lagano zarađivati i više nego što je potrebno za pristojan život i momak je to zaslužio sa svojim radom.
PS: Kad se sjetim fb statusa njegove djevojke koja je rekla da nije trudna. Naime, Damir naredao par poraza, odmah naši znalci po njegovoj fb grupi počeli napadati momka, njegovu curu itd, tako da se javila i teorija oko trudnoće. Koja smo mi gamad
Evo otrese ga Ilija i šta? Miljacka ce i dalje teći, život ide dalje. Isto i da Damir prodje. Motivisan je na GS-ovima strašno.boss991 je napisao/la:E moj @effe, spustiše te lagano na svoj nivo i dobiše na iskustvo![]()
![]()
Jest, teći će kao i Neretvabhsport je napisao/la:Evo otrese ga Ilija i šta? Miljacka ce i dalje teći, život ide dalje. Isto i da Damir prodje. Motivisan je na GS-ovima strašno.boss991 je napisao/la:E moj @effe, spustiše te lagano na svoj nivo i dobiše na iskustvo![]()
![]()
Šta **** čovjeka? Previše se zanimate za Džumhura, pogotovo vi iz Bosne. Pa njega Konjičani ne mogu smisliti, eto koliko je cijenjen kao čovjek..
Svako ko iole prati tenis znao ja da Damir ima itekakve šanse protiv Tomica. On će uvijek imati veće šanse protiv Tomica koji je u top 20 nego protiv Stakohovskyog koji je oko 90 mjesta! Znao sam da će ga dobiti, al' da sam to napisao i da je eventualno izgubio bilo bi mi isto kao i sa Effeom xd
Kako god, u najgorem slučaju sam bio 1000% ubjeđen da se Tomic neće prošetati kao što su ovdje neki pisali kako će to biti rješeno za sat
I nekako znam da su i @Uno i @Shminkos također bili ubjeđeni u pobjedu Damira. Možda još neko ali za njih sam siguran
Kako god, u najgorem slučaju sam bio 1000% ubjeđen da se Tomic neće prošetati kao što su ovdje neki pisali kako će to biti rješeno za sat
I nekako znam da su i @Uno i @Shminkos također bili ubjeđeni u pobjedu Damira. Možda još neko ali za njih sam siguran
bhsport je napisao/la:Jer ga je obarao na kladari...
Normalno da se previše zanimamo našim najboljim teniserom. Čuj konjičaniboss991 je napisao/la:Šta **** čovjeka? Previše se zanimate za Džumhura, pogotovo vi iz Bosne. Pa njega Konjičani ne mogu smisliti, eto koliko je cijenjen kao čovjek..
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Damir je porijeklom iz Konjica, ali baš ga briga, zaradio je milion.
Redovan učesnik GS-ova i kidac zivaca navijačima.
Najbolje od njega tek dolazi.
Redovan učesnik GS-ova i kidac zivaca navijačima.
Najbolje od njega tek dolazi.
Neće biti apsolutno ništa, ovo je sport gdje gubiš svake sedmice, ali isto tako treba odati priznanje kada se pobijedi top 20 igrač, isto kao što ga kudimo kad izgubi od slabije rangiranog.Effenberg je napisao/la:Mene samo zanima sta ce biti ako ispusi od Marchenka?
Ti bi sve to shvatao da ti kladionica nije popila mozak. Ovako ti nema spasa.
bhsport, zaradio je milion i zaradiće ih još minimalno pet, kao što kažeš, najbolje tek dolazi
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Šta je majstore smiješno?Virtu4l je napisao/la:bhsport je napisao/la:Jer ga je obarao na kladari...![]()
Normalno da se previše zanimamo našim najboljim teniserom. Čuj konjičaniboss991 je napisao/la:Šta **** čovjeka? Previše se zanimate za Džumhura, pogotovo vi iz Bosne. Pa njega Konjičani ne mogu smisliti, eto koliko je cijenjen kao čovjek..![]()
Djaba mu 5 milki ako ga Konjic ne voli.Virtu4l je napisao/la:Neće biti apsolutno ništa, ovo je sport gdje gubiš svake sedmice, ali isto tako treba odati priznanje kada se pobijedi top 20 igrač, isto kao što ga kudimo kad izgubi od slabije rangiranog.Effenberg je napisao/la:Mene samo zanima sta ce biti ako ispusi od Marchenka?
Ti bi sve to shvatao da ti kladionica nije popila mozak. Ovako ti nema spasa.
bhsport, zaradio je milion i zaradiće ih još minimalno pet, kao što kažeš, najbolje tek dolazi
remA1 je napisao/la:I nekako znam da su i @Uno i @Shminkos također bili ubjeđeni u pobjedu Damira. Možda još neko ali za njih sam siguran

Previše su pažnje bukmejkeri posvetili Damirovim vezanim porazima, a na USO je došao nikad spremniji...da sam znao da će dobiti, nisam, ali sam znao da će imati veliku šansu i dobro je da je na kraju meč prelomio na svoju stranu...od prošle godine znamo da može igrati sa Bernardom, sad znamo da ga može i dobiti.
Uživanje je stvarno gledati Damira u ovakvom izdanju, pa pogledajte samo na ESPN kako se australski komentator na početku meča pita ko je od njih dvojice TOP 20 igrač...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.