FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
uuuu sad nam nemoze niko nista...samo da pobijedimo Wolfsburg nece nas niko moci zaustavit
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Cemu se nadati ... pa meni je Real najmrzi (iako nijedan tim nesto specijalno ne mrzim) tim, ali govorim na sta meni ovo sve lici. A sto se tice bloggera to definitivno nemam pojma o cemu pricas, ajde daj mi jedan post gdje sam ja postovao ijedan link za neki kvaziblogger u kojem se spominje nesto vezano za Bilala. Tako da nema potrebe da se vrijedjamoRz88 je napisao/la:Kako ste smijšni. Dali su 8 miliona za Rafinu, za Robbena 25 miliona, to je 33 miliona. Mogli su to uložiti u novu ugovor Bilala. Nemojte se više provaljivati molim vas. Kakvi blogeri, kakve laži širite. Uli je rekao ostaje Bilal i to je to, kada on to kaže u vezi igrača onda je tako. Možete se nadati i dalje ali ove sezone Bilal ostaje, ostalo je sve smiješno.

★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Raul_64 je napisao/la:Ribi prelazi u Real do kraja prelaznog roka...Vargas če ga "zamjenit"..živi bili pa vidjeli;
I stavite link pred utakmicu...hoču da vidim Arjena..
Drug, idi umij se pa ponovo dođi i vidi šta si upravo napisao. Jednu liješu rečenicu iz Bajke. RIbery i Bilal kao Crno i bijelo.
@Genghis
Nisam te vrijeđao i nisam na tebe samo mislio. NEgo odakle si ti siguran da će on preći, ovi stavljaju ov4e nakve blogove i svi čitaju i odmah , da tako je. Svi Njemački mediji su objavili intervju sa Ulijem kada je rekao RIBERY OSTAJE. Ne bi ja nikoga vrijeđao nema šanse.
To niko ne zna, cak ni Uli , ni Perez, a kamoli ja da bi mogao tvrditi tako nesto. Jednostavno tako mi se cini u ovom trenutku kao moguca opcija, sto naravno ni izbliza ne znaci da ce se to desiti, ali nista nije iskljuceno 

★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Sad gledam na Bildovoj stranici najskuplje Bayrenove kupovine od Ze Roberta, i kontam za kakvu dvojicu drvosjeca je Uli dao ukupno 22 mil eura.
A Rafinha desno a Lahm lijevo, trenutno realno najbolje sto mozemo imati na bekovskim pozicijama.
A Rafinha desno a Lahm lijevo, trenutno realno najbolje sto mozemo imati na bekovskim pozicijama.
odakle ti ova vijest?Rz88 je napisao/la:Rafinha prešao u Bayern
Schalke bi to trebao objaviti poslje utakmice sa Freiburgom. Eto znaći da smo dobili i desnog beka za 8 miliona eura. Od golmana nema ništa, jedino možda da danas primi svašta hehe.
Rafinha je probojan, mlad, odlično, iako bi više volio Bosingwu ali eto. Sada imamo sjajnu ekipu, još kada se MArtinu oporavi "KUKU OSTALIM".
A to u vezi Bilala HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAAHHAHAHHAHAHHA. Sanjajte.
jedino sto sam nasao je da MOZDA prelazi..
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Rz88 je napisao/la:Raul_64 je napisao/la:Ribi prelazi u Real do kraja prelaznog roka...Vargas če ga "zamjenit"..živi bili pa vidjeli;
I stavite link pred utakmicu...hoču da vidim Arjena..
Drug, idi umij se pa ponovo dođi i vidi šta si upravo napisao. Jednu liješu rečenicu iz Bajke. RIbery i Bilal kao Crno i bijelo.
Drug ako sam te išta razumio..od kud mi pravo reči da če doči..od kud ja znam da če doči...isto važi i za tebe nemožeš tvrditi sa sigurnošču da neče napustit Bayern...možda si mislio Real i Bilal kao crno i bijelo.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Drvosjece....jooj boze zakloni.... pa sta bi vi da oni uzimaju Messija Ronalda i ostalu kompaniju???
BAYERN MUNCHEN FOREVER IN MY HEART
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO
-Robben- _____________________ - Ribery - Mogu mjenjati strane ...
-Lahm-_______________________ - Rafinha
Sad nam fali samo golman, Ribery ostaje to se zna a vi h8eri mozete svirati koliko vam je kur** cejf
-Lahm-_______________________ - Rafinha
Sad nam fali samo golman, Ribery ostaje to se zna a vi h8eri mozete svirati koliko vam je kur** cejf

Kako ne zna Uli..........Ribery ima ugovor još 2 sezone, on je glavni tamo, kako on to ne zna o svom igraču.
@Raul_64
Kako ne mogu tvrditi sa sigurnošću da će ostati, kada je to i sam izjavio, kada je to Uli izjavio, kada je to Rummenige izjavio. Što to ne bi.
@Raul_64
Kako ne mogu tvrditi sa sigurnošću da će ostati, kada je to i sam izjavio, kada je to Uli izjavio, kada je to Rummenige izjavio. Što to ne bi.
Pardon, zaboravio sam napisati na pozicijama stopera (Buyten i Breno), kontas sad. Za 22 mil se moze Vidic dovestibavarac je napisao/la:Drvosjece....jooj boze zakloni.... pa sta bi vi da oni uzimaju Messija Ronalda i ostalu kompaniju???
- bistrikboy
- Kontakt:
otkad to Breno igra 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
ne kontambistrikboy je napisao/la:otkad to Breno igra
Sad kontam ...The Game je napisao/la:Pardon, zaboravio sam napisati na pozicijama stopera (Buyten i Breno), kontas sad. Za 22 mil se moze Vidic dovestibavarac je napisao/la:Drvosjece....jooj boze zakloni.... pa sta bi vi da oni uzimaju Messija Ronalda i ostalu kompaniju???

BAYERN MUNCHEN FOREVER IN MY HEART
HAJDE NABACITE
FINIH LINKOVA ZA TEKMU
FINIH LINKOVA ZA TEKMU
- rob do bagro
- Kontakt:
http://www.rojadirecta.orgdzenidm je napisao/la:HAJDE NABACITE
FINIH LINKOVA ZA TEKMU
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Prije par dana sam Vas obradovao sto se tice Robbena, a sada Vas moram razocarati. Markus Hörwick sef Bayerna sto se tice medija, je izajvio da je to novinarska patka i da nije tacno. Evo Vam link
http://www.welt.de/sport/fussball/artic ... finha.html
"My Favorite Ring is Always the Next One"
amerosm je napisao/la:Prije par dana sam Vas obradovao sto se tice Robbena, a sada Vas moram razocarati. Markus Hörwick sef Bayerna sto se tice medija, je izajvio da je to novinarska patka i da nije tacno. Evo Vam link
Ko zna, možda i nije ako BAyern zijani protiv Vukova.

Sada su Njemacki mediji kontradiktorni, na Sky-u (bivsi Premiere) Magath nakon utakmice kaze da Rafinha zeli napustiti klub i da mu je rekao da to moze uraditi ako nadje klub koji ce platiti koliko oni traze, a odmah nakon toga na istom kanalu Nerlinger kaze da je to novinarska patka. Bild i Kicker govore da je sve gotovo, a Welt i novine iz zapadne Njemacke govore da je patka citirajuci Markusa Hoerwicka. Ovo je sta sam szanao iz Bayernovog foruma koji prenose sta su rekli glavne uloge u ovoj epizodi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.