Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
prevod ove vijesti nije tacan.. na JB jedan je lik rekao da je gledao tu emisiju i da uopste nije tacan prevod.. nesto tipa "Bonucci je odlican posao i on ce biti zvijezda, Pepe i Martinez nisu svjetska klasa igraci ali oni su dovedeni tu da izvrsavaju posao. Krasic je odlican igrac, lici na Nedveda po frizuri." tako nesto i pohvalio Marottu.. tako da.. 
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Bio tacno il' ne oni nisu igraci za Juventusa.
Btw, ne mora sve sto se desava na JB biti tacno....tako da
Btw, ne mora sve sto se desava na JB biti tacno....tako da
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
nisam rekao da je JB to napisao vec korisnik sa JB-a koji je pratio tu emisiju.. hvala Bogu mi nismo poremeceni da jedni drugima lazemo jer koja svrha portala ako ce neko lagati? koja svrha pisati neki komentar ako sam znas da je laz?..
nije ni tamo neki Camoranesi iz Verone bio kvalitet Juventusa i lagano od nicega do legende..
nije ni tamo neki Camoranesi iz Verone bio kvalitet Juventusa i lagano od nicega do legende..

No hard feelings !!!!!!!!!!
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

zasto boldan text i uzvicnici na kraju? kao mi ne znamo da je sjedio na klupi intera?
- JuveSissoko
- Kontakt:
Davids i Cannavaro su legende Juventusa,hihih pokupili ih sa protivnickih klupa i lijepo ljudi zaigrali kako znaju,to je Juventus 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- JuveSissoko
- Kontakt:
MOTTA E' UN GIOCATORE DELLA JUVENTUS, SKYSPORT24 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
da, ali ovaj je dijete InteraItalia je napisao/la:![]()
zasto boldan text i uzvicnici na kraju? kao mi ne znamo da je sjedio na klupi intera?
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
dijete intera? Bonucci?
nit je rodjen u Milanu, nit je poceo igrati u Milanu, vec kao talenat veliki presao u inter.. tu se zadrzao 1 sezonu u primaveri i onda lagano posudbe.. bila je juce citava njegova historija.. to je isto kao da sad mi Juventini nazovemo Yaga dijete Juventusa.. lik odrasto u Barci i presao u Juve..
nit je rodjen u Milanu, nit je poceo igrati u Milanu, vec kao talenat veliki presao u inter.. tu se zadrzao 1 sezonu u primaveri i onda lagano posudbe.. bila je juce citava njegova historija.. to je isto kao da sad mi Juventini nazovemo Yaga dijete Juventusa.. lik odrasto u Barci i presao u Juve..
- Interista di cuore
- Kontakt:
ti bas volis da prosipas lazne informacije....Bonucci je doso sa 14,15 godina u Inter i bio u Primaveri 2,3 godine,cak bio i kapiten i onda krenuo sa posudbama...dijete i navijac Intera,al to je nebitno apsolutno jer je on sad igrac Juveta...meni bi bilo bas drago kad bi npr Marchisio doso u Inter,zaboli mene za koga on navija ako ce dobro igrat.ha ya...al jbg navijaci Juventusa sad mrze sve sto je vezano za Inter,lagano postajete kompleksasi sa svim vasim teorijama zavjere i ostalim glupostima oko Intera... aj sretnoItalia je napisao/la:dijete intera? Bonucci?
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- JuveSissoko
- Kontakt:
fino alla fine Forza Juventus! 
sta gluposti pricas? jel to nisam navijao za inter u finalu? Bonuccija gotivim odavno.. jako dugo.. sta me boli sto je bio u interu, momak je odlican igrac i nema druge.. isto kao sto ti kazes za Marchisija.. ista stvar i za Cannavara i Carinija
.. evo vjerovat cemo Wikipediji, dosao je sa 18 godina u inter.. tj. 2005 a sada ima 23 godine.. bez obzira gdje je igrao, on je sada igrac Juventusa.. ali nije dijete intera ovo se zove dijete jednog kluba:
http://en.wikipedia.org/wiki/Claudio_Marchisio
rodjen u Torinu, stari ga izveo na pravi put i nacio da treba navijati za Juve.. trenirao od druge godine zivota u Juventusu i citav zivot u Juventusu osim posudbe u Empoliju na jednu godinu.. kao recimo Totti..
http://en.wikipedia.org/wiki/Claudio_Marchisio
rodjen u Torinu, stari ga izveo na pravi put i nacio da treba navijati za Juve.. trenirao od druge godine zivota u Juventusu i citav zivot u Juventusu osim posudbe u Empoliju na jednu godinu.. kao recimo Totti..
Daffy kinže, ovaj Melo kosta Brazil ispadanja kao i vas lige prvaka. Hocete li ga moci prodati 
nema potpisa
-
EMIR DIJAMANT HEHE
- Kontakt:
RAja jeste vidjeli bruje od dresova , majko moja sta nam rade ovi iz uprave ,a motta je potpisao jednogodisnja posudba sa OBAVEZOM da se sljedece godine udineseu da 5.4 mill i + de ceglle ja mislim .
A evo dresova , po meni cisti uzas http://www.sportmediaset.mediaset.it/ca ... 2.shtml?10
A evo dresova , po meni cisti uzas http://www.sportmediaset.mediaset.it/ca ... 2.shtml?10
- JuveSissoko
- Kontakt:
samo se nadam da ce nam igra bit ljepsa i bolja ako vec dresovi ne mogu 
- Interista di cuore
- Kontakt:
naleti na ovo...koja majstorija,stvarno mi nije jasno sto mali ne igra kod vas...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
dje on igrat ispred Mela il Markizija
(ev marka da ce italia sad rec da ne igraju istu poziciju
)
neg nek neko bude fin pa provjeri koliko godina ugovora jos imaju Haso,Poulsen,Zebina ,amauri,trezege da znam za koliko god cemo opet imat veliku ekipu
(ev marka da ce italia sad rec da ne igraju istu poziciju
neg nek neko bude fin pa provjeri koliko godina ugovora jos imaju Haso,Poulsen,Zebina ,amauri,trezege da znam za koliko god cemo opet imat veliku ekipu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- JuveSissoko
- Kontakt:
izgleda nas naguzi FIGC,smanji se broj igraca van europske unije koje mozes kupit sa 2 na 1,valja birat izmedju Dzeke i Krasica,naravno ako budemo u stanju kupit ijednog
Sacekaj pa 1 je bio i prije,ustavri znam da je to bilo 2005,2006.JuveSissoko je napisao/la:izgleda nas naguzi FIGC,smanji se broj igraca van europske unije koje mozes kupit sa 2 na 1,valja birat izmedju Dzeke i Krasica,naravno ako budemo u stanju kupit ijednog
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- JuveSissoko
- Kontakt:
ma et informacije su takve,to se nesto smanjuje sa 2 na 1 , mozes jednog dovest izvan EU,vidjecemo zvanicno kad bude
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.