PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

let3
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la let3 » 24 jul 2016, 12:16

joker90 je napisao/la:Zaboravili neki ovdje koji puno moralisu sad, sta su nedavno u Zenici radili. Lendric baklju bacio među navijace Celika, isto kao onaj idiot sa naseg sjevera sinoc, Dzenis divljao sa stolicama itd. Kod nas bar igraci nisu huligani! :lol:
Ajd ne seri, oca ti

Na preloš nacin pravdaš divljanje svojih pajdaša sinoc ....jest, Dženis se popeo na tribinu išćupao stolicu, a Lendra štekao baklju u gaćama cijelo vrijeme i gađao nevinu zeničku publiku ...uglavnom, to je tu negdje sa onim sinoc divljanjem hordi, ha ja

I ne znam cemu tolika prica oko divljaka što čupaju i stolice i pale stadion :roll: nije im ovo prvi put da divljaju , pa da se ko fol nešto cudimo.
Poslati im fakturu da plate svaku stolicu , a slijedeci derbi im ograniciti na 5% ili 2,5% kapaciteta za gostujuce navijace ( koliko se mora), to je cca. 500 ljudi , prije toga skinuti stolice da stoka nema šta cupati i paliti.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 24 jul 2016, 12:17

Keenan.- je napisao/la:Pitari su uvijek bili cigani, ne znam sto se cudite zbog stolica i ostalih desavanja.

Kad nemaju svoj stadion moraju na tudjem belaje pravit, kompleks je to.
Kad smo kod tih cigana, da te malo podsjetim da se s vama ne može niko mjeriti.

Das Ist Walter

dobrinja1
Kontakt:

Post Postao/la dobrinja1 » 24 jul 2016, 12:17

Burberry46 je napisao/la:
dobrinja1 je napisao/la:
Burberry46 je napisao/la:Opet Horde uzimaju zastavu Manijacima i onda je zapalili, veliko ponizenje za strumfove
i kao huligan koji unistava tudju imovinu, jos se hvalis time?! sramota ste vi svi huligani ovog grada i drzave... :thumbdown:
Samo iznosim misljenje svoje, ko bolan spominje stolice i unistavanje imovine? Sta ti je? Procitaj ponovo i zaobidji me
pa neko ko je stariji od tebe, reci cu ti... misljenje ti je za nulu, pravdas tuce i otimanje zastave? vi huligani niste za ovog svijeta... dje jagomir da otvori vrata vama... :roll:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 jul 2016, 12:20

let3 je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Zaboravili neki ovdje koji puno moralisu sad, sta su nedavno u Zenici radili. Lendric baklju bacio među navijace Celika, isto kao onaj idiot sa naseg sjevera sinoc, Dzenis divljao sa stolicama itd. Kod nas bar igraci nisu huligani! :lol:
Ajd ne seri, oca ti

Na preloš nacin pravdaš divljanje svojih pajdaša sinoc ....jest, Dženis se popeo na tribinu išćupao stolicu, a Lendra štekao baklju u gaćama cijelo vrijeme i gađao nevinu zeničku publiku ...uglavnom, to je tu negdje sa onim sinoc divljanjem hordi, ha ja

I ne znam cemu tolika prica oko divljaka što čupaju i stolice i pale stadion :roll: nije im ovo prvi put da divljaju , pa da se ko fol nešto cudimo.
Poslati im fakturu da plate svaku stolicu , a slijedeci derbi im ograniciti na 5% ili 2,5% kapaciteta za gostujuce navijace ( koliko se mora), to je cca. 500 ljudi , prije toga skinuti stolice da stoka nema šta cupati i paliti.
Ne serem i ne pravdam ono, nego ne mogu vaseg naprđivanja a cupali stolice isto na jugu Koseva, cesme iz WC-a i slicno, sve se uredno plati i ne prosipa se patetika. A ne mozes porediti narkomane i igrace koji treba da budu uzori. Nije isto kad baci baklju neki klosar na spidu i Lendric koji je jos trebao biti suspendovan za onaj primitivizam!
Bahati, bahati Željkan!
1946

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 24 jul 2016, 12:25

miden je napisao/la:
Keenan.- je napisao/la:Pitari su uvijek bili cigani, ne znam sto se cudite zbog stolica i ostalih desavanja.

Kad nemaju svoj stadion moraju na tudjem belaje pravit, kompleks je to.
Kad smo kod tih cigana, da te malo podsjetim da se s vama ne može niko mjeriti.

I jedni i drugi su cigani. ;)

Nema grada u kojem niste pravili probleme, i to je cinjenica. :thumbup: :wave:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 24 jul 2016, 12:26

joker90 je napisao/la:
let3 je napisao/la:
Ajd ne seri, oca ti

Ne serem i ne pravdam ono, nego ne mogu vaseg naprđivanja a cupali stolice isto na jugu Koseva, cesme iz WC-a i slicno, sve se uredno plati i ne prosipa se patetika. A ne mozes porediti narkomane i igrace koji treba da budu uzori. Nije isto kad baci baklju neki klosar na spidu i Lendric koji je jos trebao biti suspendovan za onaj primitivizam!
Ne znam jeste li vi svjersni da ste sinoc sa divljanjemn i prekidom odmogli svojoj ekipi, a pomogli nama :crazy:
Protivnik umoran, igra sa igracem manje, pod pritiskom, na konopcima što se kaže...i delegati prave 15-to minutni prekid, svoju ekipu (koja je bila u naletu) izbacuju iz ritma, a nama daju vještačko disanje jer je pola ekipe Želje bilo na aparatima.

Mislim, treba i za to biti inteligentan :mrgreen: slažeš se i sam

I još jednom da se ismijem Fejziću i Kosoriću :rol: :rol:
Kostiću dajem još 2-3 kola fore, kada cemo i šutnuti tu ublehu.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 jul 2016, 12:28

To smo mi prezvakali sinoc vec 100 puta, da su Horde bile vas 12-i igrac! Ja samo ne mogu previse patetike vase, bit ce vam isplaceno sve, idemo dalje. Nego svi sad pametuju i ibrete se, kao da se kod nas nikad nista slicno nije desilo.
Bahati, bahati Željkan!
1946

amazing
Kontakt:

Post Postao/la amazing » 24 jul 2016, 12:32

Pitari preuzeli primat mitomana u E.Jeruzalemu,kazu stolice su bile postavljene tako da se mogu iscupat. :rol: Sutra ce biti da su se same cupale. :kafa:

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 24 jul 2016, 12:34

NYKnicks Fan je napisao/la: I jedni i drugi su cigani. ;)

Kakvi god da smo, za vas smo gospoda.
Das Ist Walter

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 24 jul 2016, 12:36

Niko se ovdje ne ibreti i ne cudi, jer i manijaci rade slicna sranja. Da se ne lažemo.

Vec dosta više divljanja, cupanja stolica, bacanja baklji na protivnicke navijace ili u teren, prekida utakmica i slicno.
jbt, isto debili :facepalm: još se fale kad napadnu jedni druge :facepalm: veliki mangupi
A i te baklje se postale odavno ofirne, osim što samo štete klubovima, a Savez uredno šalje kazne i trljaju ruke dok uzimaju lovu od levata. ..dokad više :roll:

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 24 jul 2016, 12:46

miden je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la: I jedni i drugi su cigani. ;)

Kakvi god da smo, za vas smo gospoda.
[youtube][/youtube]

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 24 jul 2016, 13:06

Meni nije jasno sta se svi ibrete na ove poteze Hordi. Cim je odluceno da nece biti uklanjanja stolica i da ce uprava Sarajeva platiti svu eventualnu stetu, ovo je bilo potpuno ocekivano. Posto su odlicnim odnosima jedni sa drugima, naravno da su im ovi obezbjedili sto veci racun, plus olaksali svoje primitivne nagone, plus syebali ekipu za pozitivan rezultat... win-win-win. :kafa:

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 24 jul 2016, 13:19

amazing je napisao/la:Pitari preuzeli primat mitomana u E.Jeruzalemu,kazu stolice su bile postavljene tako da se mogu iscupat. :rol: Sutra ce biti da su se same cupale. :kafa:
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... 40326133#1 majamajamaja Pametnom dosta.

High

Post Postao/la High » 24 jul 2016, 13:21

Čupaju stolice i bacaju ih na kamaru te ih potom pale, zatim čupaju šipke i od njih prave barikade kako specijalci ne bi ušli na tribinu. Kad su vidjeli da se vatra širi, onda sklanjaju barikade i puštaju vatrogasce koji ni sami ne znaju kako ulaze na tribinu. Dozvolili su im da ugase vatru te ih onda prepadaju s onim crijevom i aplaudiraju im. Logika?!

Mene je sinoć bilo stid, a i sad je. Nije bitno da li su prekidi utjecali na igru, jer nije riječ o tome već o divljaštvu koji dobar broj forumaša uvijek opravdava.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 24 jul 2016, 13:57

**** vas stolica vise

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

briga
Kontakt:

Post Postao/la briga » 24 jul 2016, 14:03

High je napisao/la:Čupaju stolice i bacaju ih na kamaru te ih potom pale, zatim čupaju šipke i od njih prave barikade kako specijalci ne bi ušli na tribinu. Kad su vidjeli da se vatra širi, onda sklanjaju barikade i puštaju vatrogasce koji ni sami ne znaju kako ulaze na tribinu. Dozvolili su im da ugase vatru te ih onda prepadaju s onim crijevom i aplaudiraju im. Logika?!

Mene je sinoć bilo stid, a i sad je. Nije bitno da li su prekidi utjecali na igru, jer nije riječ o tome već o divljaštvu koji dobar broj forumaša uvijek opravdava.
Konacno neko spreman da nazove stvari pravim imenom. :bow:
Jednom ŽELJEZNIČAR, uvijek ŽELJEZNIČAR. To je tako

Straus1921
Kontakt:

Post Postao/la Straus1921 » 24 jul 2016, 14:20

@burbery46 ne znas kako je pala zastava (tacnije otrgnuta i onda maraton od cvile do skenderije, tako da bolje je da sutis :)

dobrinja1
Kontakt:

Post Postao/la dobrinja1 » 24 jul 2016, 14:30

High je napisao/la:Čupaju stolice i bacaju ih na kamaru te ih potom pale, zatim čupaju šipke i od njih prave barikade kako specijalci ne bi ušli na tribinu. Kad su vidjeli da se vatra širi, onda sklanjaju barikade i puštaju vatrogasce koji ni sami ne znaju kako ulaze na tribinu. Dozvolili su im da ugase vatru te ih onda prepadaju s onim crijevom i aplaudiraju im. Logika?!

napokon normalan komentar navijaca sarajeva... treba svaki vid huliganstva kaznjavati, ne preko kluba, nego pojedinacno... osoba xy pali stadion i lomi stolice, ta ista osoba plati kaznu... ;)

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 24 jul 2016, 14:56

+1
Ovo na utakmici nisu nikakvi navijaci Sarajeva, stidim se takodjer njih.
Amer Dupovac!

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 24 jul 2016, 15:22

slika
steta je sto sve stolice nisu pocupane.. cuj oni se nasli moralisati i kukati za stolice i baklju a njihov igrac to isto radio i svi ga podrzali. kao bacio narkoman baklju na djecu :facepalm: na gurbetskom sjeveru nije bio niko sa djecom nego obicni klosari i pijanci i trebali vise baklji na njih baciti. sve one baklje koje su bacene na teren trebalo je baciti na njihovu tribinu, pa bi drugi put mozda skontali da ne mozes 2000 ljudi smjestiti u krmetnjak, na prostor predvidjen za 1500. takodje batine koje ste dobili su trebale biti zesce. sad nastavite plakati :plac: :plac: :plac: :plac: :plac:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.