Asmir Begović

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Pasodzigera
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la Pasodzigera » 16 jul 2011, 16:39

mirzza je napisao/la:
Gdje su sada "oni" koji su govorili/tvrdili da A.Begović nevoli svoju maticu ?
Tamo gdje i oni koji su govorili da je Preldzic patriota i da ce svi oni koji mu psu.ju majku tursku pojesti svoja 'sranja'.

Asmir naravno ovo stavio da se ulize navijacima i da se proda preko repke, jbg nema lovora izgleda nestalo pa stavlja BiH.

A ove sezone ce i pokazati da je medju najboljim golmanima u engleskoj ligi i daleko najbolji golman BH repke, samo da mu se jos sa bikom iz Sevilje sjaraniti bio bi u repci (mozda ako mu zovne 2,3 ture i nabaci kaku ravaku englesku).[/quote]
Je.bi ga Mirza,ti popljuva kapitena,koji je oderao guzove u reprezentaciji i koji godinama igra za svoju drzavu i to sve zbog mutalja koji redovno odbija igrati za drzavni tim,bas fino.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 16 jul 2011, 20:48

Pasodzigera je napisao/la: Je.bi ga Mirza,ti popljuva kapitena,koji je oderao guzove u reprezentaciji i koji godinama igra za svoju drzavu i to sve zbog mutalja koji redovno odbija igrati za drzavni tim,bas fino.
Jbg kralju, ne zbog Asmira, nego inace ne gotivim Spahu od 2006 i 'oprostaja' Hasana.
A znamo svi ko vedri i oblaci u repki i ko je protivnik da se Asmir zove.

Da je najbolji jeste i mene interesuje samo da igraju najbolji, a Begovic je daleko najbolja jedinica. E sada sto se ne uklapa u kolo ko Haso svojevremeno, ne znaci da ne treba biti pozvan.
Cuva Bog Zelju svog!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 jul 2011, 21:56

Da je Spaha bio razlog toga.Braco bi i dan danas igrao u repci.
Nego naivaca je uvijek bilo da povjeruju Avdi,Bahi i tako tim lazovima.Sva sreca sto Spaha ne yebe takve ni jedan posto,inace bi se desio slucaj Braco.
U vezi Begovica izgleda da se brkaju pojmovi.Pozvan-neodazvan.I tako par puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 16 jul 2011, 23:40

asmire dabogda ih 5 od hajduka primio :D :D
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 avg 2011, 00:08

Asmirov komentar na zrijeb za SP2014 :
Tough draw for us Bosnians, but with our quality I believe we could go through. Will be tough though, no easy games anymore

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 02 avg 2011, 00:11

Pored ovakvog golmana, da nam Hasagic brani. To je u najmanju ruku smijesno. Al Pape zna!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 avg 2011, 00:14

Profesor je napisao/la:Pored ovakvog golmana, da nam Hasagic brani. To je u najmanju ruku smijesno. Al Pape zna!
A i ti neki profesor pa znas sve. :?
Na ustrb svih igraca treba ubaciti Asmira. On je nas idol.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 02 avg 2011, 00:17

Omerbavarac je napisao/la: A i ti neki profesor pa znas sve. :?
Na ustrb svih igraca treba ubaciti Asmira. On je nas idol.
Znam da je Asmir bolji od Kenana, i sigurno bi vise dao repki neko isti.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 avg 2011, 00:18

Stvarno mi je zao Begovica. On mora placat radi licnih interesa Susica. Sramota jednostavno. Begovic treba dobit Idol Nacije ove godine, daleko najbolji od nasih.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 02 avg 2011, 00:20

Cartman je napisao/la:Stvarno mi je zao Begovica. On mora placat radi licnih interesa Susica. Sramota jednostavno. Begovic treba dobit Idol Nacije ove godine, daleko najbolji od nasih.
u potpunosti se slazem sa tobom ;)

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 02 avg 2011, 00:20

Cartman je napisao/la:Stvarno mi je zao Begovica. On mora placat radi licnih interesa Susica. Sramota jednostavno. Begovic treba dobit Idol Nacije ove godine, daleko najbolji od nasih.
Ako ne računamo Senada Lulića, onda da.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 avg 2011, 00:22

Poslije Harta, najbolji golman EPL, mada nije ni daleko od njegovog nivoa. Sve razumijem, 2 puta se nije odazvao, odsjedio je svoju kaznu, ali ga nema vec vise od 6 mjeseci u reprezentaciji. Pomalo cudno :? .

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 02 avg 2011, 00:23

Goalgetter je napisao/la:Poslije Harta, najbolji golman EPL, mada nije ni daleko od njegovog nivoa. Sve razumijem, 2 puta se nije odazvao, odsjedio je svoju kaznu, ali ga nema vec vise od 6 mjeseci na spisku :? .
Treba pitati naseg selektora :evil:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 02 avg 2011, 00:27

Ovo izmedju Asmira i Papeta je preslo sve granice, nadam se da ce mediji uciniti pritisak na Susica da mu daju do znanja da ne smijemo odbacivati ovakvu Svjetsku klasu golmana radi nekih tamo njihovih nesporazuma. Necu da reprezentacija ispasta radi ovoga. Susic sa ovim pozivima i u jos nekim stvarima u reprezentaciji je izgledao amaterski, ali covjek je profesionalan i radi toga ima moju podrsku koja iz dana u dan pada, radi nekih stavova i neargumentovanih odluka kojih je donio u skorije vrijeme.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 avg 2011, 00:27

kelner je napisao/la:
harishp je napisao/la:Da je Spaha bio razlog toga.Braco bi i dan danas igrao u repci.
Nego naivaca je uvijek bilo da povjeruju Avdi,Bahi i tako tim lazovima.Sva sreca sto Spaha ne yebe takve ni jedan posto,inace bi se desio slucaj Braco.
U vezi Begovica izgleda da se brkaju pojmovi.Pozvan-neodazvan.I tako par puta.
UTJERO TI BAHO SVOG AVDU,KAKO SI SAMO JADAN...
@Konobar haj vam dones dvije kahve i reci svom zagondziji Avdagi malo tise,Bahi mozes i hurmasica i zatvori ta vrata od cenife,kandi :mrgreen:
Nego Begovica treba izabrati za idola nacije,kad je Skoro zamalo bio izabran moze i Begson.
@Goalgetter zar nije Begson i na tvittagi sam izjavio da se vise nece odazivati u repku.Kako nekog pozvati u repku ako je i na samom pocetku to cinio preko kite i pogotovo jos kaze da je zavrsio sa repkom.Doci ce ce drugi selektor ovaj ce istu pricu ponoviti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 02 avg 2011, 00:34

Ti toliko ne mozes Papeta da bi i Mravca zalio kad bi ostao bez poziva!? Samo nek je kontra Papeta.... Mahala je cudo....

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 02 avg 2011, 00:37

takodzer..

pape neki svoj inat tjera na begovicu,koji je sigurno bolji od svih golmana zajedno koje je BiH imala.. :evil:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 avg 2011, 00:48

damir_82 je napisao/la:
Ti toliko ne mozes Papeta da bi i Mravca zalio kad bi ostao bez poziva!? Samo nek je kontra Papeta.... Mahala je cudo....
Je li to ti fakat uporedjujes Mravca sa Begovicem? Pa mi imamo jednog od najboljih golmana Premiershipa, a nema ga ni na mapi. I to bez ikakvog razloga. Vidim da je doslo do toga da novinare uopste vise ne cudi da nema Asmira. Sramota. Dize se prasina oko svakog "talenta" iz svake vukoyebine, a za dokazanog igraca nikog nije briga.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 02 avg 2011, 00:51

Evo kako je Asmir prokomentarisao zrijeb: "Tough draw for us Bosnians, but with our quality I believe we could go through. Will be tough though, no easy games anymore"
Izvinjavam se ako je vec postavljano, nisam upratio.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 avg 2011, 00:54

tanzla je napisao/la:Evo kako je Asmir prokomentarisao zrijeb: "Tough draw for us Bosnians, but with our quality I believe we could go through. Will be tough though, no easy games anymore"
Izvinjavam se ako je vec postavljano, nisam upratio.
Ma gledao sam intervju s njim neki dan, na Premier League World, prica da mu je velika cast igrat za repku, ima velike nade za buducnost ekipe itd. I na twitteru uvijek prati reprezentaciju. Susic je stvarno presao sve granice. Hej, u nas je golman iz Borca na spisku, a iz Premiershipa moze samo sanjat to izgleda.

Sto se Pape ne registruje na twitter, pa da mu kazem par stvari. :D

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.