Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
kakav united, sta je vama, pa budite ubjedjeni da cemo proci uniteda, ne znam kako mozete to dovoditi u pitanje, mislim dzaba vas sada ubjedjivati u to ali uvjeriti cete se sami u to, sigurno 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ako budete igrali nezainteresovano kao posljednje utakmice u Primeri, necete sigurnoLenBias je napisao/la:kakav united, sta je vama, pa budite ubjedjeni da cemo proci uniteda, ne znam kako mozete to dovoditi u pitanje, mislim dzaba vas sada ubjedjivati u to ali uvjeriti cete se sami u to, sigurno
Naravno,cini mi se ta tvrdnja sa takvom sigurnosću,navodi me na to da mislim da imas pristup tajnim aktima ..LenBias je napisao/la:kakav united, sta je vama, pa budite ubjedjeni da cemo proci uniteda, ne znam kako mozete to dovoditi u pitanje, mislim dzaba vas sada ubjedjivati u to ali uvjeriti cete se sami u to, sigurno
Polako kolega,cemo da vidimo..

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
sumLJIVO sigurno nije, sumNJivo mozda, no mislim da je ofside kao sto je i pokazao snimak. No to je stvarno nebitno, to nista ne mijenja jer Real nije zasluzio pobjedu.DesimaL je napisao/la:Sumljivo![]()
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Ma lijepo je tako razmisljat al ja nemam povjerenja u ovaj tim,Mou je pogubio konce,jedino ako nas Ronaldo moze drzat kolko tolko u igri ako bude u formi raspadamo se ove sezone pa to i slijep vidi 20 bodova nam haman Barca bjezi ljudi 20-et
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ko je naivan da o Madridu sudi po ovoj tekmi.
Dobro ovaj kolega gore kaže "ćemo da vidimo" ili decimal style "će mo davidimo".
Dobro ovaj kolega gore kaže "ćemo da vidimo" ili decimal style "će mo davidimo".
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
sto se ne igra liga prvaka ovih dana

madridist je napisao/la:decimal style "će mo davidimo".

Jao sad ce plac o ofsajdu
Ako vam se trener i klub bruka (bodovno) nemojte vi.
Nego kolko smo mi ono Osasuni nabilli ?
Zgazit ce vas englezi. E moji kraljevi.

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Tuga,ali barem je Albiol mi spasio utakmicu,imao sam se cemu smijati 90 minuta.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Ovaj dvoboj mi pomalo liči na El-Clasico.
-Real teško do remija
-1 crveni karton
-1 šut u okvir i to u 89 minuti
-manji posjed Reala.
-navijači Reala plaču kako je sudija navijao za Osasunu.
-Real teško do remija
-1 crveni karton
-1 šut u okvir i to u 89 minuti
-manji posjed Reala.
-navijači Reala plaču kako je sudija navijao za Osasunu.
Zadnja izmjena: Vandelanoitte, dana/u 12 jan 2013, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Sa ovakvom predstavom Reala večeras, ovaj bod je velik k'o kuća.
-15madridist je napisao/la:Ko je naivan da o Madridu sudi po ovoj tekmi.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Kad ne ide, odma podje.bavanja.
Koji likovi.
Liga je sada izgubljena 100%.
Koji likovi.

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- stomaklija
- Kontakt:
Papak, ajde od... sa teme!!!bparena je napisao/la:Jao sad ce plac o ofsajdu![]()
Kakva liga Dao Bog da mi zaigramo i LP iduce godine,jedin ko Celzi da je osvojimo..M4kaveli je napisao/la:Kad ne ide, odma podje.bavanja.
Koji likovi.![]()

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Gledao sam od 52. minute. Real imao gol iz ofsajda (prikazivali su par puta, meni je vuklo da je Calejonova glava u ofsajdu), odlično otvorenu kontru tri na dva koju su upropastili i ovaj šut Benzeme u sudijskoj nadoknadi. Kaka debilski odradio minutažu i dobio dva glupa žuta kartona (posebno se to odnosi na drugi). Osasuna pokazala zube, posebno preko te desne strane, gdje su kažnjavali Coentraove izlete na protivničku polovicu. Ono što sam gledao, Varane je x puta sigurniji od Albiola. Ne znam, al' ja bih zbog Varaneove dobiti (smio bih se kladiti da će mali biti jedan od boljih stopera u budućnosti) opet vratio Ramosa na poziciju desnog beka, a Pepea i Varanea koristio kao stoperski par. Francuz je dobar na lopti, odlično otvara igru, smiren je i ne srlja. Evo, u ove 2 i po godine sam ga gledao 10-ak puta (koja utakmica manje-više) i rijetko kad je pravio greške koje su mogle rezultirati golom za protivničku ekipu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Sto ba ?stomaklija je napisao/la:Papak, ajde od... sa teme!!!bparena je napisao/la:Jao sad ce plac o ofsajdu![]()
To vi ne pisete kad svrgnete Barcelonu sa trona.

Nije lahko "svrgnut" Katalonskog diva. Svrgno hahahahaha.
Al ce njega Barcelona BOLNO svrgnut. Ovako svi uzivamo kako dihelji i topi se na klupi.
-15, -18, -30 .... Jao kako ce to biti bolno svrgavanje hahahahaha
p.s. a ti bez uvreda. ovo je samo medzusobno klubsko zezanje..

Zadnja izmjena: bparena, dana/u 12 jan 2013, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
upravo ovo govorim vec duzi vremenski period i nadam se kako ce se desiti uskoroMonolog je napisao/la:ja bih zbog Varaneove dobiti (smio bih se kladiti da će mali biti jedan od boljih stopera u budućnosti) opet vratio Ramosa na poziciju desnog beka, a Pepea i Varanea koristio kao stoperski par.

Ma Ramos je previsok za beka, nit je prodoran nit eksplozivan.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.