Golemo brate, golemo.joker90 je napisao/la:To bi bilo ravno katastrofi i trazili bi glave uprave i trenera. Izgubiti 2 razlike od Slobodanke Beztofejovic bi bila bas blamage!solinas je napisao/la:2-0 za Slobodu lagano.joker90 je napisao/la:Bilo sta osim pobjede u Tuzli je za mene los rezultat..
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ma bit ce zaje.bana utakmica pravo,zbog mira u kuci nek bude X,da ne napadaju Husa ako izgube,jer njima nema drugog krivca,oni ne kontaju da ima i boljih ekipa da nije sve do trenera

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
-
- Kontakt:
narodniheroj je napisao/la:Sloboda i Zrinski u mrtvoj utrci za titulu![]()
![]()
Moje simpatije idu na stranu tuzlaka, čak mislim i da su bliži konačnom cilju.Zrinski i Široki su večeras odigrali nevjerovatnu utakmicu, ali zapamtite niti jedna ni druga ne bi ovako mogli igrati kontra Husrefa.Ovo je bila tekma bez taktike, sirova trka i nedisciplina u odbrani.Živi bili pa vidjeli slijedeće kolo u Zenici ni blizu Zrinski neće izgledati kao večeras.
Da me ne bi neko pogrešno shvatio, fasciniran sam večerašnjom utakmicom na Pecari ali nećemo za duže vrijeme prisustvovati sličnom meču.

FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
Tabela govori drugačijeRedEvil je napisao/la:Ma bit ce zaje.bana utakmica pravo,zbog mira u kuci nek bude X,da ne napadaju Husa ako izgube,jer njima nema drugog krivca, oni ne kontaju da ima i boljih ekipa da nije sve do trenera![]()

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Bas tako, vecina misli da ce ovakva biti svaka utakmica u ligi12 ali ovo je samo duel 2 tima gdje su oba isla na sve ili nista od prve do zadnje minute i gdje je samo pobjeda povoljan rezultat za oba tima. Svakako fantasticna utakmica.narodniheroj je napisao/la:Sloboda i Zrinski u mrtvoj utrci za titulu![]()
![]()
Moje simpatije idu na stranu tuzlaka, čak mislim i da su bliži konačnom cilju.Zrinski i Široki su večeras odigrali nevjerovatnu utakmicu, ali zapamtite niti jedna ni druga ne bi ovako mogli igrati kontra Husrefa.Ovo je bila tekma bez taktike, sirova trka i nedisciplina u odbrani.Živi bili pa vidjeli slijedeće kolo u Zenici ni blizu Zrinski neće izgledati kao večeras.
Da me ne bi neko pogrešno shvatio, fasciniran sam večerašnjom utakmicom na Pecari ali nećemo za duže vrijeme prisustvovati sličnom meču.
Nad tobom sunce najljepše sja
Pa nije vojska da je sve tablirano,ja sam mislio na nesto drugo,na vas stav,pojedinaca,jer kad god ste kiksali Husa ste napadali,a pogotovo protiv nas,a da vam nije ganje,ma nebitnowobly92 je napisao/la:Tabela govori drugačijeRedEvil je napisao/la:Ma bit ce zaje.bana utakmica pravo,zbog mira u kuci nek bude X,da ne napadaju Husa ako izgube,jer njima nema drugog krivca, oni ne kontaju da ima i boljih ekipa da nije sve do trenera![]()

POŠTO PENAL OVE GODINE, ČOVIĆU DRAGANEEEE
- tuzlak1987
- Kontakt:
Husref je sad naturalizovani Tuzlak, ima pasos licnu sve 

nesto cu napisati mozda se neko nece sloziti sa mnom nesto mislim da je siroki pustio ovaj zadnji gol kad su vidjeli da ne mogu pobijediti a zrinjski je imao zadnji napad smijesna mi je reakcija golmana i beka ofirna bas
,kazem jos jednom moje misljenje

-
- Kontakt:
Sta je prijatelju usutkali vas mostarcitoni1996 je napisao/la:POŠTO PENAL OVE GODINE, ČOVIĆU DRAGANEEEE

Sve regularni golovi Zrinjskog ne vidim problem
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Treba se dobro napregnut jer dugo je bilo zadnji put kad smo kiksali. Poraz na Koševu se ne može nazvat kiksom. Niko tad nije Husrefa krivio zbog poraza i taktike. Glupo se vraćat opet na to. Ne mora bit niko krivac, nadigrajte nas i ako se to desi sretno vam dalje, da osvojite kup.RedEvil je napisao/la:Pa nije vojska da je sve tablirano,ja sam mislio na nesto drugo,na vas stav,pojedinaca,jer kad god ste kiksali Husa ste napadali,a pogotovo protiv nas,a da vam nije ganje,ma nebitnowobly92 je napisao/la:Tabela govori drugačijeRedEvil je napisao/la:Ma bit ce zaje.bana utakmica pravo,zbog mira u kuci nek bude X,da ne napadaju Husa ako izgube,jer njima nema drugog krivca, oni ne kontaju da ima i boljih ekipa da nije sve do trenera![]()
![]()

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
Njemu su svi sad krivi jer njegov tim nije pobjedio.Je li neko krstanovicu kriv sto nije dao gol,mozda ga je Covic podmazo hahahhahaBesic je napisao/la:Sve regularni golovi Zrinjskog ne vidim problem
@wobly92
Ma nek bolji pobjedi,slazem se,zezam se malo,bit ce zajebano pravo,imam osjecaj da ce jedan gol odluciti i to bas u Tz,ako mi damo gol ja mislim da i prolazimo,ako ne bit ce je.beno,prizeljkujem 1:1,to je rez.koji nas vodi dalje

Ma nek bolji pobjedi,slazem se,zezam se malo,bit ce zajebano pravo,imam osjecaj da ce jedan gol odluciti i to bas u Tz,ako mi damo gol ja mislim da i prolazimo,ako ne bit ce je.beno,prizeljkujem 1:1,to je rez.koji nas vodi dalje

- tuzlak1987
- Kontakt:
Pustit cemo vam u boj krenite junaci svi da vam se naloze igraci malo 

- SRSlavinovici
- Kontakt:
Neka bude kako bude:) Nema razloga da toliko cvikate od Slobode, neće vam niko noge lomiti. Jednostavno normalan nogomet kojeg se bojite:) Vidimo se u srijeduRedEvil je napisao/la:Ma bit ce zaje.bana utakmica pravo,zbog mira u kuci nek bude X,da ne napadaju Husa ako izgube,jer njima nema drugog krivca,oni ne kontaju da ima i boljih ekipa da nije sve do trenera![]()

FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
- Beduin
- Kontakt:
Mislim da tek na utakmici protiv Zeljeznicara se moze ocekivati neka realna cifra od 6000 gledalaca, jednim dijelom i zbog atraktivnijeg protivnika i veceg naboja (a ocekujem i finu brojku Manijaka), ali i zbog vremenskih uslova. Kad sam vidio kako pada kisa i prije utakmice, a i u toku, te kakav je teren bio, odusevio sam se i ovoj posjeti. A i sami komentatori su u par navrata ponovili kakvi su uslovi bili na Tusnju danas.AnelZ je napisao/la:Ma ne spori se da je u Tuzli bila realnija cifra od 4000 nego 3500, ali sluzbeno je sluzbeno kao sto Mortem kaze i svadjati se za oko 500 gledalaca je smijesnoiako jeste dobra posjeta kada se uzme u obzir cijena ulaznica na Tusnju, opet sam se potajno nadao da se nece ici ispod 5000 na ovoj utakmici iako sam prognozirao 4000.
Ukoliko Sloboda pobijedi Vitez u narednom kolu, sve ispod 6000 ljudi na Tusnju protiv Zelje ce biti mizerno, jer ovu priliku i poziciju na tabeli nemamo svake sezone.
A u kupu mi zaista svejedno kako zavrsimo, ne bih volio da izgubimo na Tusnju radi tog niza bez poraza vise od godinu dana, i to upravo protiv Sarajeva kada smo izgubili (jel obo bijase 2014, pred kraj?).
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
SRSlavinovici je napisao/la:Neka bude kako bude:) Nema razloga da toliko cvikate od Slobode, neće vam niko noge lomiti. Jednostavno normalan nogomet kojeg se bojite:) Vidimo se u srijeduRedEvil je napisao/la:Ma bit ce zaje.bana utakmica pravo,zbog mira u kuci nek bude X,da ne napadaju Husa ako izgube,jer njima nema drugog krivca,oni ne kontaju da ima i boljih ekipa da nije sve do trenera![]()

- tuzlak1987
- Kontakt:
U srijedu cemo vidjeti koliko Sloboda i Sarajevo imaju nezaposlenih navijaca..za rezultat cemo vidjeti 

Teško je bilo šta prognozirat. Prvo teren je u lošem stanju poslije današnje utakmice tako da ne vjerujem da ćemo se nagledat nekog lijepog fudbala. A onda tu su i sastavi, zbog naše oskudne širine izbora igrača a koja će nam definitivno trebat u nastavku sezone, pogotov u ovom ludom tempu u sljedeće 2 sedmice, mog'o bi Husref malo izmiksat ekipu, dat šansu rezervama pa šta bude. To je opet samo moje mišljenje i ništa ne znači, al sumnjam da će rizikovat neke najvažnije igrače u kupu. Oba takmičenja su važna samo liga je ipak veći prioritet pogotov u ovoj poziciji u kojoj smo sad.RedEvil je napisao/la:@wobly92
Ma nek bolji pobjedi,slazem se,zezam se malo,bit ce zajebano pravo,imam osjecaj da ce jedan gol odluciti i to bas u Tz,ako mi damo gol ja mislim da i prolazimo,ako ne bit ce je.beno,prizeljkujem 1:1,to je rez.koji nas vodi dalje![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.