Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

NYKnicks Fan
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la NYKnicks Fan » 06 mar 2016, 23:32

joker90 je napisao/la:
solinas je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Bilo sta osim pobjede u Tuzli je za mene los rezultat..
2-0 za Slobodu lagano.
To bi bilo ravno katastrofi i trazili bi glave uprave i trenera. Izgubiti 2 razlike od Slobodanke Beztofejovic bi bila bas blamage! :oops:
Golemo brate, golemo.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 06 mar 2016, 23:35

Ma bit ce zaje.bana utakmica pravo,zbog mira u kuci nek bude X,da ne napadaju Husa ako izgube,jer njima nema drugog krivca,oni ne kontaju da ima i boljih ekipa da nije sve do trenera :salut: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

VelikiKemo
Kontakt:

Post Postao/la VelikiKemo » 06 mar 2016, 23:40

narodniheroj je napisao/la:Sloboda i Zrinski u mrtvoj utrci za titulu :clap: :clap:
Moje simpatije idu na stranu tuzlaka, čak mislim i da su bliži konačnom cilju.Zrinski i Široki su večeras odigrali nevjerovatnu utakmicu, ali zapamtite niti jedna ni druga ne bi ovako mogli igrati kontra Husrefa.Ovo je bila tekma bez taktike, sirova trka i nedisciplina u odbrani.Živi bili pa vidjeli slijedeće kolo u Zenici ni blizu Zrinski neće izgledati kao večeras.
Da me ne bi neko pogrešno shvatio, fasciniran sam večerašnjom utakmicom na Pecari ali nećemo za duže vrijeme prisustvovati sličnom meču.
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 06 mar 2016, 23:42

RedEvil je napisao/la:Ma bit ce zaje.bana utakmica pravo,zbog mira u kuci nek bude X,da ne napadaju Husa ako izgube,jer njima nema drugog krivca, oni ne kontaju da ima i boljih ekipa da nije sve do trenera :salut: :thumbup:
Tabela govori drugačije :kafa:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 06 mar 2016, 23:45

narodniheroj je napisao/la:Sloboda i Zrinski u mrtvoj utrci za titulu :clap: :clap:
Moje simpatije idu na stranu tuzlaka, čak mislim i da su bliži konačnom cilju.Zrinski i Široki su večeras odigrali nevjerovatnu utakmicu, ali zapamtite niti jedna ni druga ne bi ovako mogli igrati kontra Husrefa.Ovo je bila tekma bez taktike, sirova trka i nedisciplina u odbrani.Živi bili pa vidjeli slijedeće kolo u Zenici ni blizu Zrinski neće izgledati kao večeras.
Da me ne bi neko pogrešno shvatio, fasciniran sam večerašnjom utakmicom na Pecari ali nećemo za duže vrijeme prisustvovati sličnom meču.
Bas tako, vecina misli da ce ovakva biti svaka utakmica u ligi12 ali ovo je samo duel 2 tima gdje su oba isla na sve ili nista od prve do zadnje minute i gdje je samo pobjeda povoljan rezultat za oba tima. Svakako fantasticna utakmica.
Nad tobom sunce najljepše sja

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 06 mar 2016, 23:46

wobly92 je napisao/la:
RedEvil je napisao/la:Ma bit ce zaje.bana utakmica pravo,zbog mira u kuci nek bude X,da ne napadaju Husa ako izgube,jer njima nema drugog krivca, oni ne kontaju da ima i boljih ekipa da nije sve do trenera :salut: :thumbup:
Pa nije vojska da je sve tablirano,ja sam mislio na nesto drugo,na vas stav,pojedinaca,jer kad god ste kiksali Husa ste napadali,a pogotovo protiv nas,a da vam nije ganje,ma nebitno :salut: :thumbup:

toni1996
Kontakt:

Post Postao/la toni1996 » 06 mar 2016, 23:49

POŠTO PENAL OVE GODINE, ČOVIĆU DRAGANEEEE

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 mar 2016, 23:50

Husref je sad naturalizovani Tuzlak, ima pasos licnu sve :)

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 06 mar 2016, 23:50

nesto cu napisati mozda se neko nece sloziti sa mnom nesto mislim da je siroki pustio ovaj zadnji gol kad su vidjeli da ne mogu pobijediti a zrinjski je imao zadnji napad smijesna mi je reakcija golmana i beka ofirna bas :mrgreen: ,kazem jos jednom moje misljenje

silvestar1
Kontakt:

Post Postao/la silvestar1 » 06 mar 2016, 23:51

toni1996 je napisao/la:POŠTO PENAL OVE GODINE, ČOVIĆU DRAGANEEEE
Sta je prijatelju usutkali vas mostarci :D

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 06 mar 2016, 23:51

Sve regularni golovi Zrinjskog ne vidim problem
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 06 mar 2016, 23:53

RedEvil je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:
Pa nije vojska da je sve tablirano,ja sam mislio na nesto drugo,na vas stav,pojedinaca,jer kad god ste kiksali Husa ste napadali,a pogotovo protiv nas,a da vam nije ganje,ma nebitno :salut: :thumbup:
Treba se dobro napregnut jer dugo je bilo zadnji put kad smo kiksali. Poraz na Koševu se ne može nazvat kiksom. Niko tad nije Husrefa krivio zbog poraza i taktike. Glupo se vraćat opet na to. Ne mora bit niko krivac, nadigrajte nas i ako se to desi sretno vam dalje, da osvojite kup. :thumbup:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

silvestar1
Kontakt:

Post Postao/la silvestar1 » 06 mar 2016, 23:54

Besic je napisao/la:Sve regularni golovi Zrinjskog ne vidim problem
Njemu su svi sad krivi jer njegov tim nije pobjedio.Je li neko krstanovicu kriv sto nije dao gol,mozda ga je Covic podmazo hahahhaha

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 06 mar 2016, 23:58

@wobly92
Ma nek bolji pobjedi,slazem se,zezam se malo,bit ce zajebano pravo,imam osjecaj da ce jedan gol odluciti i to bas u Tz,ako mi damo gol ja mislim da i prolazimo,ako ne bit ce je.beno,prizeljkujem 1:1,to je rez.koji nas vodi dalje :salut: :thumbup:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 mar 2016, 23:59

Pustit cemo vam u boj krenite junaci svi da vam se naloze igraci malo :P

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 07 mar 2016, 00:02

RedEvil je napisao/la:Ma bit ce zaje.bana utakmica pravo,zbog mira u kuci nek bude X,da ne napadaju Husa ako izgube,jer njima nema drugog krivca,oni ne kontaju da ima i boljih ekipa da nije sve do trenera :salut: :thumbup:
Neka bude kako bude:) Nema razloga da toliko cvikate od Slobode, neće vam niko noge lomiti. Jednostavno normalan nogomet kojeg se bojite:) Vidimo se u srijedu :)
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 07 mar 2016, 00:04

AnelZ je napisao/la:Ma ne spori se da je u Tuzli bila realnija cifra od 4000 nego 3500, ali sluzbeno je sluzbeno kao sto Mortem kaze i svadjati se za oko 500 gledalaca je smijesno :) iako jeste dobra posjeta kada se uzme u obzir cijena ulaznica na Tusnju, opet sam se potajno nadao da se nece ici ispod 5000 na ovoj utakmici iako sam prognozirao 4000.
Mislim da tek na utakmici protiv Zeljeznicara se moze ocekivati neka realna cifra od 6000 gledalaca, jednim dijelom i zbog atraktivnijeg protivnika i veceg naboja (a ocekujem i finu brojku Manijaka), ali i zbog vremenskih uslova. Kad sam vidio kako pada kisa i prije utakmice, a i u toku, te kakav je teren bio, odusevio sam se i ovoj posjeti. A i sami komentatori su u par navrata ponovili kakvi su uslovi bili na Tusnju danas.

Ukoliko Sloboda pobijedi Vitez u narednom kolu, sve ispod 6000 ljudi na Tusnju protiv Zelje ce biti mizerno, jer ovu priliku i poziciju na tabeli nemamo svake sezone.

A u kupu mi zaista svejedno kako zavrsimo, ne bih volio da izgubimo na Tusnju radi tog niza bez poraza vise od godinu dana, i to upravo protiv Sarajeva kada smo izgubili (jel obo bijase 2014, pred kraj?).
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 07 mar 2016, 00:06

SRSlavinovici je napisao/la:
RedEvil je napisao/la:Ma bit ce zaje.bana utakmica pravo,zbog mira u kuci nek bude X,da ne napadaju Husa ako izgube,jer njima nema drugog krivca,oni ne kontaju da ima i boljih ekipa da nije sve do trenera :salut: :thumbup:
Neka bude kako bude:) Nema razloga da toliko cvikate od Slobode, neće vam niko noge lomiti. Jednostavno normalan nogomet kojeg se bojite:) Vidimo se u srijedu :)
:lol: Ne budi smijesan,ko se vas boji,mozda neko,al mi to nismo,ne samo vas nego opcenito,mi ako budemo pravi vi nemate sanse,aBd lijep docek nek bude :salut: :thumbup:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 mar 2016, 00:08

U srijedu cemo vidjeti koliko Sloboda i Sarajevo imaju nezaposlenih navijaca..za rezultat cemo vidjeti :)

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 07 mar 2016, 00:09

RedEvil je napisao/la:@wobly92
Ma nek bolji pobjedi,slazem se,zezam se malo,bit ce zajebano pravo,imam osjecaj da ce jedan gol odluciti i to bas u Tz,ako mi damo gol ja mislim da i prolazimo,ako ne bit ce je.beno,prizeljkujem 1:1,to je rez.koji nas vodi dalje :salut: :thumbup:
Teško je bilo šta prognozirat. Prvo teren je u lošem stanju poslije današnje utakmice tako da ne vjerujem da ćemo se nagledat nekog lijepog fudbala. A onda tu su i sastavi, zbog naše oskudne širine izbora igrača a koja će nam definitivno trebat u nastavku sezone, pogotov u ovom ludom tempu u sljedeće 2 sedmice, mog'o bi Husref malo izmiksat ekipu, dat šansu rezervama pa šta bude. To je opet samo moje mišljenje i ništa ne znači, al sumnjam da će rizikovat neke najvažnije igrače u kupu. Oba takmičenja su važna samo liga je ipak veći prioritet pogotov u ovoj poziciji u kojoj smo sad.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.