RK Bosna

panechampion2
Kontakt:

Re: RK Bosna

Post Postao/la panechampion2 » 14 apr 2014, 22:24

svaka cast ali ste ipak tanki za majstora paneta,malo vas popustio da se ne raspadnete vec ste poceli plakati i sve smjenjivati

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 14 apr 2014, 22:33

čudan smo mi narod , da nas nema trebalo bi nas izmisliti , kod nas i kada ti ide i kada neide vazda neke zamjerke i kritike , ali to je Bosna ,a Bogami i Hercegovina :)

@ evo ga živ je i Pane :)

handballija
Kontakt:

Post Postao/la handballija » 15 apr 2014, 12:00

Pane naj smjesniji lik BiH rukometa cikica pravi cirkusant :) mnogo je jak Prijedor :P a sada dolazi Konjuh pa ide Derventi pa dolazi Ljubuski pa ide Slogi pa dolazi Maglaj i eto od svih utakmica mozda 3 boda uzme cak najvjerovatnije nece ni biti medju tri ekipe ;)

handballija
Kontakt:

Post Postao/la handballija » 17 apr 2014, 22:22

I tako pade i Zrinjski :) past ce abd i Sloga i Krivaja i Maglaj pa i Vogosca abd....

balkanac098
Kontakt:

Post Postao/la balkanac098 » 25 apr 2014, 15:02

sto je se brzi usutio?

salihaga
Kontakt:

Post Postao/la salihaga » 02 maj 2014, 23:30

gledam na Facc trener RKB Zule seta sa porodicom po Stradunu, a ekipu priprema pomocnik Fudo Malagic, je li to Zule smijenjen..... :crazy:

life24

Post Postao/la life24 » 03 maj 2014, 12:28

salihaga je napisao/la:gledam na Facc trener RKB Zule seta sa porodicom po Stradunu, a ekipu priprema pomocnik Fudo Malagic, je li to Zule smijenjen..... :crazy:
Ma uzeo covjek malo slobodno, moze mu se..... :D

handballija
Kontakt:

Post Postao/la handballija » 03 maj 2014, 17:38

Zasto da covjek sebi ne da pravo oduska obezbjedio ligu 4 i zavrsnicu KUP-a??? Pa zasto se vi time opterecujete ?? Kao razlika bio kuci ili na moru :) a poslije prvenstva nova destinacija a "briznici" ce i dalje da gledaju slike na FB
Bravo Bosna !!!

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 07 maj 2014, 13:15

Kakve su sanse da Bosna uzme prvenstvoo u konkurenciji Borca?
Hvala.

KonjuhizZivinica
Kontakt:

Post Postao/la KonjuhizZivinica » 11 maj 2014, 19:10

Nije Borac problem :D

worchester
Kontakt:

Post Postao/la worchester » 11 maj 2014, 23:51

kad je sledeca utakmica i gdje se igra?

salihaga
Kontakt:

Post Postao/la salihaga » 14 maj 2014, 22:31

:crazy je neko ovdje
life24 je napisao/la:
salihaga je napisao/la:gledam na Facc trener RKB Zule seta sa porodicom po Stradunu, a ekipu priprema pomocnik Fudo Malagic, je li to Zule smijenjen..... :crazy:
Ma uzeo covjek malo slobodno, moze mu se..... :D
Zadnja izmjena: salihaga, dana/u 14 maj 2014, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 14 maj 2014, 22:31

Ništa od bordo braće..
ZELJEZNICAR 1921!

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 14 maj 2014, 22:44

hamzaTM87 je napisao/la:Ništa od bordo braće.
Bosna je ugasila RK Željezničar koji je kroz historiju bio uspiješniji klub. Jedno vrijeme Rk Bosna je nastojala privuči i plave navijače na tribine ali svako ko voli Želju ne može slaviti njihove uspijehe. A ovaj poziv samo bordo navijačima na utakmicu je stvarno bruka. Bosna je dio SD Bosna a ne dio SD Sarajeva ako ono uopšte postoji.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 28 maj 2014, 22:44

Rukometaši sarajevske Bosne poraženi su u petom kolu Lige 4 protiv Borca 30:27, a trener gostujuće ekipe Zuhdija Korkarić ogorčen je suđenjem.

On je nakon završetka utakmice na svom Facebook profilu napisao poruku:

''uz opštu i besramnu krađu sudijskog para Šatordžija - Pandžić i POZIV ZVANIČNOG SPIKERA PUBLICI da navijaju sa "HVATAJTE IH ŽIVE", što je domaća publika sa oduševljenjem prihvatila i neprestano skandirala posljednjih deset minuta utakmice".

Pored toga, na kraju utakmice smo od tog istog zvaničnog spikera ispraćeni sa "NEKA JE SRETAN PUT RK BOSNI U NJIHOVO SARAJEVO I NJIHOVU DRŽAVU".

Ipak nas je najviše razočarala činjenica da u Klubu sa imenom i tradicijom, kakvu ima RK Borac može postojati i egzistirati osoba kakva je DIREKTOR KLUBA NEBOJŠA GOLIĆ, čije ponašanje je za svaku osudu.

Iako sam u jednom momentu gotovo odlučio povući svoju ekipu u svlačionicu, za što su postojali apsolutno opravdani razlozi, iz poštovanja prema istinskim sportistima i sportskim radnicima u RK Borac, to nisam uradio'', napisao je Korkarić na svom Facebook profilu, a zanimljivo ovo je drugi skandal koji se veže uz tim iz Banja Luke nakon onoga poslije Konjuha.
FUJJ
A.F.C. Bournemouth!

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 28 maj 2014, 23:35

Ma nemojte ovo shvatiti ozbiljno, mora se na neki način opravdati 200 hiljada uloženih za na kraju skromno četvrto mjesto.

daljinski18
Kontakt:

Post Postao/la daljinski18 » 29 maj 2014, 00:28

rambo16 je napisao/la:
Rukometaši sarajevske Bosne poraženi su u petom kolu Lige 4 protiv Borca 30:27, a trener gostujuće ekipe Zuhdija Korkarić ogorčen je suđenjem.

''uz opštu i besramnu krađu sudijskog para Šatordžija - Pandžić i POZIV ZVANIČNOG SPIKERA PUBLICI da navijaju sa "HVATAJTE IH ŽIVE", što je domaća publika sa oduševljenjem prihvatila i neprestano skandirala posljednjih deset minuta utakmice".

Pored toga, na kraju utakmice smo od tog istog zvaničnog spikera ispraćeni sa "NEKA JE SRETAN PUT RK BOSNI U NJIHOVO SARAJEVO I NJIHOVU DRŽAVU".

Ipak nas je najviše razočarala činjenica da u Klubu sa imenom i tradicijom, kakvu ima RK Borac može postojati i egzistirati osoba kakva je DIREKTOR KLUBA NEBOJŠA GOLIĆ, čije ponašanje je za svaku osudu.

Iako sam u jednom momentu gotovo odlučio povući svoju ekipu u svlačionicu, za što su postojali apsolutno opravdani razlozi, iz poštovanja prema istinskim sportistima i sportskim radnicima u RK Borac, to nisam uradio'', napisao je Korkarić na svom Facebook profilu, a zanimljivo ovo je drugi skandal koji se veže uz tim iz Banja Luke nakon onoga poslije Konjuha.
FUJJ
Prijatelju, ne vjeruj medijima ;) Biće snimak utakmice, kao i svaki put(mi ništa ne krijemo), pa ti nađi gdje se ovo "izgovaralo". Ja sam bio u dvorani, a nisam čuo. Čovjek je samo par puta pozivao "na podršku Borcu"...

Bosna je na sva zvona najavljivala duplu krunu, a sad će završiti ubjedljivo posljednja, pa to treba nekako opravdati... ;)

Kao što rekoh na drugoj temi, zgadili ste mi sport u ova dva zadnja kola lažima...

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 29 maj 2014, 01:07

daljinski18 je napisao/la:
rambo16 je napisao/la:

FUJJ
Prijatelju, ne vjeruj medijima ;) Biće snimak utakmice, kao i svaki put(mi ništa ne krijemo), pa ti nađi gdje se ovo "izgovaralo". Ja sam bio u dvorani, a nisam čuo. Čovjek je samo par puta pozivao "na podršku Borcu"...

Bosna je na sva zvona najavljivala duplu krunu, a sad će završiti ubjedljivo posljednja, pa to treba nekako opravdati... ;)

Kao što rekoh na drugoj temi, zgadili ste mi sport u ova dva zadnja kola lažima...
Eh ovako ovo da se nije desilo ne bi se znalo izmisliti.. Ako je se ovo govorilo u dvorani a ti nisi cuo sigurno nisi ni bio na utakmici :D
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 29 maj 2014, 01:11

i ja mislim da se ovo ne može tek tako "izmislit"
A.F.C. Bournemouth!

daljinski18
Kontakt:

Post Postao/la daljinski18 » 29 maj 2014, 01:13

Ma ne, nisam, ti si bio ... :lol:

Ama čovječe, čak i da je bilo tih povika od spikera, kako to može uticati na rezultat i sudije? Sad odjednom i spiker kriv?

Ko je sljedeći, djeca što brišu parket? Publika? Maskota? :lol:

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.