FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
- francobaresi
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
To je trebao Bilal preuzeti i pogoditi , a ne mali Alaba 
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Nagomilana sredina.
Tup napad...
Ovako se igra pod Guardiolom moze opisati odkad je dosao.
Bekovi lutaju po sredini, jedna protivnicka kontra opasnija nego sve jedan napad Bayerna ...
Lose , lose ...
Tup napad...
Ovako se igra pod Guardiolom moze opisati odkad je dosao.
Bekovi lutaju po sredini, jedna protivnicka kontra opasnija nego sve jedan napad Bayerna ...
Lose , lose ...
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- francobaresi
- Kontakt:
Guardiola je više uzeo nego što je donio Bayernu i njegovoj igri.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
preslikana dosadna igra barce na posjed 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Stvarno je velika steta sto vise u Bundesligi nema igraca tipa Sammera, Effenberga ili Hollerbacha da Mandzukica malo smire kada su prljavi dueli u pitanju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Bayern@heart
- Kontakt:
trenuto smo užasni.ovo nije FC Bayern kakvog znamo. Pravda zadovoljena sa onim penalom kojeg NIJE BILO.
trenuto formacija je ovakva na terenu misim da sa njom nemao sansi u ovoj sezoni:
---------------------Neuer--------------------------
-----Boateng------Schweinsteiger----Dante-----
-------------------Thiago---------------------------
......Lahm------------Goetze----------Alaba-----
Robbenn---------Mandžukić------------Ribery----
Ovo ne funkcioniše Pep Gvardiola
trenuto formacija je ovakva na terenu misim da sa njom nemao sansi u ovoj sezoni:
---------------------Neuer--------------------------
-----Boateng------Schweinsteiger----Dante-----
-------------------Thiago---------------------------
......Lahm------------Goetze----------Alaba-----
Robbenn---------Mandžukić------------Ribery----
Ovo ne funkcioniše Pep Gvardiola
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne gledam tekmu i necu govoriti o istoj. Zanima me iskljucivo Thiagova igra. Je l' se ista promijenilo od pripremnih utakmica? Kako god da okrenem, on je visak u ovom Bayernu i bespotrebno se forsira. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Nije valjda da to Schweinsteiger igra stopera ?
Djeste pepunoljupci,sjajnog li Bayerna,a uuu sta rade carobnjaci,,
Boa,dante i Ribery se oznojili ostali suhi ko barut,nema trke nema ideje nema golova.Unistavanje i trosenje riberiy uzalud,,ma fujj
ne znam ikako zasto pisem,ne znam zasto gledam Bayerna kad ovaj ludjak postavlja formacije u kojoj Lahm nema pojma sta mu je ciniti,Boa igra i stopera i beka,Svajniju se u ocima i na cehri vidi da nema pojma sta mu je ciniti,koji racku je sredina primarna...pu pu,,nadam se boljem sutra
Boa,dante i Ribery se oznojili ostali suhi ko barut,nema trke nema ideje nema golova.Unistavanje i trosenje riberiy uzalud,,ma fujj
ne znam ikako zasto pisem,ne znam zasto gledam Bayerna kad ovaj ludjak postavlja formacije u kojoj Lahm nema pojma sta mu je ciniti,Boa igra i stopera i beka,Svajniju se u ocima i na cehri vidi da nema pojma sta mu je ciniti,koji racku je sredina primarna...pu pu,,nadam se boljem sutra
VOLIM BAYERN
igre nema,visak jeste,a inace Luis Gustavo je u VW-uMonolog je napisao/la:Ne gledam tekmu i necu govoriti o istoj. Zanima me iskljucivo Thiagova igra. Je l' se ista promijenilo od pripremnih utakmica? Kako god da okrenem, on je visak u ovom Bayernu i bespotrebno se forsira.
VOLIM BAYERN
- gerdmuller
- Kontakt:
Samo vi pljujte i kritizirajte
a u drugom poluvremenu ce masinerija da zabije bar 2 komada i rutinski pobjedi 
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- Bayern@heart
- Kontakt:
Upravo tko najbiliži Neueru . Lahm igra veznog u sredini, Boateng igra nekakvog beka i štopera, dalje neću ni govoritiCeltic je napisao/la:Nije valjda da to Schweinsteiger igra stopera ?
Pep promjeni formaciju
Zadnja izmjena: Bayern@heart, dana/u 24 avg 2013, 16:31, ukupno mijenjano 1 put.
Lik stima poziciju onom svom Thiagu.
- Blaszczykowski
- Kontakt:
sudac zasad najbolji igrač kravara - nepostojeći penal + mandži oprošten crljeni.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kad ce se eksperimentisati ako nece na pocetku sezone, s obzirom da se nije igralo dovoljno pripremnih utakmica da se isto sprovede u djelo.
Zalosno je da pored ovoliko kvalitetnih igraca nema jednog koji ce pucati penal i realizovati ga na najlaksi moguci nacin. Penale ne treba pucati tehnicar, dribler ili neko treci nego onaj igrac koji ima mu.da i koji smije respaliti po lopti. Kad se samo sjetim Effenberga ili Makaaya, pa Boze, kakvi su to samo izvodjaci najstrozije kazne bili.
Idemo u drugu polutku po tri boda.
Zalosno je da pored ovoliko kvalitetnih igraca nema jednog koji ce pucati penal i realizovati ga na najlaksi moguci nacin. Penale ne treba pucati tehnicar, dribler ili neko treci nego onaj igrac koji ima mu.da i koji smije respaliti po lopti. Kad se samo sjetim Effenberga ili Makaaya, pa Boze, kakvi su to samo izvodjaci najstrozije kazne bili.
Idemo u drugu polutku po tri boda.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Kroos doktor za njega.Monolog je napisao/la:Ne gledam tekmu i necu govoriti o istoj. Zanima me iskljucivo Thiagova igra. Je l' se ista promijenilo od pripremnih utakmica? Kako god da okrenem, on je visak u ovom Bayernu i bespotrebno se forsira.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Trebaju ga otjerati, nane mi istetovirane.Celtic je napisao/la:Lik stima poziciju onom svom Thiagu.
Rekoh ja davno da ce Pep zaviti Bayern u crno i da ga trebaju što prije nogirati....bez obzira što ce sad uvaliti 3 komada u drugom poluvremenu
hebo me, ali jos nisu izveli korner da valja. uvijek dodaj prvom 
gledaj sad kad kroos udje odma gol
EDIT: sta sam rekao
gledaj sad kad kroos udje odma gol
EDIT: sta sam rekao
Zadnja izmjena: Damian, dana/u 24 avg 2013, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Trenutno korisnika/ca: CrvenoCrnaArmija, Dilah, Godfather, Slobodanpad1945 i 22 gosta.