Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Kakva je igracina Todorovic 

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Siroki bez evrope i ove godine.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ja ne mogu vjerovat da on se nije snasao u SarajevuBihac96 je napisao/la:Kakva je igracina Todorovic
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ma nisam to htjeo komentarisat i pisat da ne bi sarajlije pomislile da imam nesto protiv njihSaltCityAttack je napisao/la:
Ja ne mogu vjerovat da on se nije snasao u Sarajevu

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Lafe moj sramota priznati,mi smo od kukesija onda ispali sa todorovicem!Normalno da ces levate rastjerati!SaltCityAttack je napisao/la:Ja ne mogu vjerovat da on se nije snasao u SarajevuBihac96 je napisao/la:Kakva je igracina Todorovic
Nema s kim igratSaltCityAttack je napisao/la:Ja ne mogu vjerovat da on se nije snasao u SarajevuBihac96 je napisao/la:Kakva je igracina Todorovic

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Kako vidim liga je napredovala i u osiguranju tekmi sto se tice Mup-a. Sve manje je incidenata. Kad se sjetim samo protiv Sarajeva dok je Sjever jos bio u izgradnji...likovi su ih (Nevjerovatno ali istinito) provukli kroz gradiliste do "D" sektora i oni su naravno putem pokupili svo kamenje sto se moglo pokupit. 
PS: Nakon sto su se ovi poceli gadjat, ovi su nama srali + zakljucali kapije da niko ne moze izac (Odnosi se na Zene, starce i djecu kojih je bilo na pretek).

PS: Nakon sto su se ovi poceli gadjat, ovi su nama srali + zakljucali kapije da niko ne moze izac (Odnosi se na Zene, starce i djecu kojih je bilo na pretek).

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- Probisvjet
- Kontakt:
Odlicno vidjenje utakmice Siroki-Zrinjski. Bez taktike, odbrane uopste nisu igrale. Ne kazem da nisu obje ekipe odlicne, ali odbrane nisu polozile ispit.narodniheroj je napisao/la:Sloboda i Zrinski u mrtvoj utrci za titulu![]()
![]()
Moje simpatije idu na stranu tuzlaka, čak mislim i da su bliži konačnom cilju.Zrinski i Široki su večeras odigrali nevjerovatnu utakmicu, ali zapamtite niti jedna ni druga ne bi ovako mogli igrati kontra Husrefa.Ovo je bila tekma bez taktike, sirova trka i nedisciplina u odbrani.Živi bili pa vidjeli slijedeće kolo u Zenici ni blizu Zrinski neće izgledati kao večeras.
Da me ne bi neko pogrešno shvatio, fasciniran sam večerašnjom utakmicom na Pecari ali nećemo za duže vrijeme prisustvovati sličnom meču.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Za takve je najbolje staviti doktora na ulaz i obavezna inekcija Apaurina + Lasix za izmokravanje. Hem ce se simiriti, hem ce morati pet puta na pisanje.MosaaRajvosa je napisao/la:Slazem se. Na Zapadu Koseva ima jedan debeli gospodin, koji od prve do zadnje minute **** sve i jednog igraca, trenera. Da ti se posere na utakmicu i zbog takvih dio raje i nece doci na utakmicu. Ima nacina da se to malo umanji..AnelZ je napisao/la:Definitivno se treba regulisati na tribinama ovo psovanje. Klubovi imaju pravo da zahtjevaju od navijaca da ne psuju i sl. i da daju ovlasti zastitarima da se takvi odstrane sa stadiona. Znam ja da fudbal nije pozoriste, ali ni ovolikom psovanju nije mjesto na stadionu (nije nigdje mjesto za ovoliko psovki). Pa ako povedem dijete od 10 godina na stadion ne zelim takav negativan uticaj da dozivi. OK nesto malo svakih 20-30 minuta, ali sto cujem na svojoj Grbavici, na Koševu i cesto putem TV-a je pre, pre, previse.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Hahahaha sjecam se zadnjeg derbija na Kosevu bio ja na zapadu i sada snimam video kad se u pozadini zacu "Sjediiii chetniiiiiq, sjedi ybm ti .. " (a ono Odovic nesto ustao sa klupe) kad ja mobitelom u lijevo kad ono krupan gospodin pocelav.MosaaRajvosa je napisao/la:Slazem se. Na Zapadu Koseva ima jedan debeli gospodin, koji od prve do zadnje minute **** sve i jednog igraca, trenera. Da ti se posere na utakmicu i zbog takvih dio raje i nece doci na utakmicu. Ima nacina da se to malo umanji..AnelZ je napisao/la:Definitivno se treba regulisati na tribinama ovo psovanje. Klubovi imaju pravo da zahtjevaju od navijaca da ne psuju i sl. i da daju ovlasti zastitarima da se takvi odstrane sa stadiona. Znam ja da fudbal nije pozoriste, ali ni ovolikom psovanju nije mjesto na stadionu (nije nigdje mjesto za ovoliko psovki). Pa ako povedem dijete od 10 godina na stadion ne zelim takav negativan uticaj da dozivi. OK nesto malo svakih 20-30 minuta, ali sto cujem na svojoj Grbavici, na Koševu i cesto putem TV-a je pre, pre, previse.
Sigurno je to taj debeli gospodin hahaha.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Vidim niko nije primjetio nit izgleda čuo na tv-u skandiranje Robijaša upućeno za preminulog Vedrana. Samo kažem da ovo nit je prvi put nit zadnji, a prolazi bez ikakvih komentara dok pojedinci čim dođu u Zenicu na gostovanje odmah provociraju da smo mi fašisti vamo tamo ne znam ti šta. Ugodna radna sedmica.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Zrinjski je odradio pola posla. Bjezi 5 bodova Sarajevu i ima bolji omjer. Ima pravo na dva kiksa.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Pa dobili ste aplauz citavog stadiona, i na temi sarajeva vam je zahvaljeno na tome...samocelik je napisao/la:Vidim niko nije primjetio nit izgleda čuo na tv-u skandiranje Robijaša upućeno za preminulog Vedrana. Samo kažem da ovo nit je prvi put nit zadnji, a prolazi bez ikakvih komentara dok pojedinci čim dođu u Zenicu na gostovanje odmah provociraju da smo mi fašisti vamo tamo ne znam ti šta. Ugodna radna sedmica.
Dabogda nikad ovdje ne dosli,debili mrtvi,tamo zivite ko jadovi,i dodjete ovdje prosipat suplju,meni je pola familije tamo,i nabijem ja svu dijasporu na neku stvar,pa treba vam kad god dodjete samo rekete pucatsolinas je napisao/la:Jest vala upravu si.RedEvil je napisao/la:Ma sta ti Beclija znas,idi uci jezik,a stipu nas ibogati,mi cemo se vec nekako bez tebe i snaci,ima pametnih ljudi u Tz da pisu,ne trebas im ti iz Beca oci otvarat,kako mi je mrska nasa dijaspora![]()
Kada vidim takve izrode ko ti,uvjek kazem starom za kakvu si ti gamad krvario stari moj.

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
SRSlavinovici je napisao/la:Gledala je Tuzla puno bolje klubove nego što ste vi ikada bili:)RedEvil je napisao/la:@SRSlavinovici
Biti hrabar na Tusnjumeni je drago sto ce Tz imati priliku gledat pravi europski klub
![]()
Kako rekoh, budite hrabri na Tusnju. Da se imamo s kim igrati

grb sto kuca,umjesto srca
Pucaj ti sebi u glavu.Pametnije ti je.RedEvil je napisao/la:Dabogda nikad ovdje ne dosli,debili mrtvi,tamo zivite ko jadovi,i dodjete ovdje prosipat suplju,meni je pola familije tamo,i nabijem ja svu dijasporu na neku stvar,pa treba vam kad god dodjete samo rekete pucatsolinas je napisao/la:Jest vala upravu si.RedEvil je napisao/la:Ma sta ti Beclija znas,idi uci jezik,a stipu nas ibogati,mi cemo se vec nekako bez tebe i snaci,ima pametnih ljudi u Tz da pisu,ne trebas im ti iz Beca oci otvarat,kako mi je mrska nasa dijaspora![]()
Kada vidim takve izrode ko ti,uvjek kazem starom za kakvu si ti gamad krvario stari moj.![]()
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Čitav stadion vam je dao aplauz nakon skandiranja i svaka čast na tome...Sva ostala prepucavanja su normala samo da i u buduće bude bez većih incidenata!samocelik je napisao/la:Vidim niko nije primjetio nit izgleda čuo na tv-u skandiranje Robijaša upućeno za preminulog Vedrana. Samo kažem da ovo nit je prvi put nit zadnji, a prolazi bez ikakvih komentara dok pojedinci čim dođu u Zenicu na gostovanje odmah provociraju da smo mi fašisti vamo tamo ne znam ti šta. Ugodna radna sedmica.
- Suljo20002
- Kontakt:
Pocetak utakmice ( Sloboda - Radnik ) - Crveno Crni vs Bijelo Plavi
Kraj utakmice ( Sloboda - Radnik ) - Bordo vs Smeđi

Kraj utakmice ( Sloboda - Radnik ) - Bordo vs Smeđi

- SRSlavinovici
- Kontakt:
Solinasa se ti drži, kao da ste braća. Nepismena.RedEvil je napisao/la:SRSlavinovici je napisao/la:Gledala je Tuzla puno bolje klubove nego što ste vi ikada bili:)RedEvil je napisao/la:@SRSlavinovici
Biti hrabar na Tusnjumeni je drago sto ce Tz imati priliku gledat pravi europski klub
![]()
Kako rekoh, budite hrabri na Tusnju. Da se imamo s kim igrati![]()
Bolji od nas nema,nemoze biti,izadjite na balkone pozdravite sampione
![]()

FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
Meni je najjace bilo kad je Zeljo igrao LP protiv Viktorije a iz lige federacije navijaci strasne Slobode kazu kako se plavi brukaju. Fenercvaros i Standard na nivou nase lige
Ili kad igra Sarajevo protiv Leha, kazu brukaju se.
Bas me zanima kako bi oni prosli sa Lehom, Viktorijom, Fenercvarsom i slicnim timovima.

Bas me zanima kako bi oni prosli sa Lehom, Viktorijom, Fenercvarsom i slicnim timovima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.