FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Vadi Ronnyja. Daj Rashu I Olma.
Kakva patnja.
Kakva patnja.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Pedri ozljeda 
Olmo ima ove majstorske poteze.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
E hajd sad opet primite odmah gol.
Slabo. Odron.
Nije lose na kraju, najvjerovatnije cemo u top 8 ekipa, treba dobit kopenhagena kuci i to je to, poklopilo se ostalo, treba preskociti celzija ili njukastla i to je to, celzi ide napoliju a newcastle psg u , mozemo i pariza preskocit ako ne pobijede i prilicno lijepa situacija nakraju ispade, dobit kopenhagena i cak i ne treba neko kantanje
Nadajmo se da kod pedrija nije nista ozbiljno
Nadajmo se da kod pedrija nije nista ozbiljno
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Bas losa tekma veceras.
Ali, poklopise im se rezultati. 90% da ce na kraju upasti u top 8.
PSG i New Castle imaju isti broj bodova kao Barcelona, igraju medjuaobno. Znaci, bar jednu od te dvije ekipe ce preteci sigurno, sa pobjedom protiv Copenhagena.
Chelsi igra u gostima kod Napolija, a ima +1 bolju gol razliku. Sporting ima istu gol razliku, idu u goste kod Bilbaoa, koji sam ima realne sanse za prolaz.
City ima gol razliku -1, igraju kuci sa Galatasaroyom.
Atletico Madrid ima -2 gol razliku, igraju kuci sa Bodo Glimtom.
Znaci, za prolaz u top 8, moraju dobro nakantati Kopenhagena.
PSG i New Castle imaju isti broj bodova kao Barcelona, igraju medjuaobno. Znaci, bar jednu od te dvije ekipe ce preteci sigurno, sa pobjedom protiv Copenhagena.
Chelsi igra u gostima kod Napolija, a ima +1 bolju gol razliku. Sporting ima istu gol razliku, idu u goste kod Bilbaoa, koji sam ima realne sanse za prolaz.
E jbg, to i jest problem. Ova komedijaska odbrana prima minimalno dva gola po utakmici, posebno u LP. Kako nakantatiEvander je napisao/la: ↑21 jan 2026, 23:04Bas losa tekma veceras.
Onaj shitshow protiv Bruggea kad su primili tricu i izgubili bva boda bi mogao jako kostati na kraju.
Izgleda Pedri 4 sedmice out. Sreca u nesreci je sto ide laksi raspored.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Bez Pedrija i De Jonga protiv Kopenhagena.
- jasonstatham
- Kontakt:
Hebo raspored i kalkulacije zadnje kolo. I da završe u play-offu svaku ekipu će dobiti.
Više me brine ova povreda Pedrija. Em ga nema do iza repke, em sada ide kraj sezone. A ovo mu je druga povreda ove godine.
Više me brine ova povreda Pedrija. Em ga nema do iza repke, em sada ide kraj sezone. A ovo mu je druga povreda ove godine.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Pobjeda, 3 boda, ali to je zaista sve. Sumorno je ovo danas izgledalo, nemam bolju riječ. Baš sivilo.
Opet protiv upadljivo slabijeg protivnika ne znaju odmah načeti mrežu i povesti ( Fermin ), opet dva čudno primljena gola, opet nevažeći gol zbog ofsajda. Bilo mi je pomalo i smiješno gledati, strahujući od nedjeljne reprize iz San Sebastiana.
Preskupo je ovo, ako se je Pedri ozbiljnije ozlijedio. Ona reakcija Flicka me uplašila.
Dvije stvari su me zasmetale:
- Imam osjećaj da se nisu dobro logistički pripremili na ovu zimu, odnosno na minus. Igrali kao nezagrijani i slabo odjeveni.
- Zar im niko nije rekao, kako bi za ulazak među osam mogla biti krucijalna gol diferencija ( možda i griješim ), a ovaj suparnik je bio odlična prilika?
Poveli 4 2 i povukli se kao da igraju protiv Bayerna, a ne protiv tankog protivnika, koji se borio k'o da im se radi o životu i smrti. Barcelona jedva čekala kraj bez želje po zabijanju još kojeg gola. Gubili lopte, Bernal beskrvan totalno, niti žestine, niti bilo čega drugog, kao da je odigrao svih 90 minuta, pa ga umor savladao.
To je bio moj osjećaj.
Protiv Danaca neće moći igrati FDJ ( danas sigurno najbolji igrač Barcelone ) i vjerovatno Pedri. To će biti veliki problem. Yamal se vraća, što je odlično.
Uz FDJ, Eric odličan, Fermin dva gola, ali sve drugo jako mlitavo. Pedriju nikako nije pasalo igrati po ovoj hladnoći, to se vidjelo i
na kraju i povreda, nadam se, lakša.
Prije neki dan sam rekao kako je Dro svojim odlaskom naštetio timu, pa ne zbog tog što je nezamjenjiv i što je nešto previše doprinjeo, nego što je "ubacio" slabu energiju u ekipu. Poslije osvajanja SC, dobrih rezultata, slavlja njegovog rođendana u avionu iz S. Arabije, taj mulac iskaže svoje nezadovoljstvo i omete timski duh ekipe, unese neku određenu dozu sumnje, nezadovoljstva, negative. Neko će reći kako pretjeravam, ali imalo je to sigurno nekog odraza i na druge. Flick ga je istjerao, nije mu čak više ni dozvolio treninge niti sa ekipom, niti individualno, niti na terenima Tito V.
FDJ i drugi su ga išli moliti, da ga pusti barem samog trenirati, pa je popustio, što ipak znači da se ekipa bavila tim malim blentom.
Opet protiv upadljivo slabijeg protivnika ne znaju odmah načeti mrežu i povesti ( Fermin ), opet dva čudno primljena gola, opet nevažeći gol zbog ofsajda. Bilo mi je pomalo i smiješno gledati, strahujući od nedjeljne reprize iz San Sebastiana.
Preskupo je ovo, ako se je Pedri ozbiljnije ozlijedio. Ona reakcija Flicka me uplašila.
Dvije stvari su me zasmetale:
- Imam osjećaj da se nisu dobro logistički pripremili na ovu zimu, odnosno na minus. Igrali kao nezagrijani i slabo odjeveni.
- Zar im niko nije rekao, kako bi za ulazak među osam mogla biti krucijalna gol diferencija ( možda i griješim ), a ovaj suparnik je bio odlična prilika?
Poveli 4 2 i povukli se kao da igraju protiv Bayerna, a ne protiv tankog protivnika, koji se borio k'o da im se radi o životu i smrti. Barcelona jedva čekala kraj bez želje po zabijanju još kojeg gola. Gubili lopte, Bernal beskrvan totalno, niti žestine, niti bilo čega drugog, kao da je odigrao svih 90 minuta, pa ga umor savladao.
To je bio moj osjećaj.
Protiv Danaca neće moći igrati FDJ ( danas sigurno najbolji igrač Barcelone ) i vjerovatno Pedri. To će biti veliki problem. Yamal se vraća, što je odlično.
Uz FDJ, Eric odličan, Fermin dva gola, ali sve drugo jako mlitavo. Pedriju nikako nije pasalo igrati po ovoj hladnoći, to se vidjelo i
na kraju i povreda, nadam se, lakša.
Prije neki dan sam rekao kako je Dro svojim odlaskom naštetio timu, pa ne zbog tog što je nezamjenjiv i što je nešto previše doprinjeo, nego što je "ubacio" slabu energiju u ekipu. Poslije osvajanja SC, dobrih rezultata, slavlja njegovog rođendana u avionu iz S. Arabije, taj mulac iskaže svoje nezadovoljstvo i omete timski duh ekipe, unese neku određenu dozu sumnje, nezadovoljstva, negative. Neko će reći kako pretjeravam, ali imalo je to sigurno nekog odraza i na druge. Flick ga je istjerao, nije mu čak više ni dozvolio treninge niti sa ekipom, niti individualno, niti na terenima Tito V.
FDJ i drugi su ga išli moliti, da ga pusti barem samog trenirati, pa je popustio, što ipak znači da se ekipa bavila tim malim blentom.
Pedri 4 sedmice off. Racunaj to odmah jedno 2 mjeseca minimum.
Ona kornjaca u Realu se povrijedi i predvidjali mu povratak za 3 sedmice, lik se oporavi u sedmici.
Bice yebeno bez Pedrija. Fakat nemas igraca da zna nesto izmisliti na sredini.
Ona kornjaca u Realu se povrijedi i predvidjali mu povratak za 3 sedmice, lik se oporavi u sedmici.
Bice yebeno bez Pedrija. Fakat nemas igraca da zna nesto izmisliti na sredini.
Pedrijeva ozlijeda je jako losa stvar uvijek, ali ako je istina ovo sto kazu da nije nista ozbiljno i da ce odsustvovati 4 sedmice, onda nije strasno.
Tamam da odmori pred kljucni period.
Tamam da odmori pred kljucni period.
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Ja ne znam jel mi se cini,ali kad god Olmo igra od pocetka igramo za qrac,a kad god udje u drugom poluvremenu obicno rijesi utakmicu 
Top 8 prakticki s pobjedom,obrana ja ne znam sta je s flickom,mislim da se treba probati kounde na stopera nije on za beka,nece bit lako bez pedrija,valjda ce eric to pokriti dobro,falio je i yamal sinoc kad se razigra
Bez Pedrija i Frenkija ovo izgleda bas lose. Valjda ce Flick nesto iskombinovati.
I kad se Gavi vraca ?
Tu je svakako i Eric, koji ce sigurno igrati u veznom redu tu utakmic. Eric, Olmo i Fermin. Trebalo bi biti i vise nego dovoljno za Kopenhagen.