Ili legendin ili Emirov, opasni su oni kad lobiraju jedno za drugo

Dobro došao!

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Mi ne lobiramo nama se pridružuju pametni i oni koji žele da pobjedeBianconeri1988 je napisao/la:Eh odmah se odluči u koji ćeš klan...
Ili legendin ili Emirov, opasni su oni kad lobiraju jedno za drugo![]()
![]()
Dobro došao!
A nisu te oprali perwollom.Drago mi je što si došaoqayxsw je napisao/la:Pozdrav svima, novi sam na forumu
Ako imate kakvu milfaču da preporučite...razmislit ćuLBJ MVP je napisao/la: Mi ne lobiramo nama se pridružuju pametni i oni koji žele da pobjede![]()
U kojem si ti Bianconeri moj?
Ma za to se obrati Dylanu on je za to zadužen.Ima jedna stara dama baš za tebeBianconeri1988 je napisao/la:Ako imate kakvu milfaču da preporučite...razmislit ćuLBJ MVP je napisao/la: Mi ne lobiramo nama se pridružuju pametni i oni koji žele da pobjede![]()
![]()
![]()
LBJ MVP je napisao/la:Ma za to se obrati Dylanu on je za to zadužen.Ima jedna stara dama baš za tebeBianconeri1988 je napisao/la:Ako imate kakvu milfaču da preporučite...razmislit ćuLBJ MVP je napisao/la: Mi ne lobiramo nama se pridružuju pametni i oni koji žele da pobjede![]()
![]()
![]()
![]()
Ja sam zadužen za PR i organizovanje legendarnih jedinica
Na tebe sam uvijek i računaoalacious je napisao/la:
Eto LBJ...racunajte na mene!
Nema brige, Andressa će ti otvoriti očidon_burza je napisao/la:Joj jebote sad sam usto
Devil je napisao/la:Jel' bilo veceras:"Gde ste jegeri stig'o Bajram".
Ja mislio leći,al moram sad jednu pojestneutralan__ je napisao/la:Zašto šutite?
Uh sad je ima sad je nema.
Rooney88 je napisao/la:E ljudi imam jedanu molbu.
Ako neko zna program za muziku da mogu izrezati jedan dio pjesme. Bio bih jako zahvalan.
Od kolijevke pa do groba, najljepše je đačko doba...Unica_Liverpool_ je napisao/la:Hjoj sutra u školu....
Jel` komplikovano skontati?alacious je napisao/la:Rooney88 je napisao/la:E ljudi imam jedanu molbu.
Ako neko zna program za muziku da mogu izrezati jedan dio pjesme. Bio bih jako zahvalan.
Ako se znas koristiti Virtual DJ studiom,to je veoma lako izvesti u njemu
Trenutno korisnika/ca: jasmin10, Quartararo i 8 gostiju.