FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

High

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la High » 24 avg 2009, 23:18

Hamzic je odlican,perspektivan golman.Mali broj utakmica je odigrao,iako je,sjetimo se protiv veleza veoma dobro branio,kad se to od njeganajmanje ocekivalo.Momak je talentovan,strucni stab to zna.Ali,kao sto svi znamo to nije dovoljno da bi igrao medju prvih 11.Vjerujem da ce biti medju stativama uskoro.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Log Out
Kontakt:

Post Postao/la Log Out » 24 avg 2009, 23:27

High je napisao/la:Hamzic je odlican,perspektivan golman.Mali broj utakmica je odigrao,iako je,sjetimo se protiv veleza veoma dobro branio,kad se to od njeganajmanje ocekivalo.Momak je talentovan,strucni stab to zna.Ali,kao sto svi znamo to nije dovoljno da bi igrao medju prvih 11.Vjerujem da ce biti medju stativama uskoro.
Alaim je ipak. :roll:
''...Velež nije ničije vlasništvo već najdraže čedo svake mostarske kuće i sokaka i ko ga dirne,dirnuo je u dušu Mostara,dirnuo je u vreli oganj...''

EnZo_85
Kontakt:

Post Postao/la EnZo_85 » 25 avg 2009, 00:28

Evo jedan objektivan članak o našem klubu iz Dnevnog Avaza

Ako bi tražili narode koji su skloni konstantnom samopotcjenjivanju, sami bismo sebe svrstali u sami vrh. Valjda jedino u tome ne bismo potcijenili sebe i vlastitu moć potcjenjivanja.

Zapravo, ovdje je riječ o pretjerivanju. Ili ćemo zaključiti da smo pretjerano loši i sami sebi opaliti šamar ili ćemo u nekoj ludoj euforiji, koja će nastati nakon što nam se dokaže da ipak nismo najgori, konstatirati da smo čak i predobri. I onda ćemo opet sami sebi opaliti šamar, a to će učiniti i onaj za kojeg smo utvrdili da smo predobri za njega. Makar u fudbalu.

Slavlja na Koševu

Malo je ko Sarajevu uoči Spartaka iz Trnave davao velike šanse za prolaz, ali Koševo je slavilo. Helsingborg je došao kao lider švedske lige, zemlje od koje je naša bolja samo u potcjenjivanju i precjenjivanju. Koševo je opet slavilo.

Onda je došao Kluž. I Koševo je opet slavilo. Ne pobjedu, nego želju, hrabrost i borbenost Sarajeva da pobijedi protivnika koji je realno ispred njega. Kao što su možda bila i ona dva koje su već ostavili na smetljištu historije.

Sarajevo se na Koševu prepalo Kluža. Sebe je potcijenilo, njih precijenilo. To što je Kluž na početku zabio samo jedan gol, možemo zahvaliti sreći. I sudiji.

Objektivno, rezultat od 1:1 iz prvog meča ostavlja Sarajevu dosta manje šanse za prolaz u odnosu na Rumune. Očito je da Kluž teško prima golove, a Sarajevo mu u četvrtak mora zabiti najmanje dva, a da ujedno ne primi više od toga. Bez ikakvog potcjenjivanja, lavovski zadatak za našeg predstavnika.

Ekipa Mehmeda Janjoša zaslužila je sve pohvale za ovo ljeto. U trenucima kada naša zemlja u gotovo svemu kaska za Evropom, a naši fudbaleri bježe i prije nego što vide iz koje zemlje je naslovljena ponuda koja im je došla, jedan bh. predstavnik uspio je doći do majstorice za grupnu fazu Evropske lige UEFA, unesrećivši jedan slovački i jedan švedski klub.

Ponos države

Sarajevo je svojim navijačima pružilo dva spektakularna četvrtka, a u tri evropske utakmice privuklo gotovo 60.000 navijača na Koševo, što je u našim okolnostima zaista veliki uspjeh. Natjeralo nas je sve da budemo ponosni na naš klupski fudbal, iako ćemo ga već sutra opet potcjenjivati.

Zato, Sarajevo u Kluž treba otići samo da se bori kako se borilo do sada. I ništa više. Ako bude tako, šta god da se desi, treba mu skinuti kapu za ovo evropsko ljeto. A ako se, pak, desi plasman u grupnu fazu Evropske lige UEFA, Sarajevo će, bez pretjerivanja, napraviti pravo čudo. Kakva se ponekad znaju desiti, naročito kada smo mi u pitanju. Bez pretjerivanja.

Ojačali i sebe i BiH

Zahvaljujući svojim rezultatima u Evropi, Sarajevo je samo sebi olakšalo buduće nastupe u evropskim kupovima. S dvije pobjede i dva remija, klub sa Koševa je već osvojio tri boda i dosta prebacio državni koeficijent, pa bi tako, ako sljedeće sezone bude igrao u Evropskoj ligi, u drugom pretkolu Evropske lige, vjerovatno, bio nosilac.

Osim toga, Sarajevo je diglo koeficijent cijeloj državi, koja u ovoj sezoni ima prosjek 1,750, u ovom trenutku više od Belgije, Portugala, Mađarske, Škotske...

Od sedam bodova BiH ove sezone, Sarajevo je osvojilo tri, Široki Brijeg i Slavija po 1,5, a Zrinjski jedan bod.
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo

dr_arsla
Kontakt:

Post Postao/la dr_arsla » 25 avg 2009, 03:52

Znali se hoce li biti prenosa iz Rumunije?? pricalo se za OBN a neki kazu mozda BHT ja nista nisam uspio naci..jedino Digisport rumunski znaci da ce biti sigurno na livestreamu ali ipak je televizija televizija..ako bi mi neko mogao pouzdan odgovor dati bilo bi mi golemo..vec me nervoza fata pomalo..

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 25 avg 2009, 09:48

Evo citam Avazov sport i naidjoh na ovo

Televizija OBN otkupila je prava prijenosa utakmica nogometne Evropske lige te zeli direktno prenositi revans susret izmedju rumunskog Kluza i Sarajeva.
Prema ugovoru, utakmicu moze besplatno prenositi, ali se pojavio problem s agencijom koja zastupa prava Sarajeva.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 25 avg 2009, 10:09

18:00 Život na sjeveru, 29/110 / dramska serija

18:55 OBN Info

19:15 !Hej Music / glazbena emisija

20:00 Zvijezde sa zvijezdama, 9/20 / zabavni program,r.

22:00 Posljednji znak / film

23:50 Smrt i djevojka / film,r.

02:00 Posljednji znak / film ,r.

Ovo je program OBN-a za četvrtak uveče, nadam se da će se promijeniti

L!k@
Kontakt:

Post Postao/la L!k@ » 25 avg 2009, 10:15

dr_arsla je napisao/la:Znali se hoce li biti prenosa iz Rumunije?? pricalo se za OBN a neki kazu mozda BHT ja nista nisam uspio naci..jedino Digisport rumunski znaci da ce biti sigurno na livestreamu ali ipak je televizija televizija..ako bi mi neko mogao pouzdan odgovor dati bilo bi mi golemo..vec me nervoza fata pomalo..

Na OBN-u 100% NECE biti prijenos, za ntv Hayat znat ce se danas u toku dana zvanicno, ipak ko ima digitalnu tv, bice LIVE prijenos na digi tv, a za one koji su iz Sarajeva, najvjerovatnije ce biti organizovan prijenos na LED ekranu ispred BBI centra...

DRAGI IGRACI, OSTVARITE NAM SAN, UPISITE SE ZLATNIM SLOVIMA U HISTORIJU FKS!
Nikad se nismo furali, a oduvijek smo FURKA!!! HzsA since 1987

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 25 avg 2009, 10:42

Pa koji je rezultat utakmice Cluja sa Dinamo Bucerestom ??
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 25 avg 2009, 10:49

Dylan Dog je napisao/la:Pa koji je rezultat utakmice Cluja sa Dinamo Bucerestom ??
izgubio je 1:0
Treci put castimo

High

Post Postao/la High » 25 avg 2009, 12:13

Ekipa ide sutra.Maksumic ce igrati,nazalost Skoro tek protiv travnika (poslije utakmica reprezentacije BiH).Sef strucnog staba govori sa velikom dozom otpimizma,kako je tim psihicki i fizicki spreman.Domacini 100 % igraju bez Konea,ali i sami znamo kakav fond igraca imaju.Nasi trebaju samo hrabro uci u utakmicu,ne rizikovati,boriti se i sigurno da ce to biti dovoljno.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 25 avg 2009, 15:24

kad ce ovo vise poceti, **** majku ako sam normalan zadnjih dana. Citav smisao zivota u zadnje vrijeme mi se sveo na ove **** evropske utakmice, pratim sarajevo od poslije rata redovno ali ovakvu euforiju jos nisam dozivio, ludim oca mi, a kad bi prosli ove rumune pa ne znam.......cini mi se da bih dao citavo svoje djetinjstvo, prvu ljubav iz razreda, psa, i oca i majku u paketu i sve sto imam samo da ih prodjemo....**** majku ako sam normalan...odoh se nacugat valjda ce me popustiti

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 25 avg 2009, 15:30

junuz23 je napisao/la:kad ce ovo vise poceti, **** majku ako sam normalan zadnjih dana. Citav smisao zivota u zadnje vrijeme mi se sveo na ove **** evropske utakmice, pratim sarajevo od poslije rata redovno ali ovakvu euforiju jos nisam dozivio, ludim oca mi, a kad bi prosli ove rumune pa ne znam.......cini mi se da bih dao citavo svoje djetinjstvo, prvu ljubav iz razreda, psa, i oca i majku u paketu i sve sto imam samo da ih prodjemo....**** majku ako sam normalan...odoh se nacugat valjda ce me popustiti

potpisujem ovo sve tvoje. sinoc sam se 4 puta budio 3 puta sam sanjao prolazak, a jednom ispadanje. odavno se nisam ovako osjecao, svi statusi na fb u vezi sa fks, raja pitaju kad ces vise prestat pisat o fks, na forumu sam 24h dnevno, jedva cekam pocetak ovoga. a kad sbd prodjemo, fks groznica u ovom intezitetu(ona je uvjek tu) ce trajati najmanje do decembra
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

krcko
Kontakt:

Post Postao/la krcko » 25 avg 2009, 15:30

L!k@ je napisao/la:
dr_arsla je napisao/la:Znali se hoce li biti prenosa iz Rumunije?? pricalo se za OBN a neki kazu mozda BHT ja nista nisam uspio naci..jedino Digisport rumunski znaci da ce biti sigurno na livestreamu ali ipak je televizija televizija..ako bi mi neko mogao pouzdan odgovor dati bilo bi mi golemo..vec me nervoza fata pomalo..

Na OBN-u 100% NECE biti prijenos, za ntv Hayat znat ce se danas u toku dana zvanicno, ipak ko ima digitalnu tv, bice LIVE prijenos na digi tv, a za one koji su iz Sarajeva, najvjerovatnije ce biti organizovan prijenos na LED ekranu ispred BBI centra...

Koliko je sigurna informacija za BBI plato i gledanje tekme.

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 25 avg 2009, 15:33

krcko je napisao/la:
L!k@ je napisao/la:

Koliko je sigurna informacija za BBI plato i gledanje tekme.

ispred BBI ce biti samo ukoliko neka nasa tv bude prenosila tekmu, sutra do 13:00 ce se znati o tome, na digispor ce biti i postojimogucnost da ce mnogi kafici prenositi tekmu, najvjerovatnije ce prenositi sport centar
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 25 avg 2009, 20:45

kažu OBN 100% prenosi tekmu
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

pape
Kontakt:

Post Postao/la pape » 25 avg 2009, 21:35

Mirza_Hordas je napisao/la:kažu OBN 100% prenosi tekmu
IZVOR
SAFET SUŠIĆ

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 25 avg 2009, 22:44

pape je napisao/la:
IZVOR

ne znam izvor ali znam da su sve dogovorili sa upravom
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

pape
Kontakt:

Post Postao/la pape » 25 avg 2009, 22:58

Mirza_Hordas je napisao/la:
pape je napisao/la:
IZVOR

ne znam izvor ali znam da su sve dogovorili sa upravom

ako netko može biti siguran da napiše zbog org.
SAFET SUŠIĆ

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 avg 2009, 23:00

"Televizija OBN otkupila je prava prijenosa utakmica nogometne Evropske lige te zeli direktno prenositi revans susret izmedu rumunskog Kluza i Sarajeva.

Prema ugovoru, utakmicu moze besplatno prenositi, ali se pojavio problem s agencijom koja zastupa prava Sarajeva."

Znaci nije sigurno,ljudi su zvali OBN i oni su rekli kako ce tesko biti prenos,nista sacekat pa vidjet 8-)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

anes78
Kontakt:

Post Postao/la anes78 » 25 avg 2009, 23:01

ne znam izvor ali znam da su sve dogovorili sa upravom[/quote]

ako netko može biti siguran da napiše zbog org.[/quote]
ČETVRTAK, 27.kolovoz

07:05 Najava dječjeg programa

07:10 Super Billi / crtani film, 17/56

07:15 Transformersi , 21/29 / crtani film

07:35 Pocoyo, 4/52 / crtani film

07:45 Transformersi, 22/29 / crtani film

08:05 Pocoyo, 5/52 / crtani film

08:15 Križić kružić / dječja igra

08:25 Memory / dječja igra

08:35 Mala škola / dječja igra

08:45 Sveznalica / dječja igra

08:55 Top Shop

09:15 Harry i obitelj Henderson, 30/71 / obiteljska humoristična serija,r.

09:45 Kralj Queensa, 26/206 / humoristična serija,r.

10:15 Zvijezde sa zvijezdama, 8/20 / zabavni program,r.

11:55 OBN Info

12:10 Zabranjena ljubav,29/220 / sapunica

12:45 Top Shop

13:05 Ljubavni brodolom / film,r.

14:50 Zvijezde plešu / zabavni program, r., 9/9

17:00 Kralj Queensa, 27/206 / humoristična serija

17:30 Harry i obitelj Henderson, 31/71 / obiteljska humoristična serija

18:00 Život na sjeveru, 29/110 / dramska serija

18:55 OBN Info

19:15 !Hej Music / glazbena emisija

20:00 Zvijezde sa zvijezdama, 9/20 / zabavni program,r.

22:00 Posljednji znak / film

23:50 Smrt i djevojka / film,r.

02:00 Posljednji znak / film ,r.
jos se samo nagadza digi prenosi garant

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.