Svaka čast, ubio ga Travaglia u 5.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- BosniaBoston
- Kontakt:
Rafi bi se moglo haos otvorit
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Doduse Rafa na RG ovisi o otvaranju žrijeba 
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jesam li ja to rekao?
#Punoljetstvo
Jesam li ja rekao da si ti rekao ?
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Ma otvorit će mu se samo kad Thiem ispadne, ove ostale do polufinala može rutinirati bez problema ko god to bio.
"We need to suffer. And we need to fight."
Ma Riža je teški choker, nakucao 80% procenat pobjeda kada meč ode u pet setova, a to po prvim rundama ovako ovih Slemova, samo kad god ga ja upratim znam da je ischokirati jer bi frajer i onaj turnir u Kiseljaku ischokirao, tako da ništa novo po pitanju tog tipa, samo da se zna ubuduće
Zverev ispod nivoa danas, samo 10 duplih.
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
-
jolicnikola
- Kontakt:
joj glupe Sasnovič, bjeloruski tenis teško dno
E moj Herberte, šta ti nisi uzeo...
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Kakav je ovo zrijeb kod Rafe,sta je ovo,pa isto da igra 250-ku, ne GS,kakvi su ovo polu igraci. Brat do 1/4 nema protivnika da valja.
Deff Thiem je prosao najgore moguce od ove trojice favorita
Deff Thiem je prosao najgore moguce od ove trojice favorita
ja sam odmah rekao da je zapomaganje na rafin zrijeb najvise efekat tima. cim je dospio kod rafe ono,,, uffff kakav tezak zrijeb. a puno cesce je bio kod noleta taj tim. isto tako sam odmah napisao i da je tim prosao daleko najgore. teza polovina definitivno ali vecina je u timovoj cetvrtini. a kao sto rekoh ranije ne volim bas onog spanca kod noleta. nadam se da ispadne prije QF.
-
jolicnikola
- Kontakt:
Azarenka je ipak naišla na izuzetno raspoloženu protivnicu, na onu koja je više željela pobjedu od nje, izuzetno kvalitetna igra Slovakinje, koja je iznenadila Viku svojim udarcima, za Azarenku šok, očekivalo se da daleko dogura do četvrtfinala, ali kao da je iznenadilo to što je Serena odustala od RG i pružila se idealna prilika da napravi fantastičan rezultat ovdje na krilima finala USO, ali vraga joj, šta to vrijedi kad je naišla na super Schmiedlovu
Ispala Azarenka iako je plava i koljena poderala usred meča,Serena predala,Zverev i Ruud u 5 setova otišli.Lud dan.
Al Ruud 6-1 pa 1-6
Al Ruud 6-1 pa 1-6
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Novak melje za sad.
Reklo bi se bas neocekivano sa obzirom kakve protivnike ima
Ali iduce kolo ima pravi test protiv Galan Riveros Daniela Elahia,slozices se sa mnom jelde
Kladionice po prvi put stavljaju Novaka kao prvog favorita. Razlika je minimalna Novak 36.7%, Rafa 36.1%.
AA23 u šoku
AA23 u šoku
Tsitsipas dns skorz drugi lik,ide lagano ka iducem kolo,ihra onako kako se od njega ocekuje.
Šta sam u šoku, Rafa ide rutinski
Da li Thiem, Tsitsipas ili Zverev mogu opravdati ocekivanja Federeroljubaca i sprijeciti finale iz njihovih nocnih mora Djokovic-Nadal?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.