FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ima pirotehnike nemere krava pojes'
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- feniksptica
- Kontakt:
Ovaj podforum ti je glas zdravog razuma po tom pitanju
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Još par sati

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mi ćemo svake godine slaviti titulu a vi slavite zubandan,možete ga vratiti i u ekipu bio bi među boljima a i nije prestarzagor1987 je napisao/la: ↑05 jun 2020, 13:28Hahahahaha al nabijamo komplekse a tek smo poceliiiNAPADAJ je napisao/la: ↑05 jun 2020, 13:21Nisam imao priliku cuti vase misljene ali citajuci ovaj forum zakljucio sam neke stvari.
Zaključak: Koja ste vi ofiraza od kluba, mene je stid vaseg stida
P. S. Vjerovatno ste predvidjeli ili vas je Bog kaznio, danas je 05.06. godisnjica vaseg najtuznijeg dana poslije privatizacije. Slavite
hocemo slike za nas strimere
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kontao sam ja napraviti kratki klip ali tek kad počne to, ništa sad
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ako koga vidite da nosi paliju i trazi kurdica, znajte da je to..... Khm
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- RajaBa1983
- Kontakt:
dobro jutro momci 
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Ako vidite nekog golog do pasa kako jedva stoji to sam ja.

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Pokvari mi plan.AngelDiMaria je napisao/la: ↑05 jun 2020, 18:10Ako koga vidite da nosi paliju i trazi kurdica, znajte da je to..... Khm
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
S druge strane - ako vidite nekog golijata s tri plavke obučene u uske haltere, znajte da to je @joker90!
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Hocel biti moldavke
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ako vidite trojicu u dresovima Rustema, Emersona i Simeunovića, u društvu s tri plavke nalik influenserkama, znajte da smo to di marija, cartel i ja.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ako vidite nekog ko liči na @hilmo, znajte da to sigurno nije on, jer pravi @hilmo već džematile dovi i zikri za iduću titulu!
Vas trojicu će bit moguće vidjet u nekom elitnom sarajevskom nargila baru ispred TVa. Kakvi vi i proslava.AlfredNobel je napisao/la: ↑05 jun 2020, 18:25Ako vidite trojicu u dresovima Rustema, Emersona i Simeunovića, u društvu s tri plavke nalik influenserkama, znajte da smo to di marija, cartel i ja.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kako tako druže škoro, padoše uvrede bespotrebno..skoroalen je napisao/la: ↑05 jun 2020, 18:30Vas trojicu će bit moguće vidjet u nekom elitnom sarajevskom nargila baru ispred TVa. Kakvi vi i proslava.AlfredNobel je napisao/la: ↑05 jun 2020, 18:25Ako vidite trojicu u dresovima Rustema, Emersona i Simeunovića, u društvu s tri plavke nalik influenserkama, znajte da smo to di marija, cartel i ja.
Doduše, vi streamaši ćete se na balkon noćas popet radi dobrog storyja, ne bi me iznenadilo i da se i vas trojica pojavite.AlfredNobel je napisao/la: ↑05 jun 2020, 18:32Kako tako druže škoro, padoše uvrede bespotrebno..skoroalen je napisao/la: ↑05 jun 2020, 18:30Vas trojicu će bit moguće vidjet u nekom elitnom sarajevskom nargila baru ispred TVa. Kakvi vi i proslava.AlfredNobel je napisao/la: ↑05 jun 2020, 18:25Ako vidite trojicu u dresovima Rustema, Emersona i Simeunovića, u društvu s tri plavke nalik influenserkama, znajte da smo to di marija, cartel i ja.
De sredite i meni kakvu influenserku ba. Stariju od 18 i mlađu od 65 godina ako nije problem.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
E to je Klub koji sam prizeljkivao, da ima dušu. I lično sam to osjetio sa onim poklonom u vrijeme pandemije. Može li mi neko reci ko mi je to poklonio i obradovao do ludila. UNFKS ili Klub . Zamislite u Svrakino to dostavitiMortemHz je napisao/la: ↑05 jun 2020, 11:05Sarajevo je div. Ima uvjete kao niti jedan klub u Sloveniji. Sada klub vodi biznismen iz Vijetnama, pod pokroviteljstvom turske aviokompanije. Klub je zanimljiv i investitorima i fanovima. Naši navijači su odani, osjetite to dok šetate gradom. Ljudi su ludi za nogometom, zaujstavljaju vas na ulicama. Drugačije je nego u Sloveniji".
Još jednom je priznao da je Sarajevo pokazalo svoju veličinu kada mu je, i po saznanju da je bolestan, odlučilo produžiti ugovor.
"Već smo se dogovorili da produžimo ugovor, kada se vratimo s priprema.. Kad sam saznao za bolest, u klubu su mi odmah rekli da je dogovor i dalje na snazi. Stali su uz mene. Bilo je lakše jer sam znao da se moram negdje vratiti. Da nije bilo toga, možda bih čak i završio karijeru. Tada sam, naravno, krenuo od nule, šest mjeseci ležanja uzima danak, ali vratio sam se", poručio je.
Ima li slučajno neko na forumu (djevojka i mladić koji je vozio). Vrh, za nezaborav, dok sam živ pamtit ću.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- AlfredNobel
- Kontakt:
@skoro
Evo nas trojica lagano krenuli, tamo se izverati čim krene i lagano udarat po shareu.
Neće one takve besposličare što vise po stadionima, moraš love imati, skup film.
Evo nas trojica lagano krenuli, tamo se izverati čim krene i lagano udarat po shareu.
Neće one takve besposličare što vise po stadionima, moraš love imati, skup film.
Ko ba nema para papak jedan, dajGle guteAlfredNobel je napisao/la: ↑05 jun 2020, 18:53@skoro