Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Si ti onaj što je pisao da Bale neće doći u Real i da ga Perez neće platiti više od Ronalda.
Ozil je otjeran iz Reala da bi se oslobodio prostor klempavom.
Ozil je otjeran iz Reala da bi se oslobodio prostor klempavom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- RickBlaine
- Kontakt:
Naravno, kad ne znas pozadinu cijele price, ponovo ti je bolje da sutis i kako sam rekao, dobro iscitas informacije koje su ti prezentirane milion puta u obliku kucanog teksta. I naravno, bio sam u pravu kada sam rekao da ga Madrid nece platiti vise nego Ronalda, i Madrid i Tottenham potvrdili - sluzbeno.
Covjece jesi li ti svjestan kolicine gluposti koju si izrekao u samo par rijeci?
Ti vjerujes u ono sto zelis vjerovati, ne sagledavas situaciju racionalno niti uvazavas snagu argumenata. Umjesto da procitas rijeci Ozila, Ozilovog bRezobraznog babuke. Da situaciju sagledas na relativno objektivan nacin kroz slijed cinjenica koji pocinje s time da se Ozil nije htio potuci sa Iscom za mjesto u prvoj postavi, da kao takav nema mjesta u formaciji kakvu preferira Ancelotti, te da je sve u svemu, nepotreban ovom Madridu koji je od njega inkaisrao finih 50 miliona. I da navijace iz ove perspektive zaboli kurrac za njega. Ne, ti lupas gluposti kakvih bi se kakav bubuljicasti pubertetlija posramio.
Da, pogotovo iz razloga sto Bale igra desno krilo a Ozil ofanzivnog veznogSaurman je napisao/la:Ozil je otjeran iz Reala da bi se oslobodio prostor klempavom.

Covjece jesi li ti svjestan kolicine gluposti koju si izrekao u samo par rijeci?
Ti vjerujes u ono sto zelis vjerovati, ne sagledavas situaciju racionalno niti uvazavas snagu argumenata. Umjesto da procitas rijeci Ozila, Ozilovog bRezobraznog babuke. Da situaciju sagledas na relativno objektivan nacin kroz slijed cinjenica koji pocinje s time da se Ozil nije htio potuci sa Iscom za mjesto u prvoj postavi, da kao takav nema mjesta u formaciji kakvu preferira Ancelotti, te da je sve u svemu, nepotreban ovom Madridu koji je od njega inkaisrao finih 50 miliona. I da navijace iz ove perspektive zaboli kurrac za njega. Ne, ti lupas gluposti kakvih bi se kakav bubuljicasti pubertetlija posramio.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Ozil jest ofanzivni vezni ali je igrao izvjesno vrijeme na krilu kod Mourinha pa sad i kod CA.Sad su njegovo mjesto ustupili Iscu pa kad su uspjeli dovesti i Balea jednostavno više mjesta za Ozila nije bilo.RickBlaine je napisao/la:Naravno, kad ne znas pozadinu cijele price, ponovo ti je bolje da sutis i kako sam rekao, dobro iscitas informacije koje su ti prezentirane milion puta u obliku kucanog teksta. I naravno, bio sam u pravu kada sam rekao da ga Madrid nece platiti vise nego Ronalda, i Madrid i Tottenham potvrdili - sluzbeno.Da, pogotovo iz razloga sto Bale igra desno krilo a Ozil ofanzivnog veznogSaurman je napisao/la:Ozil je otjeran iz Reala da bi se oslobodio prostor klempavom..
Iz Reala nikad neće potvrditi pravu cijenu, nego su uvijek radili "korekcije" oko cijena igrača.
Svi ozbiljni portali su objavili da je plaćen 100 mil i tu sva priča završava.
Özil: "

a evo i dokaza za toI don't want to say anything about Madrid. I played 159 games there & people know how professional I am & that's what counts."

Vođa zna.
Ne znam zašto se sad pravi velika stvar oko prodaje Ozila. Prvom meni je krivo što je napustio Real ali to je njegova odluka bila. Na kraju krajeva otišao je u Arsenal gdje će imati sigurno mjesto u prvih 11 i gdje će se vrtiti igra oko njega. Nema potrebe za svađom na relaciji Ozil - Real Madrid.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- RickBlaine
- Kontakt:
Odlicno, poceo si zakljucivati neke logicke stvari. Ozil nije bio spreman ostati i imati polovicnu minutazu sto mu je Madrid, na celu sa Ancelottijem nudio. U cilju poboljsanja ekipe, dovedeni su novi igraci koji su prema misljenju trenera, za novi sustav - bolji od Ozila. Njemu to nije pasalo te je otisao za duplo vecu placu u Arsenal, u kojemu bi kako kaze, igrao besplatno.Saurman je napisao/la:Ozil jest ofanzivni vezni ali je igrao izvjesno vrijeme na krilu kod Mourinha pa sad i kod CA.Sad su njegovo mjesto ustupili Iscu pa kad su uspjeli dovesti i Balea jednostavno više mjesta za Ozila nije bilo.
Iz Reala nikad neće potvrditi pravu cijenu, nego su uvijek radili "korekcije" oko cijena igrača.
Svi ozbiljni portali su objavili da je plaćen 100 mil i tu sva priča završava.
Cijena? Da, bas genijalan odgovor. Vjerovati medijima pored sluzbenog izvora. Level - lobotomac.

Nemas nikakvih argumenata, sabijen si, ponizen. Ispisao si hrpu gluposti i idiotarija kojom si opravdao svoju titulu kante godine koju ces ove godine najvjerojatnije rehabilitirati. Izbjegni sa ove teme jer nemas pojma.
Zadnja izmjena: RickBlaine, dana/u 12 sep 2013, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Ozil je Turčin. <=> Ne može biti dobar čovjek.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
O cijeni se jest špekulisalo čitavo ljeto ali su na kraju svi portali obajavili da je cijena 100 mil među kojim je bio i Sky Sport.No ajmo mi vjerovati Perezu.RickBlaine je napisao/la:
Cijena? Da, bas genijalan odgovor. Vjerovati medijima pored sluzbenog izvora. Level - lobotomac.Mediji koji uvijek zude za tirazom i bombasticnim naslovima su objavili to. Idemo vjerovat medijima koji su unazad mjesec dana prije te objave spekulirali o cijeni od 140 miliona. Pored - SLUZBENE OBJAVE dvaju klubova.
Nemas nikakvih argumenata, sabijen si, ponizen. Ispisao si hrpu gluposti i idiotarija kojom si opravdao svoju titulu kante godine koju ces ove godine najvjerojatnije rehabilitirati. Izbjegni sa ove teme jer nemas pojma.

S obzirom da ti je ovo 168 nick neću da se spuštam na nivo zatucanog krpelja zbog kojeg je ova tema i nastala.
- RickBlaine
- Kontakt:
Jedan od Murphyjevih zakona: Sugovorniku nikad ne postavljaj dva pitanja. Odgovorit ce na ono manje bitno, a ono bitnije ce zanemariti.
Tako i ti sa pricom o Ozilu, presaltavanju na Madrid, pa onda kao slag na tortu Balea.
Ali naravno, jasnim argumentima ne mozes dokazati da je Madrid platio Balea vise od 91 milion eura jer je CINJENICA da njegov transfer nije premasio Ronaldov. Klub koji ga je platio je potvrdio da je isplatio 91 milion, klub koji je primio taj novac je takodjer isto to potvrdio. Svako zdravorazumno bice ce uvijek vise povjerenja imati u sluzbenu objavu pojedinog podatka nego u spekulacije nedojebanih novinara koji pod svaku cijenu zele tiraz. Sad mozes preci na drugu temu, tipa "zasto je Real otjerao Hierra?"
Tako i ti sa pricom o Ozilu, presaltavanju na Madrid, pa onda kao slag na tortu Balea.
Ali naravno, jasnim argumentima ne mozes dokazati da je Madrid platio Balea vise od 91 milion eura jer je CINJENICA da njegov transfer nije premasio Ronaldov. Klub koji ga je platio je potvrdio da je isplatio 91 milion, klub koji je primio taj novac je takodjer isto to potvrdio. Svako zdravorazumno bice ce uvijek vise povjerenja imati u sluzbenu objavu pojedinog podatka nego u spekulacije nedojebanih novinara koji pod svaku cijenu zele tiraz. Sad mozes preci na drugu temu, tipa "zasto je Real otjerao Hierra?"
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jesil se otplatio od dresova jos?Sveti je napisao/la:joj jesi naporan dan te yebo

Pazi ko mu kaže da je naporan.

Jel' se neymar otplatio od dresova? Mislim da je već i godišnja plata mu zagarantovana od prodaje dresova.
naprijed rejal
Donnie Darko je napisao/la:Jesil se otplatio od dresova jos?Sveti je napisao/la:joj jesi naporan dan te yebo

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
ne preziva se džaba drvena kapija.Raul_64 je napisao/la:Autogol i crveni na debiu , not bad.Johnatan Woodgate
naprijed rejal
- ronweasley
- Kontakt:
Sveti je napisao/la:ne preziva se džaba drvena kapija.Raul_64 je napisao/la:Autogol i crveni na debiu , not bad.Johnatan Woodgate

Bra'o kralju.

Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."
- Nail for Real
- Kontakt:
Sharumane, oficijalni sajt se ne naziva tako bez razloga. Mislim, ako cemo vise vjerovati medijima onda Real ima Falcaa, Ibru i Villu u napadu, za kojih je platio oko 300 miliona, a inace u sredini igraju Gerrard i Lampard. Potmognuti Terryem i Hummelsom u odbrani. Inace je Casillas odavno otisao.
Smijesna ti je prica, ali neka, kontam da ne zelis tako lako odreknuti se one titule. Pa, na dobrom si putu da je ponovo osvojis.
Smijesna ti je prica, ali neka, kontam da ne zelis tako lako odreknuti se one titule. Pa, na dobrom si putu da je ponovo osvojis.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

asistencije u zadnjih 5 sezona (in new tab)
sanjace real ozila kako vrijeme bude prolazilo ,falice on sve vise

ozil vec jednom nogom u barci

Jest da barca ima vec svog "ozila" , messiju

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.