Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
pa vidim prvo ovdje koliko je "voljen". to se po forumima najbolje vidi. a naravno da ima svugdje "crnih ovaca" koje misle i van glavnog toka. a za cilu sve jasno, njegova proslava, njegtovi gosti, neka dovodi koga hoce. samo kazem da bi i nole mogao malo pametnije a ne bisere pred svinje.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Tako je Martone deri ruskog beton-bota 
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Jel ovaj lucky bivši šekret ili kako već?
A pazi Medvedeva 
da se citiram od prekjuče, kakvi generacijski talenti 
I onda medo dobije glas a rafa 2 od onih nazovi stručnjaka sa ESPNa.
- LlullSergio
- Kontakt:
Dobro ovo nije uopste neko iznenađenje. 10-17 skor na zemlji, jedini veci skalp je onaj mec u MC protiv Noleta i tjt,a i tad budala igrao nekakav divlji tenis gdje je samarao lopticu onako napamet,a sve ulazilo. Nisam iznenađen ovim njegovim ispadanjem.
Fucsovics je odličan igrač, pogotovo u ovim uslovima
-
jolicnikola
- Kontakt:
a danas Arinu bi mogla zadesiti dalmatinska Pegula
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Ova Mladenovic je debil za primer.
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Ode Medo sinoc,a izgleda da ode i Rublev koji je dosao sa naslovom iz Hamburga ovdje gdje je pomeo konkurenciju.
Znaci imamo Thiema i Zvereva koji su malo stasali,ovo ostalo je sve tanko izgleda
Odmah me Rublev demantuje,vrati se u set,a gubio 5-1
Znaci imamo Thiema i Zvereva koji su malo stasali,ovo ostalo je sve tanko izgleda
Odmah me Rublev demantuje,vrati se u set,a gubio 5-1
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Rublev okrece izgleda posto vodi u 5.setu, a Cicipko izgubio prvi set od Munare neke
a evo gubi i u drugom 
Ne kontam ove nazovi top igrace koji igraju turnir pred GS. Haj sirotinja mora zaraditi, ali sto je ovoj dvojici trebalo...QUARTERBACK je napisao/la: ↑29 sep 2020, 19:02Rublev okrece izgleda posto vodi u 5.setu, a Cicipko izgubio prvi set od Munare nekea evo gubi i u drugom
![]()
Okrenel ovo i Ciciban onda cu poceti sumnjati da su on i Rublev igrali za kladionicu 
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ma Rublev je klasa, vjerujem da moze daleko i u Parizu, a plavusan nezz, gotivio sam ga kad se tek pojavio, sad mi je onako mehh, ocekivao sam da vise napravi do sad u karijeri iskreno..Finn je napisao/la: ↑29 sep 2020, 19:07Ne kontam ove nazovi top igrace koji igraju turnir pred GS. Haj sirotinja mora zaraditi, ali sto je ovoj dvojici trebalo...QUARTERBACK je napisao/la: ↑29 sep 2020, 19:02Rublev okrece izgleda posto vodi u 5.setu, a Cicipko izgubio prvi set od Munare nekea evo gubi i u drugom
![]()
sto kaze ronaldo ako okrene za kladaru je bilo
Mogao bi Simon da odškoluje Shapovalova hladno, kako ovaj next gen ima problem sa konstantnosti, odigraju jedan turnir, prnu naredna 3, i što je najgore oni se zadovoljavaju sa time, neko dođe onda poredi ove tipove sa top 3
Ipak su kladionice radile danas, kakvi setovi, sve da se okine po 1,2 
u njenu odbranu, sudija je podosta uticala na njen raspad. vec na njenu 1. set loptu je dobila poen jer je loptica preocigledno 2 puta odskocila prije nego je protivnica vratila u teren. i tu je trabalo biti mislim 6-1. na ociglednu kradju se raspala.
Pa zar nije ona sad na US Openu imala 6:1, 5:1 i izgubila? Chokerica klasicna, nista novo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.