Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Battlefield je jedini ispravan put.
SSW pokazuje kako se teamfighta. 
EDIT:
I odnose pobjedu 3-1.

EDIT:
I odnose pobjedu 3-1.

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
I ja gledam često twitch, ali ne LoL.

[youtube][/youtube]
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Poceo sam biljeziti stalne pobjede u LoLu ... shvatio.sam dosta toga. Najbolje mi ide sa Dravenom od onih sampiona koje imam ponudjene.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Reci da se salis da to igrasAsharaK je napisao/la:Poceo sam biljeziti stalne pobjede u LoLu ... shvatio.sam dosta toga. Najbolje mi ide sa Dravenom od onih sampiona koje imam ponudjene.

1946
Re: Odg: Igre - Kako, gdje, šta...?
Ne... poceo sam prije par dana...BitiSrcemVezan je napisao/la:Reci da se salis da to igrasAsharaK je napisao/la:Poceo sam biljeziti stalne pobjede u LoLu ... shvatio.sam dosta toga. Najbolje mi ide sa Dravenom od onih sampiona koje imam ponudjene.![]()
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Aj' malo obrazloži ovaj post, pls.BitiSrcemVezan je napisao/la:Reci da se salis da to igrasAsharaK je napisao/la:Poceo sam biljeziti stalne pobjede u LoLu ... shvatio.sam dosta toga. Najbolje mi ide sa Dravenom od onih sampiona koje imam ponudjene.![]()
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:Battlefield je jedini ispravan put.

Postovanje treba zaraditi.
Vozdra
Moze li mi neko reci jel igrao Lord of The Rings Online (lotro) i kakav je vrijedi li se upustiti u zu avanturu?
Hvala.
Moze li mi neko reci jel igrao Lord of The Rings Online (lotro) i kakav je vrijedi li se upustiti u zu avanturu?
Hvala.
Zeljeznicar 1921
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
snimio sam f1 2007
Evo pošto ne mogu riješit ovaj problem a htio bi se malo utrkivati odlučio sam se obratit vama u nadi da ćete mi pomoć u riješavanju istog....
Naime prilikom paljenja igrice, normalno se sve pokrene ali kada uvodni filmić završi izbaci me u windowse
Molim vas za savjet kako to riješit
Unaprijed hvala
Evo pošto ne mogu riješit ovaj problem a htio bi se malo utrkivati odlučio sam se obratit vama u nadi da ćete mi pomoć u riješavanju istog....
Naime prilikom paljenja igrice, normalno se sve pokrene ali kada uvodni filmić završi izbaci me u windowse
Molim vas za savjet kako to riješit
Unaprijed hvala
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
Igra je predobra,atmosferična ali je **** free to play igračima jer ima zone da se levelaš do lvl 20 i poslije ih moraš kupovat.Tako je bilo kad sam ja igrao.Ako želiš dobar MMORPG imaš TERA,isto free to play samo nemaš restrikcija kao u LOTRO.Ako hoćeš daću ti ja svoj acc lvl 60 sorcerer xDflwz je napisao/la:Vozdra
Hvala.
Zadnja izmjena: Samir1989, dana/u 20 okt 2014, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
+1Samir1989 je napisao/la:Ako želiš dobar online MMO imaš TERA
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
[youtube][/youtube]
Čestitke Waga,
Čestitke Waga,

bitch pleaseNeutral je napisao/la:[youtube][/youtube]
Čestitke Waga,

[youtube][/youtube]
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Bio sam tu i kada je dobio prije mjesec dana 2000 dolara. Uglavnom par desetina hiljada dolara je već dobio, a nije još ušao na pro scenu.
Skinuo Fifu 15 i da pocnem instalaciju izbacuje ono oko bitnih sistema da mi je 32 a zahtijeva 64, moze li se to sta napraviti?
Mia San Mia
Ne ako je 64 bitna verzija igre, a sudeći po tome što ti izbacuje, jeste. Jedino da novi OS (64-bit verziju) instaliraš.R32 je napisao/la:Skinuo Fifu 15 i da pocnem instalaciju izbacuje ono oko bitnih sistema da mi je 32 a zahtijeva 64, moze li se to sta napraviti?
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Znaci nema druge verzije ove Fife za 32!? Sta je sa 14 i PES-om?revan je napisao/la:Ne ako je 64 bitna verzija igre, a sudeći po tome što ti izbacuje, jeste. Jedino da novi OS (64-bit verziju) instaliraš.R32 je napisao/la:Skinuo Fifu 15 i da pocnem instalaciju izbacuje ono oko bitnih sistema da mi je 32 a zahtijeva 64, moze li se to sta napraviti?
Mia San Mia
Pa jedino mozes instalirati 64bitni sistem ako imas, a najzad mogao si na Originu provjeriti mozes li.
14 moze na 32bita, PES 15 ce isto moci.
14 moze na 32bita, PES 15 ce isto moci.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 10 gostiju.