Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Nije negativa, stanje RGa je bezvezno, nema onaj svoj fazon, ali eto biće zanimljivo jedino ko će se bolje prilagoditi ovakvim uslovima, očekujem da bude i iznenađenja po pitanju next gena, ne pozitivnih naravno
da, to i jeste jedino interesantno. inače je turnir za podvoz, zahvaljujući terminu nasilu!
Ma ja ne znam kako ce se odigrati svi silni mecevi kad je skoro svaki dan ove sedmice kisa najvljena.
Turnir je obicno s.ranje u ovo nevrijeme
Turnir je obicno s.ranje u ovo nevrijeme
Australian Open ("Noletov" turmir) - igra se
Roland Garros ("Rafin" turnir) - igra se, uslovi ne odgovaraju Nadalu
Wimbledon ("Rogerov" turnir) - ne igra se
US Open ("svaciji" turnir) - igra se, bez Nadala i Federera
Cista zavjera protiv Novaka Djokovica i svih Srba na svijetu.
Ko ovo ne vidi taj nije normalan.
Kakve gluposti rade u Australiji je za nepovjerovati! Turnir za tri i po mjeseca a organizatori već razmišljaju kako će tenisere i teniserke u karantin smjestiti. Najbolje bi bilo da najbolji u muškoj i ženskoj konkurenciji otkažu učešće.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- SantiCazorla08
- Kontakt:
chatrier užasno izgleda sa ovim niskim krovim, klaustrofobično!
1. nole je osvojio 2 posljednja vimblija.TheChief je napisao/la: ↑28 sep 2020, 12:08Australian Open ("Noletov" turmir) - igra se
2. fed svakako ne bi igrao (operacija).
3. fed i da je bilo turnira i da je igrao ne bi bio prvi favorit (imas 1 da pogodis ko bi bio ubjedljivo najveci favorit na vimbliju da se igrao).
4. fed nema vise ni 1 "svoj turnir" gdje moze racunati da jke glavni favorit za titulu, kao rafa na RGu ili nole na Oziju (i vimbliju).
veli thiem ovo su njegovi omiljeni uslovi, hladno, muljavo, kiša ......
kaže najviše voli igrati u ovakvim uslovima kad se može zabit 10 metara iza osnovne, otamo može vratiti svaku servu! ko na fjučersima kad je bio mali
kaže “ja sam iz austrije, kod nas je uvijek tako vrijeme”

koliko je mahnit potvrđuje i izjava da mu se super sviđa krov. ok, naravno da se ne može dati ocjena bez da se ode tamo, ali ovo izgleda prenisko, na tv-u grozomorno!
kaže “ja sam iz austrije, kod nas je uvijek tako vrijeme”
koliko je mahnit potvrđuje i izjava da mu se super sviđa krov. ok, naravno da se ne može dati ocjena bez da se ode tamo, ali ovo izgleda prenisko, na tv-u grozomorno!
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 28 sep 2020, 15:09, ukupno mijenjano 1 put.
- LlullSergio
- Kontakt:
prebacio sam kratko na njemački eurosport, reko da vidim da nema slučajno beckera, kad ono dvije voditeljice, obje izgledaju ko istočnonjemačke bacačice kladiva i kugle sa kraja sedamdesetih
jedna je čak neka bivša igračica .... strašno!
Nisi shvatio poentu posta. Posto ima ovdje onih koji smatraju da je sve urota protiv Novaka i Srbije i pokusavajuci to "dokazati" koriste neke glupe "argumente", tako se onda moze i na ovaj nacin "dokazati" da se sve radi u Novakovu korist.
Na WB sam stavio Federera reda radi.
Ostalo je istina.
- AshburtonG
- Kontakt:
Ja ipak mislim da se onaj HAARP sistem, koji je prouzrokovao poplave u Srbiji/BiH, sad odlucio da se iskupi srpskom narodu ovim vremenskim prilikama, koje vise odgovaraju Novaku.
- LlullSergio
- Kontakt:
Jedan covjek. Nema ih vise.TheChief je napisao/la: ↑28 sep 2020, 15:17Nisi shvatio poentu posta. Posto ima ovdje onih koji smatraju da je sve urota protiv Novaka i Srbije i pokusavajuci to "dokazati" koriste neke glupe "argumente", tako se onda moze i na ovaj nacin "dokazati" da se sve radi u Novakovu korist.
Na WB sam stavio Federera reda radi.
Ostalo je istina.
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Upravo sam silom prilika (kladionica) odgledao mec neka Muhova i jos jedna, mogu da kazem da u zivotu nista odvratnije nisam video, ono sto su te dve odigrale je u rangu dece na igralistu, jos kao ova neka Muhova 22. nosilac...
Zabraniti zenski tenis!
Zabraniti zenski tenis!
nevjerovatno koliko ostroumno si to smislio, i to vjerovatno sasvim sam. tata i mama mora da su jako ponosni. diskusije na nivou vrtica, cijeli forum smrdi na pelene. ne znam kome da se vise divim tebi ili ovom sa orlom na avataru. (staviti najmanje 3 smajlija po sopstvenom izboru)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.