FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
- Ne vjerujem da je Stjepanović povrijeđen.Taj momak je odigrao 2/3 utakmice protiv Slobode na Barama sasvim uredno.Prije će biti da je po srijedi nešto drugo.Ne vjerujem ni u bolest Vukmirovića.
- Stokić takođe ne igra niti je na raspolaganju bez ikakva obrazloženja.Čujem da je otjeran iz kluba.
- O Obradoviću ne vrijedi ni govoriti, bježi dijete kud te noge nose. Ako ovaj "pospanko" igra i još govori na presici objesiš ga.
- Bitno je da Šećerović i Mitrović ,taj najgori tandem defanzivaca koji sam vidio od rata u Pl BiH igra, to su" Kros i Modrić".
- Jadni Stojčev pa eto.Nema sa kim igrati u sredni.Nukić je U-21 u startnoj postavi.Dakle nije Mitrović obavezan.
- Idi Starčeviću iz Tuza Citya živ bio. - Bože dragi Ti nam budi na pomoći.........
- Stokić takođe ne igra niti je na raspolaganju bez ikakva obrazloženja.Čujem da je otjeran iz kluba.
- O Obradoviću ne vrijedi ni govoriti, bježi dijete kud te noge nose. Ako ovaj "pospanko" igra i još govori na presici objesiš ga.
- Bitno je da Šećerović i Mitrović ,taj najgori tandem defanzivaca koji sam vidio od rata u Pl BiH igra, to su" Kros i Modrić".
- Jadni Stojčev pa eto.Nema sa kim igrati u sredni.Nukić je U-21 u startnoj postavi.Dakle nije Mitrović obavezan.
- Idi Starčeviću iz Tuza Citya živ bio. - Bože dragi Ti nam budi na pomoći.........
Ja volim FK Tuzla City
............................................Kostić za pobjedu Tuzla Cityja
........................................Trijumf domaćeg tima
Tuzla City je na Tušnju u 16. kolu Premijer lige BiH dočekala GOŠK, a na kraju su slavili pobjedu rezultatom 2:1.
M. Šljivak
03.11.18. 15:20

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1:0 Murga.Slobodnjak iskosa sa desne strane.Murga je lijevom nogom topvski preko dvojca u živom zidu pogodio tik uz lijevu -bližu stativu golmana GOŠKA -a.Izuzetno pametan šut i gol.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1:1 KULOVIĆ- penal(Fejzić je dotakao loptu i skrenuo je ali nedovoljno)

1. šut Kostića na centaršut Ubiparipa

2. lopta umreži GOŠK-a

2:1 KOSTIĆ - 3 fotografije:1. šut 2. lopta umreži 3.radost Kostića i saigrača
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Radost klupe Tuzla Citya

Ovo rušenje igrača Tuzle za Sudiju Topalovića nije penal, a isto takvo na suprotnoj strani jeste.

Starčević očito zadovoljan.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://sportsport.ba/fudbal/kostic-za- ... yja/295579
+20
Tim Slobodana Starčevića je prekinuo seriju bez pobjede u današnjoj utakmici
Foto: E. Škorić
U prvih 45 minuta meča na Tušnju nismo vidjeli gotovo ništa. Gosti su ušli žestoko u meč i dobili su dva brza žuta kartona, ali su pružili potpuni antifudbal.
Sa druge strane Tuzla City je pokušavala nešto da napravi u fazi napada. Imali su nekoliko poluprilika, ali defanzivni pristup GOŠK-a u prvom poluvremenu je ipak bio jači i na odmor se otišlo s nepopularnih 0:0.
Ipak, samo što je počelo drugo poluvrijeme domaći su poveli. Sjajan gol postigao je Edin Murga u 52. minuti za prednost od 1:0.
GOŠK je prvi put zaprijetio odmah nakon primljenog gola. Hasanović se našao u šansi, ali je Fejzić ostao nesavladan.
Mogla je Tuzla u 70. minuti riješiti pitanje pobjednika. Stojčev je fantastično uposlio Ubiparipa, ali Kozić čudesno brani njegov udarac i spašava svoj tim.
Kazna za promašaj je stigla već u narednom napadu. Efendić je faulirao Ereiza u kaznenom prostoru, sudija je pokazao na bijelu tačku, a Kulović je u 72. minuti pogodio za 1:1.
Ipak, u 84. minuti domaći stižu do pobjede. Ivan Kostić je pogodio na asistenciju Ubiparipa za konačnih 2:1.
Premijer liga BiH 16. kolo:
FKTuzla City - NK GOŠK 2:1
03.11.2018 Tuzla.Stadion Tušanj.
Gledalaca 600.
Žuti kartoni:Šećerović,Nukić,Efendć,Ubiparip,Čomor i Crnkić.- SLOBODA
.............:Raguž,Hasanović,Kozić i Čolić.- GOŠK
Strijelci: 1:0 Murga 52', 1:1Kulović 72',2:1 Kostić 84'.(asistent.Ubiparip.)
TUZLA CITY: Fejzić, Efendić, Kostić, Mitrović, Crnkić(Musić), Stojčev, Kojić, Čomor, Šećerović(Šarčević), Murga(Nukić), Ubiparip.
GOŠK: Kozić, Karamarko(Ereiz), Hasanhodžić, Aletić, Kulović, Đajić, Raguž, Vego, Hajdarević, Hasanović, Kovačić(Zolj).
........................................Trijumf domaćeg tima
Tuzla City je na Tušnju u 16. kolu Premijer lige BiH dočekala GOŠK, a na kraju su slavili pobjedu rezultatom 2:1.
M. Šljivak
03.11.18. 15:20

1:0 Murga.Slobodnjak iskosa sa desne strane.Murga je lijevom nogom topvski preko dvojca u živom zidu pogodio tik uz lijevu -bližu stativu golmana GOŠKA -a.Izuzetno pametan šut i gol.

1:1 KULOVIĆ- penal(Fejzić je dotakao loptu i skrenuo je ali nedovoljno)

1. šut Kostića na centaršut Ubiparipa

2. lopta umreži GOŠK-a

2:1 KOSTIĆ - 3 fotografije:1. šut 2. lopta umreži 3.radost Kostića i saigrača
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Radost klupe Tuzla Citya

Ovo rušenje igrača Tuzle za Sudiju Topalovića nije penal, a isto takvo na suprotnoj strani jeste.

Starčević očito zadovoljan.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://sportsport.ba/fudbal/kostic-za- ... yja/295579
+20
Tim Slobodana Starčevića je prekinuo seriju bez pobjede u današnjoj utakmici
Foto: E. Škorić
U prvih 45 minuta meča na Tušnju nismo vidjeli gotovo ništa. Gosti su ušli žestoko u meč i dobili su dva brza žuta kartona, ali su pružili potpuni antifudbal.
Sa druge strane Tuzla City je pokušavala nešto da napravi u fazi napada. Imali su nekoliko poluprilika, ali defanzivni pristup GOŠK-a u prvom poluvremenu je ipak bio jači i na odmor se otišlo s nepopularnih 0:0.
Ipak, samo što je počelo drugo poluvrijeme domaći su poveli. Sjajan gol postigao je Edin Murga u 52. minuti za prednost od 1:0.
GOŠK je prvi put zaprijetio odmah nakon primljenog gola. Hasanović se našao u šansi, ali je Fejzić ostao nesavladan.
Mogla je Tuzla u 70. minuti riješiti pitanje pobjednika. Stojčev je fantastično uposlio Ubiparipa, ali Kozić čudesno brani njegov udarac i spašava svoj tim.
Kazna za promašaj je stigla već u narednom napadu. Efendić je faulirao Ereiza u kaznenom prostoru, sudija je pokazao na bijelu tačku, a Kulović je u 72. minuti pogodio za 1:1.
Ipak, u 84. minuti domaći stižu do pobjede. Ivan Kostić je pogodio na asistenciju Ubiparipa za konačnih 2:1.
Premijer liga BiH 16. kolo:
FKTuzla City - NK GOŠK 2:1
03.11.2018 Tuzla.Stadion Tušanj.
Gledalaca 600.
Žuti kartoni:Šećerović,Nukić,Efendć,Ubiparip,Čomor i Crnkić.- SLOBODA
.............:Raguž,Hasanović,Kozić i Čolić.- GOŠK
Strijelci: 1:0 Murga 52', 1:1Kulović 72',2:1 Kostić 84'.(asistent.Ubiparip.)
TUZLA CITY: Fejzić, Efendić, Kostić, Mitrović, Crnkić(Musić), Stojčev, Kojić, Čomor, Šećerović(Šarčević), Murga(Nukić), Ubiparip.
GOŠK: Kozić, Karamarko(Ereiz), Hasanhodžić, Aletić, Kulović, Đajić, Raguž, Vego, Hajdarević, Hasanović, Kovačić(Zolj).
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 04 nov 2018, 12:37, ukupno mijenjano 17 puta.
Ja volim FK Tuzla City
de vikni samo jednom uprava napolje ziv i zdrav mi biosloboda72 je napisao/la:- Ne vjerujem da je Stjepanović povrijeđen.Taj momak je odigrao 2/3 utakmice protiv Slobode na Barama sasvim uredno.Prije će biti da je po srijedi nešto drugo.Ne vjerujem ni u bolest Vukmirovića.

fukare
03.11.18.
-PREMIJER LIGA BIH - 16. KOLO-13:30
FK Sarajevo-FK Željezničar 2:1
FK Krupa-FK Sloboda 0 : 1
FK Zvijezda - 09-HŠK Zrinjski 1 : 0
NK Čelik-FK Radnik 1 : 0
FK Tuzla City-NK GOŠK 2 : 1
NK Široki -FK Mladost 1 : 1
TABELA
1.FK Sarajevo.................... 16.. 11... 3... 2...35 : 11. 36
2.HŠK Zrinjski.................... 16.. 10... 1... 5...25:13.. 31
3.FK Željezničar................. 16... 8... 4... 4...23 : 14. 28
4.NK Široki ....................... 16.. 5.... 8... 3...16 : 9...23
5.FK Sloboda..................... 16... 6.... 4... 6...10 :11. 22
6.FK Radnik ...................... 16...5.... 6... 5...14 : 13. 21
7.NK Čelik......................... 16... 5.... 6... 5...14:20...21
8.FK Mladost ..................... 16... 5... 5... 6...16 :24.. 20
9.FK Zvijezda - 09............... 16... 4... 5... 7....13 :24..17
10.FK Tuzla City.................. 16... 4... 4... 8....13:19.. 16
11.NK GOŠK....................... 16... 3... 4... 9....12 : 26..13
12.FK Krupa....................... 16.....2... 6... 8...18 : 25. 12
17. KOLO,10.11.2018
HŠK Zrinjski - FK Sarajevo
FK Zvijezda - 09 - NK Čelik
FK Željezničar - FK Tuzla City 11.11.2018 16:30
NK GOŠK - FK Krupa11.11.2018 13:30
FK Mladost - FK Radnik
FK Sloboda - NK Široki 11.11.2018 13:30
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
.....................................................BUDI I TI TUZLA CITY
.....................................................
-PREMIJER LIGA BIH - 16. KOLO-13:30
FK Sarajevo-FK Željezničar 2:1
FK Krupa-FK Sloboda 0 : 1
FK Zvijezda - 09-HŠK Zrinjski 1 : 0
NK Čelik-FK Radnik 1 : 0
FK Tuzla City-NK GOŠK 2 : 1
NK Široki -FK Mladost 1 : 1
TABELA
1.FK Sarajevo.................... 16.. 11... 3... 2...35 : 11. 36
2.HŠK Zrinjski.................... 16.. 10... 1... 5...25:13.. 31
3.FK Željezničar................. 16... 8... 4... 4...23 : 14. 28
4.NK Široki ....................... 16.. 5.... 8... 3...16 : 9...23
5.FK Sloboda..................... 16... 6.... 4... 6...10 :11. 22
6.FK Radnik ...................... 16...5.... 6... 5...14 : 13. 21
7.NK Čelik......................... 16... 5.... 6... 5...14:20...21
8.FK Mladost ..................... 16... 5... 5... 6...16 :24.. 20
9.FK Zvijezda - 09............... 16... 4... 5... 7....13 :24..17
10.FK Tuzla City.................. 16... 4... 4... 8....13:19.. 16
11.NK GOŠK....................... 16... 3... 4... 9....12 : 26..13
12.FK Krupa....................... 16.....2... 6... 8...18 : 25. 12
17. KOLO,10.11.2018
HŠK Zrinjski - FK Sarajevo
FK Zvijezda - 09 - NK Čelik
FK Željezničar - FK Tuzla City 11.11.2018 16:30
NK GOŠK - FK Krupa11.11.2018 13:30
FK Mladost - FK Radnik
FK Sloboda - NK Široki 11.11.2018 13:30
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
.....................................................BUDI I TI TUZLA CITY
.....................................................

Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 07 nov 2018, 06:51, ukupno mijenjano 5 puta.
Ja volim FK Tuzla City
................................Neretljak: Muka mi je od ovakvih golova
Trener GOŠK-a
GOŠK je danas poražen na Tušnju od Tuzla Cityja sa 2:1.
M. Šljivak
03.11.18. 15:38
GOŠK je u prošlom kolu savladao Sarajevo, ali već danas su morali pognute glave napustiti teren stadiona Tušanj
Jeftine golove primili su Gabeljani i na kraju su pognute glave napustili teren, a trener ovog kluba Mato Neretljak je veoma nezaodovljan reakcijama odbrane.
"Iznimno teška utakmica. Prvo poluvrijeme je bilo bezveze, ali ja nisam došao da igram na nulu. Mogli smo puno više od ovog rezultata", rekao je Neretljak, te je dodao:
"Vidjeli ste kakav smo prvi gol primili, imali smo meč loptu. Dobijemo gol iz najgorih stvari, ja sam bio odbranbeni igrač, muka mi je od ovakvih golova", rekao je Neretljak.
Trener GOŠK-a
GOŠK je danas poražen na Tušnju od Tuzla Cityja sa 2:1.
M. Šljivak
03.11.18. 15:38
GOŠK je u prošlom kolu savladao Sarajevo, ali već danas su morali pognute glave napustiti teren stadiona Tušanj
Jeftine golove primili su Gabeljani i na kraju su pognute glave napustili teren, a trener ovog kluba Mato Neretljak je veoma nezaodovljan reakcijama odbrane.
"Iznimno teška utakmica. Prvo poluvrijeme je bilo bezveze, ali ja nisam došao da igram na nulu. Mogli smo puno više od ovog rezultata", rekao je Neretljak, te je dodao:
"Vidjeli ste kakav smo prvi gol primili, imali smo meč loptu. Dobijemo gol iz najgorih stvari, ja sam bio odbranbeni igrač, muka mi je od ovakvih golova", rekao je Neretljak.
Ja volim FK Tuzla City
Kostić: Sa ovakvom ekipom ne zaslužujemo biti na mjestu gdje smo sad
........................................Fudbaler Tuzla Cityja
.......................Ivan Kostić je danas Tuzla Cityju donio tri boda protiv GOŠK-a.
M. Šljivak
03.11.18. 15:47
Ivan Kostić je pogotkom u 84. minuti prekinuo niz utakmica bez pobjede u kojem je bila ekipa Tuzla Cityja
Nakon meča defanzivac tuzlanskog tima je istakao veliko zadovoljstvo zbog pobjede i nada se kako će njegov tim sada krenuti u seriju pobjeda.
"Očekivali smo tešku utakmicu. Jako bitna pobjeda i nadam se da ćemo sa ovom utakmicom krenuti u neki pozitivan niz. Ne zaslužujemo sa ovakvom ekipom biti na ovom mjestu gdje se nalazimo", rekao je Kostić, te je dodao:
"Danas je moj gol odlučio, ali ovo je zasluga cijele ekipe", poručio je Kostić.
........................................Fudbaler Tuzla Cityja
.......................Ivan Kostić je danas Tuzla Cityju donio tri boda protiv GOŠK-a.
M. Šljivak
03.11.18. 15:47
Ivan Kostić je pogotkom u 84. minuti prekinuo niz utakmica bez pobjede u kojem je bila ekipa Tuzla Cityja
Nakon meča defanzivac tuzlanskog tima je istakao veliko zadovoljstvo zbog pobjede i nada se kako će njegov tim sada krenuti u seriju pobjeda.
"Očekivali smo tešku utakmicu. Jako bitna pobjeda i nadam se da ćemo sa ovom utakmicom krenuti u neki pozitivan niz. Ne zaslužujemo sa ovakvom ekipom biti na ovom mjestu gdje se nalazimo", rekao je Kostić, te je dodao:
"Danas je moj gol odlučio, ali ovo je zasluga cijele ekipe", poručio je Kostić.
Ja volim FK Tuzla City
.............Starčević: Odlična uvertira pred Željezničar, idemo na Grbavicu po bodove
Trener Tuzla Cityja
Slobodan Starčević zadovoljan je igrom fudbalera Tuzla Cityja nakon pobjede nad GOŠK-om.
M. Šljivak
03.11.18. 15:56
Do samog finiša meča na Tušnju činilo se kako će Tuzla City nastaviti seriju bez pobjede, ali se zatim ukazao Ivan Kostić koji je pogodio za pobjedu
Njegov tim je uz dosta muke došao do tri boda, ali pobjedi se u zube ne gleda.
"Veoma je bitno da smo osvojili tri boda protiv konkurenta u borbi za opstanak. Ja smatram da je nama mjesto u sredini tabele", ističe Starčević, te dodaje:
"U prvom poluvremenu smo bili bolji, ali nismo našli pravi put ka golu GOŠK-a. Oba gola smo dali iz prekida, iako smo pokušavali nešto i iz igre i imali smo neke šanse. Došli smo i do situacije i da izgubimo meč, ali smo danas bili na nivou i napravili smo odličnu uvertiru pred Željezničar. Idemo na Grbavicu da pokušamo u otvorenoj igri da pariramo Željezničaru i da donesemo bodove", poručio je trener Tuzla Cityja.
Trener Tuzla Cityja
Slobodan Starčević zadovoljan je igrom fudbalera Tuzla Cityja nakon pobjede nad GOŠK-om.
M. Šljivak
03.11.18. 15:56
Do samog finiša meča na Tušnju činilo se kako će Tuzla City nastaviti seriju bez pobjede, ali se zatim ukazao Ivan Kostić koji je pogodio za pobjedu
Njegov tim je uz dosta muke došao do tri boda, ali pobjedi se u zube ne gleda.
"Veoma je bitno da smo osvojili tri boda protiv konkurenta u borbi za opstanak. Ja smatram da je nama mjesto u sredini tabele", ističe Starčević, te dodaje:
"U prvom poluvremenu smo bili bolji, ali nismo našli pravi put ka golu GOŠK-a. Oba gola smo dali iz prekida, iako smo pokušavali nešto i iz igre i imali smo neke šanse. Došli smo i do situacije i da izgubimo meč, ali smo danas bili na nivou i napravili smo odličnu uvertiru pred Željezničar. Idemo na Grbavicu da pokušamo u otvorenoj igri da pariramo Željezničaru i da donesemo bodove", poručio je trener Tuzla Cityja.
Ja volim FK Tuzla City
.............................
............................
............................
Ja volim FK Tuzla City
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Izuzetno važna pobjeda Tuzle....cestitke
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Dijelim mišljenje i također čestitam i ja tebi legendo.Izdržaćemo.staragarda je napisao/la:Izuzetno važna pobjeda Tuzle....cestitke
I komšijama hvala za pobjedu u Krupi.Svaka čast.
Ja volim FK Tuzla City
- MocMahale444
Kako bolan komsijama pa navijao si za Slobodu.sloboda72 je napisao/la:Dijelim mišljenje i također čestitam i ja tebi legendo.Izdržaćemo.staragarda je napisao/la:Izuzetno važna pobjeda Tuzle....cestitke
Bujrum uzmite nam i vi 3 boda. Kad moze selo veselo, mogu i Azine kamikaze.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Ovom seljoberu neka administracija promjeni nick pod hitno yebo pleme svoje uvrnuto.
A kada god vidim komentar staregarde tacno mi se povraca .fuj.
Otici ce sisoje a vi cete se crveniti po Tuzli....
I da ono skandiranje "tuzlanske p...cke "pa ako vam se Tuzla ne svidja vratite se u sela u kojim ste se okotili. ...Azmir dabogda umro. ..I bus kojim putuje sisoje sity u neretvu se prevrno....posao mu propao dabogda....**** izdajnicka sve mu bratunacko yebem.
A kada god vidim komentar staregarde tacno mi se povraca .fuj.

I da ono skandiranje "tuzlanske p...cke "pa ako vam se Tuzla ne svidja vratite se u sela u kojim ste se okotili. ...Azmir dabogda umro. ..I bus kojim putuje sisoje sity u neretvu se prevrno....posao mu propao dabogda....**** izdajnicka sve mu bratunacko yebem.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
-Jesam ,navijao sam od kad znam za sebe.Ali na žalost one moje Slobode više nema.Otjerali su i zadnjeg mogućeg spasioca.MocMahale444 je napisao/la:Kako bolan komsijama pa navijao si za Slobodu.sloboda72 je napisao/la:Dijelim mišljenje i također čestitam i ja tebi legendo.Izdržaćemo.staragarda je napisao/la:Izuzetno važna pobjeda Tuzle....cestitke
Bujrum uzmite nam i vi 3 boda. Kad moze selo veselo, mogu i Azine kamikaze.
Svidio mi se ovaj mali klub iz Simin Hana.Otpratio sam ih prošlu sezonu 2017/18 u Federalci i prije toga proljeće 2016/17. I nevezano za ulazak u PL ostao uz njih.Sad se zovu po gradu Tuzla.Mada, ni to nije važno .Žao mi je što nemaju prostor gore da prošire tribine.Tako sada igramo na Tušnju.Nadam se privremeno. - - Na žalost, kladioničarska i nešto manje menadžerska grupacija drži Ligu potpuno pod kontrolom. Sudije su samo sluge ,ne postoji njihov klan.Nama se samo još pričinjava da se ovdje igra fudbal za gledaoce.Ma ne vrijedi ni trošiti riječi.Bosna je zona sumraka u svakom pogledu .Tako eto, nestaje polako i BH Fudbal. - --- Neka si ti živ i zdrav. U Tuzli ste bili dobri,uvjerljivi.Očito se nešto mutno radi i nema tu nevinih.Najbolje bi bilo prekinuti prvenstvo zaključno sa ovim 16. kolom.Počeće mrtve glave padat i u fubalu.Da je kao nekad ona Udruga prvoligaša Jugoslavije.Nje se je svako bojao i respektovao je.Ona ,ta udruga je vodila takmičenje a ne Savez. - B H Savez sad kad se dočepa 6 miliona KM,hebe se njih za BH Ligom i Ligama.Pa pogledaj ti samo zgradurine koju oni napraviše.Kao da je UEFA -a ,a ne F/N S BiH.
Ja volim FK Tuzla City
- MocMahale444
E jbga ta vremena su otisla u zaborav.sloboda72 je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:sloboda72 je napisao/la: Svidio mi se ovaj mali klub iz Simin Hana.Otpratio sam ih prošlu sezonu 2017/18 u Federalci i prije toga proljeće 2016/17. I nevezano za ulazak u PL ostao uz njih.Sad se zovu po gradu Tuzla.Mada, ni to nije važno .Žao mi je što nemaju prostor gore da prošire tribine.Tako sada igramo na Tušnju.Nadam se privremeno. - - Na žalost, kladioničarska i nešto manje menadžerska grupacija drži Ligu potpuno pod kontrolom. Sudije su samo sluge ,ne postoji njihov klan.Nama se samo još pričinjava da se ovdje igra fudbal za gledaoce.Ma ne vrijedi ni trošiti riječi.Bosna je zona sumraka u svakom pogledu .Tako eto, nestaje polako i BH Fudbal. - --- Neka si ti živ i zdrav. U Tuzli ste bili dobri,uvjerljivi.Očito se nešto mutno radi i nema tu nevinih.Najbolje bi bilo prekinuti prvenstvo zaključno sa ovim 16. kolom.Počeće mrtve glave padat i u fubalu.Da je kao nekad ona Udruga prvoligaša Jugoslavije.Nje se je svako bojao i respektovao je.Ona ,ta udruga je vodila takmičenje a ne Savez. - B H Savez sad kad se dočepa 6 miliona KM,hebe se njih za BH Ligom i Ligama.Pa pogledaj ti samo zgradurine koju oni napraviše.Kao da je UEFA -a ,a ne F/N S BiH.
Sve to pije vode, mislim nisi nista pogresno rekao.
Sretno vam. Bolje i vi nego listica i ostali levati.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Hvala i da i nam svima "Onaj Gore" upali svjetlo. U ovom mraku samo slijepi miševi vide.
Ja volim FK Tuzla City
-Je li to Grande "premirao" komšije.Čujem da 2 mjeseca nema plate.Neka ,treba komšiji pomoć.Komšija šala nije.Bolje tako nego da vam ga Stanišić tri put surdukne na po Tušnja za sitne pare.A vi, ni "čusa ni glasa".Slavljenika neće niko ponižavati.Otići ćemo do Bankomata ako treba.Sretan vam 99. rođendan.Brcanskamalta je napisao/la:Ovom seljoberu neka administracija promjeni nick pod hitno yebo pleme svoje uvrnuto.
A kada god vidim komentar staregarde tacno mi se povraca .fuj.![]()
Ja volim FK Tuzla City
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Konto sam ti odgovoriti al vidim dole sta pises pa sam odustao...stari de se malo presaberi.....to prelazi granice normalne diskusije foruma....fino te molim da me zaobidjes .....imas 101 forum, stranice i ostale pm pa se tamo iskenjavaj do prekosutra a mene lagano stavis na ignore i preskocis...cuj, ljudima zelit da poginu....e, cestitam jbtBrcanskamalta je napisao/la:Ovom seljoberu neka administracija promjeni nick pod hitno yebo pleme svoje uvrnuto.
A kada god vidim komentar staregarde tacno mi se povraca .fuj.![]()
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako sutra Husic osnuje treci klub jel se onda prebacujete da navijate za taj treci? Posto za jedan klub je moglo navijati 99 godina na stotine hiljada ljudi, nije im smetalo nista, ni ratovi, ni glad, ni los zivot, ni losi rezultati. A vi misevi ne mozete da podnesete los rezultat i letite zbog politike za jednim covjekom. Pa takvi nam i ne trebaju! Nije niti jedan covjek veci od kluba.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
A ko "vama" treba....i ko je "vama" ugodio i ko vama valjao....ne valjaju sarajlije, hercegovački lobi...ne valjaju seljaci ,ne valjaju izbjeglice....ne valja sudijska organizacija i FS....ne treba "vam" niko i nigdje....e pa zato klub i jeste za 100 godina osvojio k i t u Mušanovu i zato su "mrtva ćarsija" sa faraonom na celu uradila sa klubom to sto je uradila....nastavila sa vjekovnim borbom za NISTA.... uspjeli su vas ubijediti da je super biti 8. i da nije strasno da vas svako selo maltretira u ovoj smijuriji i da "vasu ljubav ne kupuju titule"....ne odgovaraj mi,ziv biotuzlak1987 je napisao/la:Ako sutra Husic osnuje treci klub jel se onda prebacujete da navijate za taj treci? Posto za jedan klub je moglo navijati 99 godina na stotine hiljada ljudi, nije im smetalo nista, ni ratovi, ni glad, ni los zivot, ni losi rezultati. A vi misevi ne mozete da podnesete los rezultat i letite zbog politike za jednim covjekom. Pa takvi nam i ne trebaju! Nije niti jedan covjek veci od kluba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.