AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Milan have initiated contacts with PSG for defender Abdou Diallo. PSG are willing to make a deal but their economical request is deemed high by Milan. Milan would be willing to sign the player permanently
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Milosnog molim da ti olaksa i podari ozdravljenje sto prije. Ako sta mogu pomoci, tu sam uvijek.Romagnoli13 je napisao/la: ↑23 dec 2021, 21:58Braćo. S obzirom na fizičko i psihičko stanje u kojem se nalazim. A koje moram popraviti u narednom periodu, prije nego inshallah dobijem vizu za Njemačku. I ako sam prvobitno htio da termin za vizu dobijem što brže. Sad se nadam da do toga neće doći makar naredna 3 mjeseca.
Jer nakon višesedmičnog istraživanja, raznih testiranja. Posjete privatnim i državnim ordinacijama. Ustanovljeno je takvo stanje, da sam morao hitno početi sa uzimanjem antidepresiva i antipsihotika. Na sve to pojavili su se i srčani problemi. Ali, elhamdulillah. Sve što je Allah odredio, dogodit će se svakako.
Tako da. Želim vam puno dobrih stvari i zdravlja. Te se čujemo ako Bog da za par mjeseci.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Zao mi je sto ti se to desava i nadam se da će se situacija poboljsati.Romagnoli13 je napisao/la: ↑23 dec 2021, 21:58Braćo. S obzirom na fizičko i psihičko stanje u kojem se nalazim. A koje moram popraviti u narednom periodu, prije nego inshallah dobijem vizu za Njemačku. I ako sam prvobitno htio da termin za vizu dobijem što brže. Sad se nadam da do toga neće doći makar naredna 3 mjeseca.
Jer nakon višesedmičnog istraživanja, raznih testiranja. Posjete privatnim i državnim ordinacijama. Ustanovljeno je takvo stanje, da sam morao hitno početi sa uzimanjem antidepresiva i antipsihotika. Na sve to pojavili su se i srčani problemi. Ali, elhamdulillah. Sve što je Allah odredio, dogodit će se svakako.
Tako da. Želim vam puno dobrih stvari i zdravlja. Te se čujemo ako Bog da za par mjeseci.
Par savjeta što se tiče mentalnog a i fizickog zdravlja.
Znam da si imao onu nezgodu i ne znam u kakvom si trenutno fizicikom stanju tj jesi u poziciji da treniras, ako jesi kreni u teretanu i ganjaj grupne treninge, nikako sam nemoj raditi jer ćeš odustati nakon par sedmica. Voznja biciklom, trcanje , odlazak u prirodu na svjez zrak su opcije također.
Uvedi par promjena u zivot, okusaj se u necemu sto te zanima.
Pokusaj da se socijalizujes s ljudima , ali nemoj preko ovih socijalnih mreza. To batali jer socijalne mreze nisu toliko socijalne koliko se cine i one su razlog sto su ljudi debeli i depresivni danas.
Unosi dovoljno vitamina D i generalno pazi na prehranu jer na psihu utjece mnogo stvari pa i sama ishrana i unos potrebnih vitamina i minerala.
Moj zadnji savjet bi bio da sebi nabavis macku , ali posto ćeš ići van a zivotinja je obaveza , nemoj.
Predlozio bi ti meditaciju ali posto vidim da si malo konzervativniji to ipak preskoci.
Kao sto je neko napisao nemoj se sramiti odlaska psihologu. Depresija i lose mentalno zdravlje je jedan od vecih problema modernog nacina zivota.
Sto se tiče pojacanja. Ne bi bilo lose dovesti Ziyecha i Martiala na posudbu. Martial moze igrati na lijevom krilu i kao centrafor , a Ziyech moze pokriti ofanzivnog veznog i desno krilo.
Ja bih na ovo dodao jos wim hof metodu..cuda radimeepo je napisao/la: ↑28 dec 2021, 13:12Zao mi je sto ti se to desava i nadam se da će se situacija poboljsati.Romagnoli13 je napisao/la: ↑23 dec 2021, 21:58Braćo. S obzirom na fizičko i psihičko stanje u kojem se nalazim. A koje moram popraviti u narednom periodu, prije nego inshallah dobijem vizu za Njemačku. I ako sam prvobitno htio da termin za vizu dobijem što brže. Sad se nadam da do toga neće doći makar naredna 3 mjeseca.
Par savjeta što se tiče mentalnog a i fizickog zdravlja.
Znam da si imao onu nezgodu i ne znam u kakvom si trenutno fizicikom stanju tj jesi u poziciji da treniras, ako jesi kreni u teretanu i ganjaj grupne treninge, nikako sam nemoj raditi jer ćeš odustati nakon par sedmica. Voznja biciklom, trcanje , odlazak u prirodu na svjez zrak su opcije također.
Uvedi par promjena u zivot, okusaj se u necemu sto te zanima.
Pokusaj da se socijalizujes s ljudima , ali nemoj preko ovih socijalnih mreza. To batali jer socijalne mreze nisu toliko socijalne koliko se cine i one su razlog sto su ljudi debeli i depresivni danas.
Unosi dovoljno vitamina D i generalno pazi na prehranu jer na psihu utjece mnogo stvari pa i sama ishrana i unos potrebnih vitamina i minerala.
Moj zadnji savjet bi bio da sebi nabavis macku , ali posto ćeš ići van a zivotinja je obaveza , nemoj.
Predlozio bi ti meditaciju ali posto vidim da si malo konzervativniji to ipak preskoci.
Kao sto je neko napisao nemoj se sramiti odlaska psihologu. Depresija i lose mentalno zdravlje je jedan od vecih problema modernog nacina zivota.
https://www.wimhofmethod.com/
Brz oporavak
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Milan have not abandoned Brest’s attacking midfielder Romain Faivre. The Ligue 1 club is still asking for €15M. Milan are evaluating but are planning to move concretely next summer instead. Reflection on the subject is in progress
PSG offered Milan Abdou Diallo but the Rossoneri do not wish to spend on this position at the moment and want him on loan (with option to buy). Things are complicated unless PSG accept the loan solution
FC Basel center forward Arthur Cabral is on the agenda of Milan. He could be an option immediately or in the summer. His price tag is €12-15M and his contract expires in 2023

PSG offered Milan Abdou Diallo but the Rossoneri do not wish to spend on this position at the moment and want him on loan (with option to buy). Things are complicated unless PSG accept the loan solution
FC Basel center forward Arthur Cabral is on the agenda of Milan. He could be an option immediately or in the summer. His price tag is €12-15M and his contract expires in 2023
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Sretna vam nova godina drugovi, i zelim vam sve najljepse 
I od mene sve najbolje,za iducu godinu imam u planu 06.02 ici u Milano na derby,nadam se da ce se to i realizovati 
- OldFashioned
- Kontakt:
ZDRAVA N.G od mene svim Milanistima širom svijeta, a pogotovo na ovom forumu/pdf-u.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
SNG! Drugari zelim Vam zdravlja, srece i skudeto.
Rossonerii sretna nova godina svima 
- muha milanez
- Kontakt:
Sretna nova godina drugari. 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
-
celikmilan
- Kontakt:
Sretna Nova godina.
Conti je veoma blizu Empoliju.
Conti je veoma blizu Empoliju.
Sta se desilo sa Contia bog samo zna..
Kad je dosao realtivno je jos mlad bio,23godine,u Atalanti je kidao(do duse jesu igrali sa wing bekovima,to u Milanu nije bio slucaj)
Zali boze bacenih 25miliona
Kad je dosao realtivno je jos mlad bio,23godine,u Atalanti je kidao(do duse jesu igrali sa wing bekovima,to u Milanu nije bio slucaj)
Zali boze bacenih 25miliona
- OldFashioned
- Kontakt:
Jednodimenzijalan igrač za jedan sistem + sklon povredama i užasno loš u odbrani.
A dodao bih još kako mnogi igrači bolje igraju u Atalanti nego drugdje, pogledaj recimo Pašalića.
A dodao bih još kako mnogi igrači bolje igraju u Atalanti nego drugdje, pogledaj recimo Pašalića.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Conti i nije dobio neku šansu ako ćemo realno.
Milan je mogao imati odličan duo u vidu Contija i Caldare jer su bili ogromni talenti, ali prosto je nevjerovatno koliko ni oni ni Milan nisu imali sreće u svemu tome.
I jedan i drugi su imali dvije pogubne povrede, jedna za drugom, koja ih je totalno uništila. Žali bože.
Inače sretna nova mojim kolegama forumašima, neka bude dobro i zdravo.

I jedan i drugi su imali dvije pogubne povrede, jedna za drugom, koja ih je totalno uništila. Žali bože.
Inače sretna nova mojim kolegama forumašima, neka bude dobro i zdravo.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Objavljeno je danas da je neko od igrača pozitivan na Covid, jučer Tatarušanu a danas još neko. Nije garant Krunic ili Maldini. Ne bi me čudilo da bude Tomori 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Theo i Castilejo nisu trenirali sa ekipom.muha milanez je napisao/la: ↑04 jan 2022, 20:57Objavljeno je danas da je neko od igrača pozitivan na Covid, jučer Tatarušanu a danas još neko. Nije garant Krunic ili Maldini. Ne bi me čudilo da bude Tomori![]()
Ne znam samo kako bi Theo mogao ponovo biti zaražen kada je nekad u novembru cini mi se bio pozitivan a i skoro je imao gripu tako da vjerovatno je Castilejo pozitivan na Covid.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.