Ne ne ne i ne
Nisu ovo novi dresovi
Ovo je nova trening oprema
GOLEM SI ZELJO
Dogan je odličan stručnjak, uz to je i profesor u centru za edukaciju u savezu. Kod nas je bio direktor omladinskog pogona. Dok je on vodio omladinski pogon iz naših omladinskih selekcija u prvi tim je prekomandovan veliki broj kvalitetnih igrača. Bio je direktor kompletnog sportskog segmenta (od onih najmlađih selekcija pa sve do prvog tima) u Južnoj Africi u klubu TS Galaxy. Kod vas će imati malo drugačiju ulogu ali sigurno ste dobili jedno odlično pojačanje od kojeg samo možete profitirati.LovacnaJelene je napisao/la: ↑12 jul 2022, 20:20Ko je ovaj Dogan, imao je neke veze sa zeljom. Pa ako moze neki simpatizer plavih da kaze nesta o ovom liku?
Dogan je onaj Ćelo što na Novoj sere Petevu i sve zna, a bio prije njeg u stručnom štabu.LovacnaJelene je napisao/la: ↑12 jul 2022, 20:20Ko je ovaj Dogan, imao je neke veze sa zeljom. Pa ako moze neki simpatizer plavih da kaze nesta o ovom liku?
da se nisi ti usrosvrakino1921 je napisao/la: ↑12 jul 2022, 21:07
E kad je Zeljo prosao veliki Sheriff
I ovo je ulaznica moja sa Pitarskog istoka
Bio zatvoren zapad
Nake me muhe **** obuzele
Letaju mi oko glave
Raja govori da nema govana ispod tribine
Da nam nisu namjestili **** zamku
![]()
To je Cviko a ne Dogan.LeonProfessional je napisao/la: ↑12 jul 2022, 21:23Dogan je onaj Ćelo što na Novoj sere Petevu i sve zna, a bio prije njeg u stručnom štabu.LovacnaJelene je napisao/la: ↑12 jul 2022, 20:20Ko je ovaj Dogan, imao je neke veze sa zeljom. Pa ako moze neki simpatizer plavih da kaze nesta o ovom liku?
Mnogi govore da je dobar stručnjak. Neki su prigovarali Misketu jer je u njegov vakat otišao (ako se ne varam), neki su govorili i da nije baš tako sjajno radio i da je imao nekih mučki.
Realno gledano, za naše područje (gdje nema na svakom koraku stručnjaka) sigurno je više dobar potez nego loš.
Joj Leone nemoj više ,jes da je celav al si pobrko sveLeonProfessional je napisao/la: ↑12 jul 2022, 21:23Dogan je onaj Ćelo što na Novoj sere Petevu i sve zna, a bio prije njeg u stručnom štabu.LovacnaJelene je napisao/la: ↑12 jul 2022, 20:20Ko je ovaj Dogan, imao je neke veze sa zeljom. Pa ako moze neki simpatizer plavih da kaze nesta o ovom liku?
Mnogi govore da je dobar stručnjak. Neki su prigovarali Misketu jer je u njegov vakat otišao (ako se ne varam), neki su govorili i da nije baš tako sjajno radio i da je imao nekih mučki.
Realno gledano, za naše područje (gdje nema na svakom koraku stručnjaka) sigurno je više dobar potez nego loš.
Ovako i grande miske nije imao veze ko je i sta je Dogan pa ga otjera.LeonProfessional je napisao/la: ↑12 jul 2022, 21:23Dogan je onaj Ćelo što na Novoj sere Petevu i sve zna, a bio prije njeg u stručnom štabu.LovacnaJelene je napisao/la: ↑12 jul 2022, 20:20Ko je ovaj Dogan, imao je neke veze sa zeljom. Pa ako moze neki simpatizer plavih da kaze nesta o ovom liku?
MrkiMedo je napisao/la: ↑12 jul 2022, 22:08Ovako i grande miske nije imao veze ko je i sta je Dogan pa ga otjera.LeonProfessional je napisao/la: ↑12 jul 2022, 21:23Dogan je onaj Ćelo što na Novoj sere Petevu i sve zna, a bio prije njeg u stručnom štabu.LovacnaJelene je napisao/la: ↑12 jul 2022, 20:20Ko je ovaj Dogan, imao je neke veze sa zeljom. Pa ako moze neki simpatizer plavih da kaze nesta o ovom liku?
E ovo se vec zove strucna analiza, jeste da nema veze sa Doganom, ali temeljito odradjeno,kapa do podaLeonProfessional je napisao/la: ↑12 jul 2022, 21:23Dogan je onaj Ćelo što na Novoj sere Petevu i sve zna, a bio prije njeg u stručnom štabu.LovacnaJelene je napisao/la: ↑12 jul 2022, 20:20Ko je ovaj Dogan, imao je neke veze sa zeljom. Pa ako moze neki simpatizer plavih da kaze nesta o ovom liku?
E svašta.miky_hz je napisao/la: ↑12 jul 2022, 21:32Joj Leone nemoj više ,jes da je celav al si pobrko sveLeonProfessional je napisao/la: ↑12 jul 2022, 21:23Dogan je onaj Ćelo što na Novoj sere Petevu i sve zna, a bio prije njeg u stručnom štabu.LovacnaJelene je napisao/la: ↑12 jul 2022, 20:20Ko je ovaj Dogan, imao je neke veze sa zeljom. Pa ako moze neki simpatizer plavih da kaze nesta o ovom liku?
Realno gledano, za naše područje (gdje nema na svakom koraku stručnjaka) sigurno je više dobar potez nego loš.![]()
Nema veze prva rečenica, jer sam otišao na to da je Dogan bio u stručnom štabu i da je bio poslije stručni komentator.Vanja8 je napisao/la: ↑12 jul 2022, 22:47E ovo se vec zove strucna analiza, jeste da nema veze sa Doganom, ali temeljito odradjeno,kapa do podaLeonProfessional je napisao/la: ↑12 jul 2022, 21:23Dogan je onaj Ćelo što na Novoj sere Petevu i sve zna, a bio prije njeg u stručnom štabu.LovacnaJelene je napisao/la: ↑12 jul 2022, 20:20Ko je ovaj Dogan, imao je neke veze sa zeljom. Pa ako moze neki simpatizer plavih da kaze nesta o ovom liku?
Realno gledano, za naše područje (gdje nema na svakom koraku stručnjaka) sigurno je više dobar potez nego loš.![]()
![]()
![]()
Ma sve smo te razumjeli, samo nam jos objasni je li se ove "muČke" odnose na onu kultnu seriju ili je nesto drugo u pitanjuLeonProfessional je napisao/la: ↑12 jul 2022, 22:56Nema veze prva rečenica, jer sam otišao na to da je Dogan bio u stručnom štabu i da je bio poslije stručni komentator.Vanja8 je napisao/la: ↑12 jul 2022, 22:47E ovo se vec zove strucna analiza, jeste da nema veze sa Doganom, ali temeljito odradjeno,kapa do podaLeonProfessional je napisao/la: ↑12 jul 2022, 21:23
Dogan je onaj Ćelo što na Novoj sere Petevu i sve zna, a bio prije njeg u stručnom štabu.
![]()
![]()
Ovo ostalo je vezano za Dogana nije za Cviku (Cviko mi ni na kraj pameti)![]()
Ne znam, to će ti ovi upućeniji objasniti, gdje je i šta griješio ili je to bilo samo opravdanje što je otišao.Vanja8 je napisao/la: ↑12 jul 2022, 23:16Ma sve smo te razumjeli, samo nam jos objasni je li se ove "muČke" odnose na onu kultnu seriju ili je nesto drugo u pitanjuLeonProfessional je napisao/la: ↑12 jul 2022, 22:56Nema veze prva rečenica, jer sam otišao na to da je Dogan bio u stručnom štabu i da je bio poslije stručni komentator.
![]()
Fala bruda, informisao si nas potpunoLeonProfessional je napisao/la: ↑12 jul 2022, 23:21Ne znam, to će ti ovi upućeniji objasniti, gdje je i šta griješio ili je to bilo samo opravdanje što je otišao.Vanja8 je napisao/la: ↑12 jul 2022, 23:16Ma sve smo te razumjeli, samo nam jos objasni je li se ove "muČke" odnose na onu kultnu seriju ili je nesto drugo u pitanjuLeonProfessional je napisao/la: ↑12 jul 2022, 22:56
Nema veze prva rečenica, jer sam otišao na to da je Dogan bio u stručnom štabu i da je bio poslije stručni komentator.
![]()
Misketovci ga kude, Amarovci mu pripisuju da je zbog njeg ona ekipa s Bajom, Amirom, Memijom bila onakva kakva je bila i što su se poslije prodali.
Ti odvagaj najbolje.
Ništa, hvala tebi na pristojnosti i ukazanoj grešci.Vanja8 je napisao/la: ↑12 jul 2022, 23:23Fala bruda, informisao si nas potpunoLeonProfessional je napisao/la: ↑12 jul 2022, 23:21Ne znam, to će ti ovi upućeniji objasniti, gdje je i šta griješio ili je to bilo samo opravdanje što je otišao.
Misketovci ga kude, Amarovci mu pripisuju da je zbog njeg ona ekipa s Bajom, Amirom, Memijom bila onakva kakva je bila i što su se poslije prodali.
Ti odvagaj najbolje.![]()
Nove Alma Ras pidzame za muškarce!svrakino1921 je napisao/la: ↑12 jul 2022, 20:26
Ne ne ne i ne
Nisu ovo novi dresovi
Ovo je nova trening oprema
GOLEM SI ZELJO
Trenutno korisnika/ca: sarajevo19461987 i 5 gostiju.