Teretana

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus

Grima
Kontakt:

Re: Teretana

Post Postao/la Grima » 13 mar 2015, 16:20

Ma ne znam ni ja koliko ima godina, govorim generalno. To su otprilike godine kada se vecina odluci da krene u teretanu. I bolje je da vecina raje tad nadje neku sportsku aktivnost. Manje bi bilo skolioze, kifoze, gojaznosti, slabovidnosti, asocijalnosti itd.
A ne da imaju prepreku u vidu finansija i sl. da se bave nekim sportom...

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 13 mar 2015, 17:34

Epidaurus googlaj Durianrider. Ima lik dobrih stvari ako zelis izgledati vise stegnut. Probaj savjete od onih sto izgledaju onako kako savjetuju.

Batva nisam upratio, pa mi reci koje cikluse sa steroidima si probao i koji su imali najbolji efekat?

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 13 mar 2015, 21:29

Samo sam 2013. odradio Dianabol (farmaceutski je, nije underground) i to je sve od steroida. Kad sam se trebao rezati nakon pauze, ja morao ispaliti vani da radim.
Ako mislis na bubuljice na ledjima, bude to malo preko zime pa se povuce cim sunce dodje. :)
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 13 mar 2015, 22:00

Kakvi su rezultati bili od Dianabola? Jesil imao neke posljedice?

Nije zbog bubuljica, nego zbog gradje i zbog tvoga interesovanja za bb. Licno nekoristim, ali mislim da je vazno znati sto vise o steroidima i da omladina je informisana ako vec zele da koriste. Danas puno se koriste ali samo face priznaju.

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 13 mar 2015, 22:23

Nisam imao nikakvih nuspojava, nista sa jetrom, bubuljicama, izbacenim bradavicama i sl. stvarima koje se vezuju za steroide. Koristio sam i zastitu, Liv 52.
Mada, uvijek imamo one koji su manje i oni koji su vise toksicni na jetru. Pa je tako oralni steroid toksicniji (tu spada i Dbol) od injekcionog. Medjutim, imam dosta prijatelja koji daleko vise od mene furaju oralne steroide, pa poslije Dianabola se rezu Winstrolom (koji sam i ja trebao odraditi, ali nazalost nisam stigao pa sam kasnije i odustao zbog puno obaveza) i ne sjecam se da se neko od njih zalio na nesto ili da su vidljive nuspojave (a i pricamo stalno pa bi rekli da su nesto primjetili lose, drugacije).

Sto se tice rezultata Dianabola. osim sto sam guzio ko divljak (opravdano) :D dobio sam fine mase, drasticno pojacao kilazu dizanja utega, o sugestivnom nafuravanju ne treba trositi rijeci, to je prirodna pojava... ali sam zapostavio cardio pa sam dobio i stomaka, jer nisam pretjerano forsirao pravilnu ishranu iako sam sve znao o tome... ali kako i forsirati kad sam tek dosao iz Afganistana, zeljan partyja, provoda, izlazaka po gradu, ispijanja kafica, curice, more, licna promocija i sl.

Ali mogu reci da sam sa Dianabolom dostigao svoj vrhunac treniranja, sve nakon toga, ponajvise zbog obaveza, je navika i ljubav prema teretani i treningu. Ali velika stvar je s kime treniras. Motiv vise koji dosta pomogne, ako zelis nesto kvalitetno uraditi na sebi.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 13 mar 2015, 22:28

a' sta sa PCT, sta si tu radio ili mozda ne treba kad se uzima Dianabol?
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 13 mar 2015, 22:32

Jel` moze neko objasniti pojam crossfit ? Jel` to neki vid kardia ili sta tacno?
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 13 mar 2015, 23:04

Nerminovic je napisao/la:a' sta sa PCT, sta si tu radio ili mozda ne treba kad se uzima Dianabol?
Nisam ja radio PCT. Preporucuju da se odradi, ali, koliko se dobro sjecam, da PCT vise forsiraju nakon injektivne kure.
Ja sam poslije kure samo nastavio sa Wheyom, BCAA, Glutaminom i nakon nekog vremena ubacio ponovo preworkout. Tako sam odrzavao masu, jer sam odmarao za Winstrol. Medjutim, nikad ga nisam uspio odraditi. Ako imadnem vremena na proljece dobiti jos par kg misicne mase, sve zavisi od slobodnog vremena i jake volje za ozbiljnim treninzima, onda cu se izrezati za ljeto, samo eto da i to probam.

Ne znam, nisam nikada brijao pretjerano na steroid pa mozda zato nisam isforsirao ni PCT i odrzavao se steroidno i dalje.

Dokle si ti stigao, kako napreduje? I sibni fotku.

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 14 mar 2015, 00:49

sigurnoable je napisao/la:Haha bgm opasno ste vi nabrijani momci, nit sam dosao traziti kakvu prehranu nit kako vjezbati jer citam clanke i sam sebi sastavljam programe. Nije mi samo bilo jasno zasto iz jelovnika vecina izbacuje sirnicu ako u sebi ima dobrog izvora P. Pozdrav, izgleda da sam zalutao na pogresa podforum jer ocigledno su ovdje sve sami profesionalci.
S obzirom da kontas da sirnica spada u "zdravu" ishranu s svojim nutritivnim vrijednostima, mi za tebe i jesmo svi ovde profesionalci :)

Samo ti drug idi u teretanu i za dorucak rucak i veceru pojedi po 1 sirnicu, nista u tome nema lose, bruka proteina od koji ces za godinu dana imati tijelo kao Simeon Panda :)
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

ismar_tr
Kontakt:

Post Postao/la ismar_tr » 14 mar 2015, 02:22

pozz momci , eh evo doslo proljece pa da se ozbiljno trenira heh,, nego sta mislite o komb whey od myproteina i mypre ,,,ima li iko iskustva posto mi se cine jako povoljni dosad sam uzimao proteine raznih proizvodjaca i sve je to manje vise,koliko reklame tolika i cijena,nego ovo mi je bas povoljno ispalo i sad posto ganjam defku dal je bolja suplementacija mypre+whey ili whey+kreatin ,,,, a bcaa bi ubacio ako neka para kapne sa str ,,, veliki pozdrav i molio bih za odgovore momaka koji je razumiju pa da bude nesto od mene na ljeto hehe :D

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 14 mar 2015, 09:19

sagitarius je napisao/la:
sigurnoable je napisao/la:Haha bgm opasno ste vi nabrijani momci, nit sam dosao traziti kakvu prehranu nit kako vjezbati jer citam clanke i sam sebi sastavljam programe. Nije mi samo bilo jasno zasto iz jelovnika vecina izbacuje sirnicu ako u sebi ima dobrog izvora P. Pozdrav, izgleda da sam zalutao na pogresa podforum jer ocigledno su ovdje sve sami profesionalci.
S obzirom da kontas da sirnica spada u "zdravu" ishranu s svojim nutritivnim vrijednostima, mi za tebe i jesmo svi ovde profesionalci :)

Samo ti drug idi u teretanu i za dorucak rucak i veceru pojedi po 1 sirnicu, nista u tome nema lose, bruka proteina od koji ces za godinu dana imati tijelo kao Simeon Panda :)
Ili kao Kung fu Panda :lol: :lol:
ismar_tr je napisao/la:pozz momci , eh evo doslo proljece pa da se ozbiljno trenira heh,, nego sta mislite o komb whey od myproteina i mypre ,,,ima li iko iskustva posto mi se cine jako povoljni dosad sam uzimao proteine raznih proizvodjaca i sve je to manje vise,koliko reklame tolika i cijena,nego ovo mi je bas povoljno ispalo i sad posto ganjam defku dal je bolja suplementacija mypre+whey ili whey+kreatin ,,,, a bcaa bi ubacio ako neka para kapne sa str ,,, veliki pozdrav i molio bih za odgovore momaka koji je razumiju pa da bude nesto od mene na ljeto hehe :D
Pozz
Ja pijem Whey Myprotein barem zadnjih pola godine, sasvim je ok. A zbavio sam i njihovu kombinaciju protein + kreatin + glutamin (3 in 1) i odlican je.
Uz Whey mozes piti kreatin, a posto vise zelis definiciju onda ces i malo smanjiti unos UH pa ce i povlacenje vode biti smanjeno.

Mada, ako vec nemas neku volju na treninzima, onda umjesto kreatina mozes uzeti preworkout gdje ces dobiti taj neki KICK, ali je, u biti, znatno skuplji od kreatina . A i sam Kreatin ti daje energiju i snagu. Ispucas Kreatin, a onda lagano izbacujes vodu iz organizma i guras se nekim PWO u kojem svakako ima, u manjoj kolicini, kreatina. :) Opet, sve je do tebe.

A ako imadnes para, onda ti je BCAA preporuka.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 15 mar 2015, 21:30

Ovdje dosta spominju ishranu kao glavnu stvar. Evo glave ako iko od njih ima 4-pack, a kamoli 6-pack. Svi su manje vise ljeni kad dodje do treninga. Kakav je to tip koji misli nesto postici u roku od nekoliko mjeseca, a da vec nije trenirao odredjen period vremena?

Rezultati se mogu samo otrovom postici preko noci, ali onda citav zivot na ljekovima.

Najvaznije je trenirati tjelo, trositi energiju i unositi prirodnu ishranu. Sta god covjek stvori je manje vise otrov.

Ako neko zeli postici nesto sa treningom, cujemo se u jesen kad vam neuspije trening zbog svega i svacega samo ne treninga.

Nerminovic kako ide mrsavljenje?

Samir1989
Kontakt:

Post Postao/la Samir1989 » 15 mar 2015, 21:39

Nije nikakva mudrost nabacit 4-pack...

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 15 mar 2015, 21:40

Ima li neko zainteresovan za No Xplode ? Imam No Xplode 3.0 od kile, okus kupina, neotvoren.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 15 mar 2015, 22:12

Samire kako ide sa kukovima?

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 15 mar 2015, 22:16

Jel neko radi listove?
I ako radi,koje su najučinkovitije vježbe?

Sve mogu povećat ili skinut,ali listovi vazda isti :yawn:
A.F.C. Bournemouth!

Samir1989
Kontakt:

Post Postao/la Samir1989 » 16 mar 2015, 00:25

samoposmatram je napisao/la:Samire kako ide sa kukovima?
Stanje se popravlja,čekam ljepše dane da počnem malo više kardio radit :D

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 16 mar 2015, 05:07

Brze ces ih popraviti, ako izbacis suplimentaciju iz ishrane.

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 16 mar 2015, 21:28

Hoce li biti ikakvog efekta ako svako 2-3 sata uradim dvadestak sklekova, znam da je glupo pitanje al eto
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

EdoMajka
Kontakt:

Post Postao/la EdoMajka » 16 mar 2015, 21:49

brile je napisao/la:Hoce li biti ikakvog efekta ako svako 2-3 sata uradim dvadestak sklekova, znam da je glupo pitanje al eto
Po mom misljenju nikakvog efekta tu nema.Bolje radi ujutru i navecer odredeni broj serija s tim da svaki dan uvecas po seriji npr 5 sklekova.
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "

Odgovori

Natrag na “Fitness & Bodybuilding”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.