Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Dobar je link. Možda vas zbunjuje to što je mali prostor, no kad napišete jednu državu automatski prelazite na drugu i tako dalje. Kasnije, kada vam istekne petominutni rok, onda ti napiše koje si sve države napisao i koje si izostavio. Radio sam ovaj test nedavno (napisao preko 80). 
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
de ti ponovo vidi koji si ti link postavio...[/quote]kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Monolog je napisao/la:Gdje?kakavdanakneiskustvu je napisao/la:http://www.oneplusyou.com/bb/view2/countries
napišite što više država za 5 minuta,na engleskom jeziku
na toj stranici
http://www.oneplusyou.com/bb/view2/countries
- Papastathopoulos
- Kontakt:
dje si ti Bogati pisao...jel u ovo "search" ?Claus je napisao/la:Dobar je link. Možda vas zbunjuje to što je mali prostor, no kad napišete jednu državu automatski prelazite na drugu i tako dalje. Kasnije, kada vam istekne petominutni rok, onda ti napiše koje si sve države napisao i koje si izostavio. Radio sam ovaj test nedavno (napisao preko 80).
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma ispočetka nije moglo (fakat nije). Sad već može. Nebitno, ismijah se kad vidjeh koje sam države zaboravio. Inače, uspio sam navesti 91. Ne moRe više yebem ga ja. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ne znam koje search, ima samo jedno polje gdje se piše.Papastathopoulos je napisao/la:dje si ti Bogati pisao...jel u ovo "search" ?Claus je napisao/la:Dobar je link. Možda vas zbunjuje to što je mali prostor, no kad napišete jednu državu automatski prelazite na drugu i tako dalje. Kasnije, kada vam istekne petominutni rok, onda ti napiše koje si sve države napisao i koje si izostavio. Radio sam ovaj test nedavno (napisao preko 80).
Pihh pa ovdje kad ti istekne ovo jednom onda samo opet otvoriš stranicu i lagano kopiraš onaj spisak. 
FK Pjetlovi
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
reds je napisao/la:Pihh pa ovdje kad ti istekne ovo jednom onda samo opet otvoriš stranicu i lagano kopiraš onaj spisak.
probaj
Milf
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001104762582" onclick="window.open(this.href);return false;
- Papastathopoulos
- Kontakt:
a ebemu mater, hocu i ja da ovo probam...jel moguce da u sviju more,a u mene ne mere ?
evo kako u mene izgleda kad otvorim ovaj link...e dje treba to pisat?

evo kako u mene izgleda kad otvorim ovaj link...e dje treba to pisat?

- sarajlija89
- Kontakt:
Isto, ne moze otvorit. Tj. otvori taj link...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
" onclick="window.open(this.href);return false; pravi profil
" onclick="window.open(this.href);return false; moguce i da je ovo njen ili neke kvalitetne takodje
A to je
[youtube][/youtube]
" onclick="window.open(this.href);return false; moguce i da je ovo njen ili neke kvalitetne takodje
A to je
[youtube][/youtube]
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- Papastathopoulos
- Kontakt:
sad ce bit ludnica aBd...partija po gradu tonu....
Dajte bacite kakvih klipova da se smijem ...
http://portal.skola.ba/start/Sport/Spor ... fault.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Ljudi ako neko nije problem da mi ispise mjesecne clanarine ovih klubova treba mi za jednog dečka.
Ljudi ako neko nije problem da mi ispise mjesecne clanarine ovih klubova treba mi za jednog dečka.
[youtube][/youtube]nime_tm87 je napisao/la:Dajte bacite kakvih klipova da se smijem ...
refreshnime_tm87 je napisao/la:http://portal.skola.ba/start/Sport/Spor ... fault.aspx
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Bajram Serif Mubarek Olsun braco !
P.S Posebno mojoj braci iz pokreta
P.S Posebno mojoj braci iz pokreta
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Nema me sedmicu dana i odmah legendin autoritet opadne
Ali kazna ce biti zestoka
I Bajram Šerif svim pripadnicima islamske vjeroispovjesti
I Bajram Šerif svim pripadnicima islamske vjeroispovjesti
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ooooooo vidi, vidi ko je došo'

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Pozdrav svima, novi sam na forumu