FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vi ko da od juce navijate za Saraj'vo. Nama je sudjeno da dobijemo najgoreg moguceg protivnika, da je drugacije onda bi umjesto dana bila noc
Ove godine nafaka je na nasoj strani
OSJETIM TO!

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
pa najgori su Djurgarden i Dinamo Brest zasad, a opet to nije nesto sto se ne moze proci, pogotovo BJelorusi koji su nivo ispod Bate-a bez obzira sto su im titulu uzeli prosle sezone, dakle po meni bi najbolje bilo Djurgarden izbjeci a ako bude regionalnih podjela, sto je vrlo moguce(mada zna zalutati ponekad ekipa sa sjevera, kao Celtic prosle sezone) velike su sanse da njih ne mozemo dobiti, nego bi mogao to biti prvak Armenije, Malte, CG, Albanija, Makedonija, i slicni, sto bi poprilicno dobra stvar bila
Pyro is not a crime !
Ne odgovaraju nama klubovi sa ovih prostora. To bi volio izbjeci. Samo sa sjevera neka ekipa bi dobro doslo. Inace ako prodjemo dobit cemo Real Madrid kakve smo khurate srece, UEFA ce nasteliti nekako
- Orangina85
- Kontakt:
A u ugovoru stoji da imamo za 4 godine pravo na jednu garnituru dresova? Mogu se svake godine mijenjati i dresovi i oprema ali se mora na vrijeme naruciti.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Uprava napolje!Orangina85 je napisao/la: ↑05 jun 2020, 00:07A u ugovoru stoji da imamo za 4 godine pravo na jednu garnituru dresova? Mogu se svake godine mijenjati i dresovi i oprema ali se mora na vrijeme naruciti.
1946~
- AlfredNobel
- Kontakt:
Aha, skontao. Hvala.Historicar je napisao/la: ↑04 jun 2020, 23:29Recimo, u prvom pretkolu, budemo nositelji i uspješno ga prođemo, u drugom pretkolu, ne bi bili nositelji, tu bi nas čekali, dosta teški protivnici.Međutim, i ako ispadnemo, u drugom pretkolu, ukljucujemo se, u trece pretkolo Evropske lige.Najvažnije je, proči, prvo pretkolo Lige prvaka.AlfredNobel je napisao/la: ↑04 jun 2020, 23:24Može li neko da mi objasni ovo oko koeficijenta, veze ja blage o tome nemam.
Kako sam razumio, treba taj neki Ararat da ne osvoji, onda bismo mi bili nosioci u trećem pretkolu!? E šta nam to donosi? Jel ako prođemo prva dva pretkola, onda u trećem nosioci i dobijamo slabije klubove?

Zar je taj Vardar u takvoj situaciji? Zar nemaju onog nekog vlasnika bogatuna, otkud ti dugovi..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Zezas, ti o nečem nemaš vezeAlfredNobel je napisao/la: ↑04 jun 2020, 23:24Može li neko da mi objasni ovo oko koeficijenta, veze ja blage o tome nemam.
Kako sam razumio, treba taj neki Ararat da ne osvoji, onda bismo mi bili nosioci u trećem pretkolu!? E šta nam to donosi? Jel ako prođemo prva dva pretkola, onda u trećem nosioci i dobijamo slabije klubove?

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
nesto slično kao u Čeliku sto se desilo, digao čovjek sidro i ostavio visemilionske dugove iza sebeAlfredNobel je napisao/la: ↑05 jun 2020, 00:19Aha, skontao. Hvala.Historicar je napisao/la: ↑04 jun 2020, 23:29Recimo, u prvom pretkolu, budemo nositelji i uspješno ga prođemo, u drugom pretkolu, ne bi bili nositelji, tu bi nas čekali, dosta teški protivnici.Međutim, i ako ispadnemo, u drugom pretkolu, ukljucujemo se, u trece pretkolo Evropske lige.Najvažnije je, proči, prvo pretkolo Lige prvaka.AlfredNobel je napisao/la: ↑04 jun 2020, 23:24Može li neko da mi objasni ovo oko koeficijenta, veze ja blage o tome nemam.
Zar je taj Vardar u takvoj situaciji? Zar nemaju onog nekog vlasnika bogatuna, otkud ti dugovi..

-
- Kontakt:
Dobru bi poruku poslali , da svi kojima nije problem izdvojiti za godišnju (bilo ili ne dozvoljeno publici).muhamedhulk je napisao/la: ↑04 jun 2020, 22:55Jel moze neko potvrditi da nije bilo rezanja plata u Klubu, za vrijeme pandemije?
Osim na nekakvoj dobrovoljnoj osnovi...
I sta mislite hoce li se i kod nas smanjiti obestecenja usljed ove situacije? Pa ce npr. Kova otici za €350k a ne za €500k?
Možda malo populistički, ali oni kojima 90 KM nije puno. Ja ću svakako je kupiti i pokloniti.
Nafurati raju koja ima lovu , a lijeno im se peglati oko kupovine.

- AlfredNobel
- Kontakt:
Hahahahahahahah moguće je moj ti.. U raji me zovu 'vegeta'..Samozdravlje je napisao/la: ↑05 jun 2020, 00:24Zezas, ti o nečem nemaš vezeAlfredNobel je napisao/la: ↑04 jun 2020, 23:24Može li neko da mi objasni ovo oko koeficijenta, veze ja blage o tome nemam.
Kako sam razumio, treba taj neki Ararat da ne osvoji, onda bismo mi bili nosioci u trećem pretkolu!? E šta nam to donosi? Jel ako prođemo prva dva pretkola, onda u trećem nosioci i dobijamo slabije klubove?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
7x
![]()

@ajdo
Da i ovaj naš berač riže ne digne sidro..

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Nek digne , može samo "certifikate " ponijeti . Mi imamo KANP, Cimirot pogura tribine, promjenimo ime uAlfredNobel je napisao/la: ↑05 jun 2020, 00:45Hahahahahahahah moguće je moj ti.. U raji me zovu 'vegeta'..Samozdravlje je napisao/la: ↑05 jun 2020, 00:24Zezas, ti o nečem nemaš vezeAlfredNobel je napisao/la: ↑04 jun 2020, 23:24Može li neko da mi objasni ovo oko koeficijenta, veze ja blage o tome nemam.
Kako sam razumio, treba taj neki Ararat da ne osvoji, onda bismo mi bili nosioci u trećem pretkolu!? E šta nam to donosi? Jel ako prođemo prva dva pretkola, onda u trećem nosioci i dobijamo slabije klubove?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
7x
![]()
![]()
@ajdo
Da i ovaj naš berač riže ne digne sidro..![]()
![]()
FK RAJVOSA . Sad bi se i Baljak snašao

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Evo meni javljaju iz režije Nam kupuje zemljiste na Ilidzi za uzgoj riže 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- AlfredNobel
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Necemo valjda opet igrati u zenici ako prodjemo u treca kola UEFA takmicenja
Ja samo zelim da u drugom pretkolu idemo na Qarabag, sazreli su da ih neko izbaci. Naravno nadam se da cemo biti nosioci u prvom pretkolu.
Ako neko ima stranicu gdje se mogu pretiti trenutni osvajaci liga i koeficijenti za svako pretkolo osevapio bi se.
Ako neko ima stranicu gdje se mogu pretiti trenutni osvajaci liga i koeficijenti za svako pretkolo osevapio bi se.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Bolje u Zenici nego kod cigana.Hordas8787 je napisao/la: ↑05 jun 2020, 01:53Necemo valjda opet igrati u zenici ako prodjemo u treca kola UEFA takmicenja
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Hordas8787 je napisao/la: ↑05 jun 2020, 01:53Necemo valjda opet igrati u zenici ako prodjemo u treca kola UEFA takmicenja
Igracemo ABD i play off, sad dali ce se stadion zvat ASIM FERHATIVIC HASE ili Bilino polje to neznam.
Niko nas nije vise naguzio ko onaj rogatican i njegov poglavica iZ sabca ...
E sad imaju razlog da kazu, borimo se za titulu dovodimo mega pojacanje od 40 godina koje se maksuz 4 godine individualno spremalo da pomogne zelji
-
- Kontakt:
Kad bi nam Besim ostao bar do zime bilo bi top 
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Nesto kontam, treba pocet pjevat
ISTI PRVAK JE SA KOSEVA

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!