Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Gledao sam Koljica samo u januarskoj americkoj turneji kada su pripreme bile u jeku i nije me ni sekunde odusevio.
Vidim da redovno zabija, da ima gradju ala Dzeko...da li bi moglo biti kakve nafake od njega, sta kazu ovi koji su imali priliku da ga cesce gledaju, ali objektivno? Pogotovo kad znamo da u Lechu eto nije polozio ispit.
23 godine vec na ledjima.
Vidim da redovno zabija, da ima gradju ala Dzeko...da li bi moglo biti kakve nafake od njega, sta kazu ovi koji su imali priliku da ga cesce gledaju, ali objektivno? Pogotovo kad znamo da u Lechu eto nije polozio ispit.
Ma nije mu ni Lech neko mjerilo, jer u prvoj utakmici gdje je bio starter nakon petnaestak minuta se povrijedi...hurem je napisao/la:Gledao sam Koljica samo u januarskoj americkoj turneji kada su pripreme bile u jeku i nije me ni sekunde odusevio.
BHF
-
NiftyDribbler
- Kontakt:
Cuj nije polozio ispit...hurem je napisao/la:Gledao sam Koljica samo u januarskoj americkoj turneji kada su pripreme bile u jeku i nije me ni sekunde odusevio.
"Ti si mali ovdje zalutao." Pape
Da, povreda nije bila dugog vijeka i imao je priliku da se nametne, da ako nista pokaze da se na njega u buducnosti moze racunati.
Ljudi uzese Catakovica povrijedjenog jer su vidjeli nesto u njemu...o tome ja pricam, if y know what I mean.
Inace u sirokom luku zaobilazim seljacine poput fanatica i tebe, ovaj put mi se omaklo.
Ljudi uzese Catakovica povrijedjenog jer su vidjeli nesto u njemu...o tome ja pricam, if y know what I mean.
Inace u sirokom luku zaobilazim seljacine poput fanatica i tebe, ovaj put mi se omaklo.
Čuj povreda nije bila dugog vijeka, kakve su ovo insinuacije?
Momak bio povrijeđen nekoliko mjeseci, neće se na štakama dokazivati?
Momak bio povrijeđen nekoliko mjeseci, neće se na štakama dokazivati?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Vidi hure jest se razmahohurem je napisao/la:Da, povreda nije bila dugog vijeka i imao je priliku da se nametne, da ako nista pokaze da se na njega u buducnosti moze racunati.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Pa momak bio na posudbi, teško povrijedjen, ne bi ga uzeo niko.
- ASD
- Kontakt:
Ovdje su pojedini smijesni.
Cuj povreda nije bila dugog vijeka i mogao se nametnuti.
Kad ce se nametnuti ako je u Lechu bio na posudbi 5 mjeseci, a imao povredu on nekoliko mjeseci?
Cuj povreda nije bila dugog vijeka i mogao se nametnuti.
Kad ce se nametnuti ako je u Lechu bio na posudbi 5 mjeseci, a imao povredu on nekoliko mjeseci?
ma meni je on isti bajic, teškaš koji nece mrdnut dupetom, kondicija garant isto nula, a nije nesto narocito visok da to time opravda.
al ajd pred nama je, i bajic je busio u konyi, valjda ima nade za njih dvojicu da naprave solidne karijere
jos me progoni bajicev fejl u udineseu, zar je bio toliko kondiciono i fizicki loš
al ajd pred nama je, i bajic je busio u konyi, valjda ima nade za njih dvojicu da naprave solidne karijere
jos me progoni bajicev fejl u udineseu, zar je bio toliko kondiciono i fizicki loš
Zarathustra
Nebitno jel' polozio ispit u Lechu ili ne, poenta i pitanje je bilo da neko ko ga je vise pratio napise koju o njemu, onako objektivno, da li bismo mogli imati nafake od njega u buducnosti? Ali dezurni se uvijek zakace za nebitni dio posta.
I da, istina je da nije polozio ispit u Lechu, doduse mislio sam da je odsustvovao manje od 2 mjeseca, ali sad vidim da je ipak rijec o 60 dana. Prije povrede je u timu bio mjesec dana, nakon povrede takodjer, zatim pripreme i prvenstvo s Krupom, da je ostavio bilo kakav dojam na ljude iz Lecha, a imao je dovoljno vremena i prilike, ljudi bi izdvojili tih 300-450 hiljada...ne pricamo o 30-45 miliona.
Zasto ga Bjelica za cistu sicu nije doveo u Dinamo?
Zasto ljudi kupise Catakovica povrijedjenog - mozda zato sto su vidjeli nesto u njemu.
Zasto ljudi pored silnih povreda i dalje vjeruju u Prevljaka.
Nemojte mi samo opet spominjati posudbu...ne pricamo o milionima vec o par hiljada koje Poljacima nista ne znace.
I da, istina je da nije polozio ispit u Lechu, doduse mislio sam da je odsustvovao manje od 2 mjeseca, ali sad vidim da je ipak rijec o 60 dana. Prije povrede je u timu bio mjesec dana, nakon povrede takodjer, zatim pripreme i prvenstvo s Krupom, da je ostavio bilo kakav dojam na ljude iz Lecha, a imao je dovoljno vremena i prilike, ljudi bi izdvojili tih 300-450 hiljada...ne pricamo o 30-45 miliona.
Zasto ga Bjelica za cistu sicu nije doveo u Dinamo?
Zasto ljudi kupise Catakovica povrijedjenog - mozda zato sto su vidjeli nesto u njemu.
Zasto ljudi pored silnih povreda i dalje vjeruju u Prevljaka.
Nemojte mi samo opet spominjati posudbu...ne pricamo o milionima vec o par hiljada koje Poljacima nista ne znace.
Jao frajera.
Možeš li položiti ispit ako nisi izašao na njega ?
e ja i tebi pitanja...jasmin10 je napisao/la:Jao frajera.
evo nije bajic izasao na ispit u udinama pa nije polozio.
ja sam koljica gledao samo ono malo u repki, gdje je bio prilicno nezainteresovan i ovu zadnju tekmu protiv zelje, gdje je pokazao da je daleko najbolji igrac na terenu.
cudno mi da je zavrsio 'na tom univerzitetu', dobro je krenuo i hajmo se nadati da ce ovo biti odskocna daska za vise u karijeri. Ipak je za nase standarde mlad igrac, dobar je, jucer i on kaze dobar klub za mlade igrace:-)
Kako nije kad je frajer bio pola godine u Udinama i to zdrav ?babino je napisao/la:e ja i tebi pitanja...jasmin10 je napisao/la:Jao frajera.
evo nije bajic izasao na ispit u udinama pa nije polozio.
ja sam koljica gledao samo ono malo u repki, gdje je bio prilicno nezainteresovan i ovu zadnju tekmu protiv zelje, gdje je pokazao da je daleko najbolji igrac na terenu.
cudno mi da je zavrsio 'na tom univerzitetu', dobro je krenuo i hajmo se nadati da ce ovo biti odskocna daska za vise u karijeri. Ipak je za nase standarde mlad igrac, dobar je, jucer i on kaze dobar klub za mlade igrace:-)
Drugo je to što nije kvalitet za njih.
Nemoj zafrkavati, mjesec dana je trenirao i igrao s timom prije povrede, sasvim dovoljno da pokaze da ima nesto u njemu, pa dati mu i drugu sansu.jasmin10 je napisao/la:Jao frajera.
Tj.izasao je na ispit, ali nije dovoljno pokazao.
I Memisevic je izasao na ispit, pa u datom trenutku nije polozio kod Robija i dobiju izlaznu kartu do daljnjeg...u cemu je problem, Robi ne zna, ne vidi ono sto mi vidimo?
Ljudi u Lechu ne znaju?
Da im se i jedan promil svidio, izdvojili bi tih mizernih par tisuca za njegov transfer i dali mu drugu sansu.
Pa čovjek se teze povrijedio. Povrijedio koljeno. Bio na posudbi, trener se promijenio i zašto bi ga neko kupio?
- ASD
- Kontakt:
Ljudi u Craiovi ne znaju kad su dali pare za njeg, kakav ti je to argument?hurem je napisao/la:Nemoj zafrkavati, mjesec dana je trenirao i igrao s timom prije povrede, sasvim dovoljno da pokaze da ima nesto u njemu, pa dati mu i drugu sansu.jasmin10 je napisao/la:Jao frajera.
I Memisevic je izasao na ispit, pa u datom trenutku nije polozio kod Robija i dobiju izlaznu kartu do daljnjeg...u cemu je problem, Robi ne zna, ne vidi ono sto mi vidimo?
Ljudi u Lechu ne znaju?
Da im se i jedan promil svidio, izdvojili bi tih mizernih par tisuca za njegov transfer i dali mu drugu sansu.
-
NiftyDribbler
- Kontakt:
Haha nije bila dugog vijeka, i don't know what y mean. Skrati sa u ako si pravi gangster haha. Pa ja nisam na forumu procito vece seljacko ime od hurema, halo bolan o cemu? Vadi frajer zice iz zida kad gasi svjetlo...hurem je napisao/la:Da, povreda nije bila dugog vijeka i imao je priliku da se nametne, da ako nista pokaze da se na njega u buducnosti moze racunati.
Zadnja izmjena: NiftyDribbler, dana/u 02 sep 2018, 17:59, ukupno mijenjano 1 put.
-
NiftyDribbler
- Kontakt:
Jest vala dobio Memisevic pravo dobru sansu...na desnom bekuhurem je napisao/la:Nemoj zafrkavati, mjesec dana je trenirao i igrao s timom prije povrede, sasvim dovoljno da pokaze da ima nesto u njemu, pa dati mu i drugu sansu.jasmin10 je napisao/la:Jao frajera.
Ljudi u Lechu ne znaju?