Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
sta kazu Zlatan ne igra cetvrtkom

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
- theboss_RD07
- Kontakt:

Jos malooo...
Nevjerovatno mi je drago zbog Zlatana, stvarno drag napadac. Ali potpis Mkh'a tek posebno cekam
⭐
Ne vjerujem da ce danas potpisat.theboss_RD07 je napisao/la:
Jos malooo...
Nevjerovatno mi je drago zbog Zlatana, stvarno drag napadac. Ali potpis Mkh'a tek posebno cekam
Domo23
- Medikament
- Kontakt:
Koji li ce broj Zlatan dobit...Svi bivsi su mu zauzeti. Mogao bi Ado izgubit 11-ku.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Marsijal ce uzet 11, Ibrahimovic 9, mada tako ja mislim.
Domo23
Martial nisi 11 u repki tako da je moguce a onda to nasljedjuje Rashford
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Imal kakvih vijesti za Mikija
Nema jos nista, stalno refresham Facebook, Twitter, Skysports itd...tajger je napisao/la:Imal kakvih vijesti za Mikija
Domo23
Jesu oni sigurni da je on bio u avionu koji je doletioKestrel je napisao/la:Nema jos nista, stalno refresham Facebook, Twitter, Skysports itd...tajger je napisao/la:Imal kakvih vijesti za Mikija
Kazu avion proletio za Glazgov.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Haj bitno da je Zlatanov utrefioAsteriks je napisao/la:Kazu avion proletio za Glazgov.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ljudino, nikakva statistika ne može opravdat Rooneyevu prošlu sezonu. Horor sezonu. Gledali smo utakmice, jbg.Asteriks je napisao/la:Ama skontajte da Unitedu nisu potrebne bilo kakve transfer pare u smislu dovodjenja novih pojcanja od navedenog novca.
Rooney je ikona, njegovo iskustvo je neprocjenjivo. Ne mozemo tek tako prodavati identitet kluba nabacivanjem novih igraca.
Usao je u formu pocetkom ove godine, te u par meceva pokazao klasu. Tu klasu niko drugi do Jozo ne moze izvesti u savrsenstvo. 12 golova i 6 asist je vise nego solidan ucinak prosle sezone, blizu 40 kljucnih pasvoa,...
Naravno se ovo treba uzeti s rezervom, jer LVG je bio glavna kocnica.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Ako si gledao, onda si vidio da je u januaru, februaru i maju pruzao vise nego solidne partije.
Ne zelim dalju diskusiju na ovu temu, samo cu reci da cemo viditi pravog Wazzu pod Jozinom palicom.
Ne zelim dalju diskusiju na ovu temu, samo cu reci da cemo viditi pravog Wazzu pod Jozinom palicom.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
-
reddevil96
- Kontakt:
Griezmann nije na prodaju , a Unitedu ne fali novaca i ne smije se prodavati Rooney koji je ikona i uskoro najbolji strijelac Uniteda u povijestiFormat je napisao/la:Nesto kontam,kinezi bi za Rooneya dali 100miliona bez problema a mi sa tim parama uzmemo Griezmana recimo
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ikona je i Giggs pa ode itdreddevil96 je napisao/la:Griezmann nije na prodaju , a Unitedu ne fali novaca i ne smije se prodavati Rooney koji je ikona i uskoro najbolji strijelac Uniteda u povijestiFormat je napisao/la:Nesto kontam,kinezi bi za Rooneya dali 100miliona bez problema a mi sa tim parama uzmemo Griezmana recimo
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zeljeznicar! 1921 !
Aha napokon vijesti o Mikiju koji ce prenocit vcr u manchesteru i ujutru ljekarski
- Medikament
- Kontakt:
Ma gotov je i Miki.
Ja se nadam da dolaze jos dva vezna, jedan stoper i desni bek. Mada ovo zadnje nije po svaku cijenu. Minimum jedan vezni i stoper je po zivot. Pogba i Varane je san. A sta je realnost vidjet cemo...
Ja se nadam da dolaze jos dva vezna, jedan stoper i desni bek. Mada ovo zadnje nije po svaku cijenu. Minimum jedan vezni i stoper je po zivot. Pogba i Varane je san. A sta je realnost vidjet cemo...
sloboda72 je napisao/la:
Za ovu anketu su trebali staviti da se odaberu sve ove navedene opcije. Očajni su svi od navedenih, hvala Bogu pa krase igrački kadar drugih klubova.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
od svih navedenih mislim da smo samo za 4 bili realno zainteresirani Strootman Cuardado Pedro i Alcantara tako da mi ova anketa nema smisla
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
postavite anketu koliko ce Ibra postici golova iduce sezone
0 - 10
10-15
15 - 20
20 - 30
30+

0 - 10
10-15
15 - 20
20 - 30
30+
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.