Ajde, de ti nas odmah rijesi muka i reci nam ko ce kome pustiti koji set... da se ne nerviramo bezveze.Effenberg je napisao/la:Jel su svi spremni i napeti za veceras jos jedno razocarenje u reziji Damira Cumhura?
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: BiH tenis
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Neće večeras biti lako. Dobio je igrača po mjeri, na GSu boljeg nije mogao dobit ali to ne znači da će lagano proći. Tako isto misli i Marchenko. Ne smije dopuštati da Ilija diktira tempo, sumnjam da će moći cijeli meč da se adekvatno brani. Morat će napadati. Ima solidan servis, jako udara i ako ga krene može biti svašta.
Hajde više počinjite.
Hajde više počinjite.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Dakle, koji je zadnji mec prije Damira na njegovom terenu? Da se tako orjentisem....
imas na prosloj stranici raspored na njegovom terenuSlevinKelevra je napisao/la:Dakle, koji je zadnji mec prije Damira na njegovom terenu? Da se tako orjentisem....
- SlevinKelevra
- Kontakt:
mirzatele je napisao/la:imas na prosloj stranici raspored na njegovom terenuSlevinKelevra je napisao/la:Dakle, koji je zadnji mec prije Damira na njegovom terenu? Da se tako orjentisem....
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Tek sam sad skontao da se dublovi igrjau na dva dobivena seta. Na jednom se GSu igra na tri?
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
SlevinKelevra je napisao/la:Dakle, koji je zadnji mec prije Damira na njegovom terenu? Da se tako orjentisem....
@UnoRaonffa je napisao/la:
Četvrti meč na terenu broj 6, program počinje u 17:00h
O tom i ja maloprije raspravljam sa jaranom, on kaže da se igraju na dva dobijena, a ja gledao muške dublove na Wimbledonu igrali se na tri dobijena seta (ne znam za žene).
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Samo na Wimbledonu se igraju na 3 seta dublovi i Davis Cup
-
thelightblue
- Kontakt:
Nadam se da ces u tom vremenu vec lijepo spavati, prosle sedmice si nam svima obecao da meceve Damira vise neces gledatiEffenberg je napisao/la:Jel su svi spremni i napeti za veceras jos jedno razocarenje u reziji Damira Cumhura?
Necu spavati. Gleda mi se Ilija!thelightblue je napisao/la:Nadam se da ces u tom vremenu vec lijepo spavati, prosle sedmice si nam svima obecao da meceve Damira vise neces gledatiEffenberg je napisao/la:Jel su svi spremni i napeti za veceras jos jedno razocarenje u reziji Damira Cumhura?
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Effenberg je napisao/la:Necu spavati. Gleda mi se Ilija!thelightblue je napisao/la:Nadam se da ces u tom vremenu vec lijepo spavati, prosle sedmice si nam svima obecao da meceve Damira vise neces gledatiEffenberg je napisao/la:Jel su svi spremni i napeti za veceras jos jedno razocarenje u reziji Damira Cumhura?![]()
![]()
![]()
E moj jarane, liječi se dok ne bude kasno
Pustite effea, covjeka Damir iz*ebo u mozak sto puta kao i sviju nas normalno da ce biti pesimistican.
Ne kontas ti pajdo nista!remA1 je napisao/la: E moj jarane, liječi se dok ne bude kasno
Ja navijam za Iliju, ne bi li se Damir uzinatio i tako nekako dobio. Navijam za Iliju da mu pokloni koji set, a moze ako hoce i 3.
Isti im quratz ko god prodje, ceka ih Kyrgios u 1/16 na naostrenu belegiju!
Tako je pajdo. Vidis kako ti znas za razliku od ovih delegata! Natakarili se ovdje, nemojte da vas hepekiram ko Junuz Djipalo!VGS je napisao/la:Pustite effea, covjeka Damir iz*ebo u mozak sto puta kao i sviju nas normalno da ce biti pesimistican.
Coronados de gloria vivamos,
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ovo će duuugooo trajat. 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ma oko 12 vjerovatno
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ovo je zadnji val, ne bi trebalo biti više kiše. A i trebala bi brzo stati.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Zar onaj nije rekao prestati pisati ako Damir dobije Nadala, sto se i desilo? A Effenberg je dobar, ne znam sto ga napadate, kad je Damiru krenuo pad u igri ulazim na temu i tacno sam znao da je vec tu njegov post o kladionici, makar me nasmije 
Nad tobom sunce najljepše sja
Nece poceti do sabaha, a mozda ni tad.Ubi kisa u New Yorku 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ova kiša ne misli stati, prvo bila mala linija, ne baš mala ali nije bila široka i gotovo cijela prošla na ostalim mjetima i samo e proširila u NY. Govorim o oblačnom sistemu. 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- NoName
- Kontakt:
Napisel' se sta o nasim teniserima i teniserkama?
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.