Ovi sto igraju sa dzekom, pa to ja mislim da niko nije cuo za kvalitetan pas, jos posebno onaj tevezcina....
Al evo uvali ga dzeko, jos amerikanci komentarisu kakva promjena igre je na strani citija odkad je dzeko usu, pa dok ova nasa **** taranbaraju kako je dzeko oslabijo, ja mislim da odkad nema zabara dzeko sve bolji selam dusmanima!
Zadnja izmjena: Edviin, dana/u 24 maj 2013, 04:07, ukupno mijenjano 1 put.
Malo i Chelzu protamburao,onako reda reda.Ovo je bilo ''za moje mahalce''
Gdje @sanji???
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
isplatilo se ostati budan, solidna utakmica. Dzeko zamalo hattrick... krivo mi sto mu odbrani onu sansu. sve je uradio za desetke, primanje na prsa sa dva igraca na sebi, namjestanje na sut, ali odbrani mu. hebat ga.
SamoZeljo je napisao/la:Sta reci, koju posluku porati?!
Jesi li to ti "travo pasu" pa neznas koju poruku poslati
Dzekson je fakat istinski dijamant kojem hateri mogu redovno fumati
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Zao mi je sto nisam mogao pogledati tekmu jer je bila kasno... Zamolio bi ako neko ima link da je naknadno pogledam na miru i da uzivam u jos jednom izdanju naseg Dijamanta jer on to doista i jeste... Zelim samo reci onima koji konstantno sumnjaju u njega da nemaju pojma o fudbalu i da kojim slucajem je imao boljeg trenera u Citiju mislim da bi bili prvaci i ove godine a on bi bio najbolji strijelac lige... Koliko ga je covijek zezao ja bi bio gori nego Baloteli a on je najbolji primjer ko je glavni krivac sto se Junajted prosetao ligom... Odlaskom u Milan potrvdio da zna igrati fudbal, samo mu treba dati sansu... Dzeko je minute na kapaljku iskoristio tako sto je opet bio najbolji strijelac u klubu... Ne kazem da su Aguero i Tevez losi al Dzeko je bolji igrac il bolje reci ucinkovitiji od obojice skupa... Mogu oni biti i brzi i bolji dribleri al gdje je glavnica a to je realizacija... Za razliku od obojice Dzeko ima i jedno i drugo i trece a licno bi volio da ostane u Citiju da zacepi usta svima koji su podrazavali Mancinija i tako potvrdi da ni jedan Euro nije uzalud potrosen za njegovo dovodjenje... Sretno Edo i ako bog da da nas pocastis jos kojim pogotkom u Rigi... Hvala unaprijed za link ako neko uspije pronaci....