Navijaci..

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Greenfingers
Kontakt:

Re: Navijaci..

Post Postao/la Greenfingers » 24 avg 2013, 16:59

AllGunsBlazing je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:koja sramota za slaska :o medjutim ocigledno da je ove picke spanske nece smijeti otici na uzvrat, picketine. svak' moze biti car kad si kuci, al' gostovanja se pikaju.
Nije to tako jednostavno kao sto mislis. Uredu Slask, siguran sam da bi Sevillini otisli, ali tu je i Wisla, a oni su pravi idioti. Znas da ubijaju svoje protivnike, i onda ih jos poslije ismijavaju. I oni ne koriste nozeve vec macete. Protiv jedne i nekako, protiv dvije nikako, ipak su to jake grupe bez obzira na ovaj gubitak.

Opet ponavljam, ne razumijem uopste taj koncept u Poljskoj. Kako neko moze biti prijatelj sa fudbalskim rivalom iz svoje drzave sa kim se sreces BAR 2 puta godisnje? Uredu pojedine podgrupe, uredu i ono neka tolerancija mi vas necemo necete vi nas, ali sad da Wislini idu za ove, pa zamisli da kod nas se to desava. Ima uredu RA-HZ, neko postovanje, ali sad da neko napada RA i da tu HZ uleti to je smijesno.

Meni su iskreno Poljaci bezveze. Imaju brojnost na tome im svaka cast, lijepo to i izgleda, ali nekakao sve je preforsirano. Jednostavno misle da su najbolji i da im niko nista ne moze i da sve mora biti kako oni hoce. Pa oni su kukali sto BBB nisu htjeli ici u neku sumu da se biju sa njima, vec su ih samo izdegenecili na trgu stolicama. I ono konstantno forsiranje desnice, te stalno "good night left side" mislim smijesno postane. **** scenu ako su svi isti, ali bas svi.

Ja i neki dan kad su poskidali one simpatizere Barce iz Poljske tad je sve valjalo i ti transparenti su bili za pokazivanje...

edit: Iako se Slaskovi i svi drugi Poljski navijaci vade na nozeve nigdje nema vijesti o povrijedjenim ljudima, pa zamislite da je 18 ljudi izbodeno zar to ne bi bilo negdje na vijestima?
forsira se, naravno, al nemozes reci a su bezveze ;) inace, meni Poljaci uz Turke najjacče koreografije imaju, osobito Legija, a za ostalo me i ne interesuje toliko, tuče, transovi, itd...

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 24 avg 2013, 17:53

Greenfingers je napisao/la:
forsira se, naravno, al nemozes reci a su bezveze ;) inace, meni Poljaci uz Turke najjacče koreografije imaju, osobito Legija, a za ostalo me i ne interesuje toliko, tuče, transovi, itd...
Meni nisu Turci nesta posebno sto se tice koreografija, jeste galata imala par onih "3D" koreografija ali u njemackoj cvajti ima boljih i komplikovanijih koreografija....
Nisam razumio hoce li u Legije cijeli stadion biti zatvoren ili samo ona tribina gdje su najvatreniji?
Sreca pa je Ojler mlad umro...

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 24 avg 2013, 17:57

MrWhite je napisao/la: Nisam razumio hoce li u Legije cijeli stadion biti zatvoren ili samo ona tribina gdje su najvatreniji?
samo ce tribina "zyleta" biti zatvorena..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 24 avg 2013, 18:05

STEVIE je napisao/la:
Ma mogu oni i sa istoka navijati, na starom stadionu su bili smjesteni na tribina pored aut linije..... :D
Sreca pa je Ojler mlad umro...

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 24 avg 2013, 18:14

MrWhite je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:
Ma mogu oni i sa istoka navijati, na starom stadionu su bili smjesteni na tribina pored aut linije..... :D
tako je ;) . samo sto ova odluka uefe cini veliku stetu za legiu, izgubise 8.000 karata u prodaji radi ovoga.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 24 avg 2013, 18:27

Upratite ove koreografije :o :shock:
Sto ovaj ispod rece: Support level- Asian! :lol: :mrgreen: 8-)

[youtube][/youtube]
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 25 avg 2013, 00:10

koje gostovanje 8-)

slika

slika

slika
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 25 avg 2013, 00:29

Hertha vs HSV 24.08.2013
slika
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 25 avg 2013, 00:55

Ko je rekao da svi Poljaci koriste oruzje? Ja sam samo napisao za Wislu. Bilo je i za ocekivati da ne odu, 3000 km, a oni bas i nisu neka grupa koja moze sastaviti jaku ekipu za toliki put i sa tolikom opasnoscu. Ali da su uradili **** stvar jesu.
Celik!3,2,2.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 25 avg 2013, 02:30

AllGunsBlazing je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:koja sramota za slaska :o medjutim ocigledno da je ove picke spanske nece smijeti otici na uzvrat, picketine. svak' moze biti car kad si kuci, al' gostovanja se pikaju.
Nije to tako jednostavno kao sto mislis. Uredu Slask, siguran sam da bi Sevillini otisli, ali tu je i Wisla, a oni su pravi idioti. Znas da ubijaju svoje protivnike, i onda ih jos poslije ismijavaju. I oni ne koriste nozeve vec macete. Protiv jedne i nekako, protiv dvije nikako, ipak su to jake grupe bez obzira na ovaj gubitak.

Opet ponavljam, ne razumijem uopste taj koncept u Poljskoj. Kako neko moze biti prijatelj sa fudbalskim rivalom iz svoje drzave sa kim se sreces BAR 2 puta godisnje? Uredu pojedine podgrupe, uredu i ono neka tolerancija mi vas necemo necete vi nas, ali sad da Wislini idu za ove, pa zamisli da kod nas se to desava. Ima uredu RA-HZ, neko postovanje, ali sad da neko napada RA i da tu HZ uleti to je smijesno.

Meni su iskreno Poljaci bezveze. Imaju brojnost na tome im svaka cast, lijepo to i izgleda, ali nekakao sve je preforsirano. Jednostavno misle da su najbolji i da im niko nista ne moze i da sve mora biti kako oni hoce. Pa oni su kukali sto BBB nisu htjeli ici u neku sumu da se biju sa njima, vec su ih samo izdegenecili na trgu stolicama. I ono konstantno forsiranje desnice, te stalno "good night left side" mislim smijesno postane. **** scenu ako su svi isti, ali bas svi.

Ja i neki dan kad su poskidali one simpatizere Barce iz Poljske tad je sve valjalo i ti transparenti su bili za pokazivanje...

edit: Iako se Slaskovi i svi drugi Poljski navijaci vade na nozeve nigdje nema vijesti o povrijedjenim ljudima, pa zamislite da je 18 ljudi izbodeno zar to ne bi bilo negdje na vijestima?
:lol: :lol: :lol: http://euro2012.net.hr/raj-za-navijace/ ... a-kod-kuce" onclick="window.open(this.href);return false;
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 25 avg 2013, 12:39

Curva Nord 8-)

[youtube][/youtube]
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Greenfingers
Kontakt:

Post Postao/la Greenfingers » 25 avg 2013, 23:44

nesto veceras tema utihnula...

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 26 avg 2013, 00:17

Imal ko slika sa utakmice verona-milan i gornik-ruh igrali su neki dan (mozda i najveci derbi poljske).

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 26 avg 2013, 01:37

Verona-Milan
slika
slika
[youtube][/youtube]
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 26 avg 2013, 13:03

Fortuna Düsseldorf - VfL Bochum 25.08.2013
slika
slika
slika

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 26 avg 2013, 16:45

veliki povratak hellasa na scenu 8-)

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 26 avg 2013, 16:54

Ne mogu vjerovati da je ovim poljacima palo 4 transa u Španiji :o :shock:
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 27 avg 2013, 01:58

samocelik je napisao/la:Ne mogu vjerovati da je ovim poljacima palo 4 transa u Španiji :o :shock:
Sto ne bi mogao vjerovati? Poslali 18 ljudi sa tri transa. Tri su pala ne 4. Pa to je smijesno, znaci svakih 6 ljudi trans i to jedan ogroman. Mislili izlet, i dobili po usima.
Celik!3,2,2.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 27 avg 2013, 13:29

Nantes-PSG
slika
slika
slika

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 27 avg 2013, 16:34

AllGunsBlazing je napisao/la: Sto ne bi mogao vjerovati? Poslali 18 ljudi sa tri transa. Tri su pala ne 4. Pa to je smijesno, znaci svakih 6 ljudi trans i to jedan ogroman. Mislili izlet, i dobili po usima.
Pa bas zato ne moze vjerovati,da su sebi to dozvolili.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.