AllGunsBlazing je napisao/la:STEVIE je napisao/la:koja sramota za slaska

medjutim ocigledno da je ove picke spanske nece smijeti otici na uzvrat, picketine. svak' moze biti car kad si kuci, al' gostovanja se pikaju.
Nije to tako jednostavno kao sto mislis. Uredu Slask, siguran sam da bi Sevillini otisli, ali tu je i Wisla, a oni su pravi idioti. Znas da ubijaju svoje protivnike, i onda ih jos poslije ismijavaju. I oni ne koriste nozeve vec macete. Protiv jedne i nekako, protiv dvije nikako, ipak su to jake grupe bez obzira na ovaj gubitak.
Opet ponavljam, ne razumijem uopste taj koncept u Poljskoj. Kako neko moze biti prijatelj sa fudbalskim rivalom iz svoje drzave sa kim se sreces BAR 2 puta godisnje? Uredu pojedine podgrupe, uredu i ono neka tolerancija mi vas necemo necete vi nas, ali sad da Wislini idu za ove, pa zamisli da kod nas se to desava. Ima uredu RA-HZ, neko postovanje, ali sad da neko napada RA i da tu HZ uleti to je smijesno.
Meni su iskreno Poljaci bezveze. Imaju brojnost na tome im svaka cast, lijepo to i izgleda, ali nekakao sve je preforsirano. Jednostavno misle da su najbolji i da im niko nista ne moze i da sve mora biti kako oni hoce. Pa oni su kukali sto BBB nisu htjeli ici u neku sumu da se biju sa njima,
vec su ih samo izdegenecili na trgu stolicama. I ono konstantno forsiranje desnice, te stalno "good night left side" mislim smijesno postane. **** scenu ako su svi isti, ali bas svi.
Ja i neki dan kad su poskidali one simpatizere Barce iz Poljske tad je sve valjalo i ti transparenti su bili za pokazivanje...
edit: Iako se Slaskovi i svi drugi Poljski navijaci vade na nozeve nigdje nema vijesti o povrijedjenim ljudima, pa zamislite da je 18 ljudi izbodeno zar to ne bi bilo negdje na vijestima?