Ljudi gaje neke velike antipatije prema Ignjovskom iz ne znam ni ja kojih razloga.A momak suti i radi i grize na terenu. Strasan zadnji vezni,ja sam davno rekao da on mora igrati u startnoj postavi,zadnji vezni kakvog bi svaki trener pozeleo u ekipi. Prostora za napredak ima itekako i od njega tek ocekujem najbolje.marconato je napisao/la:Ignjovski strijelac za Werder...
Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Bas tako! Djecko trci za 3, a nije onaj klasicni krljator, nego zna i povuci loptu, ima fin pas, a povrh svega je i polivalentan, jer moze odigrati na vise pozicija dosta uspijesno!
Meni bi on bez sumnje bio jedan od 2 zadnja vezna u Zagrebu...
Meni bi on bez sumnje bio jedan od 2 zadnja vezna u Zagrebu...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- katalinski
- Kontakt:
odlicna stvar sto su utakmice BIH-Grcka i Hrvatska - Srbija u razlicitim terminima .steta bi bilo propustiti bilo koju od ove dvije
Ajvatar
Danas se prate United i Chelsea, Fiorentina, Sampdoria, Inter, Torino, Atalanta, HSV, Lyon, Nica, Twente, Benfica... 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- alan_kardec
- Kontakt:
evo Stanković krenuo od početka protiv Bologne.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Znaci, u prvoj na Maksimiru... 
P. S. Ljajic nastavlja sa sjajnim partijama! Metno je i Laziu...
P. S. Ljajic nastavlja sa sjajnim partijama! Metno je i Laziu...
- alan_kardec
- Kontakt:
uz to je i asistirao Jovetiću kod prvog gola Fiorentine. Usudio bih se reći da je Ljajić trenutno u životnoj formi.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Dosta stvari mu se poklopilo! Montela je veoma dobar strucnjak koji gaji ofanzivan fudbal, a i Fiorentina je super ekipa sa dosta sjajnih igraca, tako da je njegov nesumnjivi talenat morao doci do izrazaja... 
Ja sam prijatno iznenadjen ovim sto on pruza u poslednjih mesec-mesec i po. Od jednog suvog proseka izrastao je u nesta sto nam je itekako potrebno i sada slodobno smem reci da imamo itekako konkurentan i vezni red sa njim,Djuricicem i Tadicem,te jos kada bi tu na dva zadnja upakovali Ignjovskog i Matica bio bi to strasan vezni red koji se valjda nekada dogodi.No prvi preduslov za to je odlazak Mihajlovica. 
@Devil, slazem se u potpunosti!
Imamo dosta talentovanu ekipu:
- odbrana: Nastasic (19), Subotic (24), Rodic (21), Rajkovic (23)...
- defanzivni vezni: Ignjovski (21), Matic (24), Krsticic (22), Gudelj (21)...
- ofanzivni vezni: Tadic (24), Djuricic (21), Ljajic (21), Sulejmani (24), Markovic (19)...
a maltene svi vec igraju u jakim klubovima i ligama!
Samo jos da neko od klasicnih spicava napravi dodatni iskorak u karijeri i uz nekog normalnog selektora i u zdravijoj atmosferi bi imali sasvim dobru podlogu za jednu strasnu ekipu u buducnosti...
Imamo dosta talentovanu ekipu:
- odbrana: Nastasic (19), Subotic (24), Rodic (21), Rajkovic (23)...
- defanzivni vezni: Ignjovski (21), Matic (24), Krsticic (22), Gudelj (21)...
- ofanzivni vezni: Tadic (24), Djuricic (21), Ljajic (21), Sulejmani (24), Markovic (19)...
a maltene svi vec igraju u jakim klubovima i ligama!
Samo jos da neko od klasicnih spicava napravi dodatni iskorak u karijeri i uz nekog normalnog selektora i u zdravijoj atmosferi bi imali sasvim dobru podlogu za jednu strasnu ekipu u buducnosti...
- alan_kardec
- Kontakt:
Da, bilo bi odlično vidjeti kako bi to izgledalo na sredini sa trojicom pakera Tadić-Ljajić-Đuričić, iza njih dvojica zadnjih veznih, jedan klasični destruktivac tipa Ignjovski i Kuzmanović koji i prema napadu može da bude jako opasan. Plus veliki potencijal u odbrani i sasvim solidan golman. Ali opet bi škripalo u napadu.
Majku mu, vazda nam fali neki qrac.
Majku mu, vazda nam fali neki qrac.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Valjda ce NEKO od: Scepovic, Kojic, Mitrovic, Mudrinski...imati zapazeniju karijeru, a ni Djordjevic i Djurdjic nisu bas prestari za napredak... 
- alan_kardec
- Kontakt:
Đorđević i Đurđić su ono najbolje što u ovom momentu imamo u napadu. Nisu oni vrhunski igrači kakav je, recimo, Mandžukić, ali bolje da i ova dvojica igraju u repci nego, Šćepovići, Lekić, Damjanović... Na kraju krajeva, ne zabijaju golove samo napadači.
Od ovih mladih najviše očekujem od Mitrovića.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Naravno da su najbolji i da kao takvi trebaju igrati...
Ovi nabrojani su svi mladi i nadam se da ce bar neko od njih biti novi Kovacevic ili Milosevic...
Ovi nabrojani su svi mladi i nadam se da ce bar neko od njih biti novi Kovacevic ili Milosevic...
No shit Sherlock.alan_kardec je napisao/la:Đorđević i Đurđić su ono najbolje što u ovom momentu imamo u napadu. Nisu oni vrhunski igrači kakav je, recimo, Mandžukić, ali bolje da i ova dvojica igraju u repci nego, Šćepovići, Lekić, Damjanović... Na kraju krajeva, ne zabijaju golove samo napadači.
- djoleprijedor
- Kontakt:
-------------------------------------Stojković
-- Ivanović ---------------Subotić ----------------Nastasić --------------- Kolarov
Stanković(c)(Kuzmanović)------------------------ Ignjovski
-------- Tadić --------------------------- Đuričić ------------------- -------- Sulejmani-----
--------------------------------------------Đorđević ---------------------------------------
Da sam selektor,kao što nisam
,ovo bi bio moj tim za 22.03. 
-- Ivanović ---------------Subotić ----------------Nastasić --------------- Kolarov
Stanković(c)(Kuzmanović)------------------------ Ignjovski
-------- Tadić --------------------------- Đuričić ------------------- -------- Sulejmani-----
--------------------------------------------Đorđević ---------------------------------------
Da sam selektor,kao što nisam
Mens sana in corpore sano.
-----------------Brkic----------------------------
--Bane---Subotic----Nastasic-----Kolarov-----
------------Ignjovski----Matic-------------------
---Djuricic--------Ljajic-----------Tadic--------
----------------Djurdjic-------------------------
Zamene: Stojkovic,Jorgacevic,Basta,Rukavina,Bisevac,Vilotic,Rodic,Tomovic.Kuzmanovic,Tosic,Jankovic,N.Ninkovic,Krsticic,Sulejmani,Mitrovic,Markovic,Djordjevic
Ja prosto ne vidim nacin da se ova reprezentacija uz krstenog trenera ne plasira na SP ili EP.
edit:Nesta nece da prikaze celi post.
u donjem redu stoje jos Sulejmani,Mitrovic,Markovic,Djordjevic.
--Bane---Subotic----Nastasic-----Kolarov-----
------------Ignjovski----Matic-------------------
---Djuricic--------Ljajic-----------Tadic--------
----------------Djurdjic-------------------------
Zamene: Stojkovic,Jorgacevic,Basta,Rukavina,Bisevac,Vilotic,Rodic,Tomovic.Kuzmanovic,Tosic,Jankovic,N.Ninkovic,Krsticic,Sulejmani,Mitrovic,Markovic,Djordjevic
Ja prosto ne vidim nacin da se ova reprezentacija uz krstenog trenera ne plasira na SP ili EP.
edit:Nesta nece da prikaze celi post.
sad je kasno devile za sp
mozda za ep
mozda za ep
@nate, nije kasno dok matematika ne kaze suprotno...
@Devil, slazem se sa postavom, samo bih izmijenjao mjesta ovom trojcu, Djuricic u sredinu, Tadic desno, a Ljajic lijevo...
@Devil, slazem se sa postavom, samo bih izmijenjao mjesta ovom trojcu, Djuricic u sredinu, Tadic desno, a Ljajic lijevo...
Pa jeste kasno,ali da smo od pocetka kvalifikacija imali krstenog trenera + ovakvu formu kod igraca odlazak na SP ne bi bio upitan ni u ovako ravnopravnoj grupi.nate je napisao/la:sad je kasno devile za sp![]()
mozda za ep
A sada i ako gledamo velika vecina ove reprezentacije ce ucestvovati i u kvalifikacijama za SP 2018 ali to je poprilicno daleko odavde i suludo i pricati u kakvoj ce formi biti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.