Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

red devil88
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la red devil88 » 12 dec 2012, 07:46

Nesta sumnjam da ce SAF dovesti krilo sad u Januaru, a sto se Nania tice neka ide svakako nije vise bitna karika u timu. Bale bi bio idealan samo ne vjerujem da se on moze sad dovesti u Januaru.
Glory Glory Man United !!! :D

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 12 dec 2012, 09:56

Rooney88 je napisao/la:X puta ponovio al` neki djavo neda mira pa moram opet. Ja sam takodjer za odlazak Nania ali pod uslovom da dodje adekvatna zamjena (James, Willian, Bale...). U ovakvoj situaciji kada bi ostali samo na Ekvadorcu i polufudbaleru to nije opcija. Ipak, glasam za odlazak Portugalca jer sam siguran da ce SAF dovesti nekoga na toj poziciji. Po mogucnosti igraca koji nece toliko meljati loptu sopstvenim nogama nego neko ko ce skontati da lopta uvijek ide brze od samog igraca, pa makar mu morali Gaol pustiti da mu dokazemo.
Eto,imamo iste želje.
Jedino se nadam da možemo Nania prodati za barem 20M,jer ipak je u "najboljim" godinama. :D

paranojafredy
Kontakt:

Post Postao/la paranojafredy » 12 dec 2012, 11:19

RUMOURS : WENGER WANTS NANI TO REPLACE WALCOTT

Manchester United winger Nani is a shock £20million target for Arsenal.

The winger is in a contract row with Manchester United and could leave next month.
Arsenal are looking for a quality replacement for Theo Walcott, whose future at the Emirates looks bleak.

United want significantly more than the £14m they paid to Sporting Lisbon in 2007 and Arsenal boss
Arsene Wenger is under pressure from the board and fans to start spending big.

Nani, 26, currently sidelined with a hamstring problem, has 18 months left of his current deal.

He is on £90,000 a week and was holding out for £130,000 but United have refused to pay.

**** : The Sun
Fuck Barcelona and fuck Real Madrid
I've loved United since I was a kid

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 12 dec 2012, 11:31

SAF o Vidiću :
“No. definitely not,” the boss told ManUtd.com. “To put him in at City for his first game back would be crazy but I think the Sunderland game definitely.”
SAF o Evansu :
“Evans had a hamstring problem,” Sir Alex explained after the match. “He got it in the first half in a challenge from Balotelli but he played on while I had Chris Smalling warming up.

“It's okay if you get through the first half but if you try to start again in the second half after cooling down, it can be a problem. So I knew he'd have to come off.”
Nadam se da se SAF sjeća šta je rekao u Maju ove godine,poslije zadnjeg kola :
"I said to those Sunderland fans who were cheering for City: 'Remember the day. We won't forget that. I am telling you'.

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 12 dec 2012, 12:01

Evo i ja citam da ser Alex hoce da kupi Wallcot-a u januaru.
Ima li istine u svemu tome?
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 12 dec 2012, 13:07

betton je napisao/la:Evo i ja citam da ser Alex hoce da kupi Wallcot-a u januaru.
Ima li istine u svemu tome?
Uz boziju pomoc nema nikakve.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Anderson8
Kontakt:

Post Postao/la Anderson8 » 12 dec 2012, 13:50

Nani je instruktor fudbala za Walcotta i njemu slicne. Ko kaze da Nani ne vrijedi nikad loptu sutno nije i nikad utakmice u zivotu na zelenom terenu odigro nije.
Svi su atlete danas i fizicki savrsene masine ali talenata je malo i njih treba cijeniti. Lako je nabit loptu ko Walcott, Valencija ili se 200 puta okrenit oko svoje ose kao Young i ljudi te skontaju naravno u tunelu dok utakmica nije ni krenula.
Od Nanija ne znate sta ocekivat, vise volim njegove dvije lose partije i jednu maestralnu nego neku prosjecnost svaku utakmicu od Valencije i Younga ( mada moram reci da Young ima izvanredno kretanje, uvijek je nekako prvi u kontrama i uvijek ima prostora, nema cuvara, iznenadio me protiv Arapa )
Glory Glory Man United!

nyxem
Kontakt:

Post Postao/la nyxem » 12 dec 2012, 14:02

Anderson8 je napisao/la:Nani je instruktor fudbala za Walcotta i njemu slicne. Ko kaze da Nani ne vrijedi nikad loptu sutno nije i nikad utakmice u zivotu na zelenom terenu odigro nije.
Svi su atlete danas i fizicki savrsene masine ali talenata je malo i njih treba cijeniti. Lako je nabit loptu ko Walcott, Valencija ili se 200 puta okrenit oko svoje ose kao Young i ljudi te skontaju naravno u tunelu dok utakmica nije ni krenula.
Od Nanija ne znate sta ocekivat, vise volim njegove dvije lose partije i jednu maestralnu nego neku prosjecnost svaku utakmicu od Valencije i Younga ( mada moram reci da Young ima izvanredno kretanje, uvijek je nekako prvi u kontrama i uvijek ima prostora, nema cuvara, iznenadio me protiv Arapa )
Tačno tako, a ovdje neki jedva čekaju da ode iz United-a.Sigurno se bolja zamjena neće moći nači za pare koje je United spreman dati...

beela
Kontakt:

Post Postao/la beela » 12 dec 2012, 14:38

Ja sam za to da Valencia igra u prvom sastavu, ali nisam za to da Nani ode tek tako. Nani je itekako dobar igrac kojeg ne znam zasto neki ljudi u zadnje vrijeme ne cijene. Zna on odigrati jako dobro i mislim da bi mogao opet uhvatiti neku formu. Ali opet, ako Fergie ima u planu da dovede neku dobru zamjenu za Nania, onda zasto ne...

Vidic je spreman za Sunderland!

usput evo jedan fin gif sa derbija :)

slika slika

paranojafredy
Kontakt:

Post Postao/la paranojafredy » 12 dec 2012, 14:48

Nani je jako dobar igrac,kad ga krene smijesnim pravi cuvare,treba mu samo konstantnosti i malo vise paznje i strpljenja od strane Fergusona,bilo bi mi krivo ako ode,joj kad se sjetim gola tottenhamu njegovog prvog uh sjebem se

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 12 dec 2012, 15:04

Fergie hoce Walkotta znali ko sta vise o ovome?
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 12 dec 2012, 15:11

Cak i da Wenger posalje 20 milionai Lolcota za Nanija, ne vidim nista dobro sto moze donjeti Unitedu. Jednostavno tavki igraci kao Lolcot Unitedu ne trebaju :)
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 12 dec 2012, 15:14

Hvala @neo na ipak nekom tvom misljenju, a ne odgovoru na pitanje. :lol: :P

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 12 dec 2012, 15:52

Vidic set to return

Manchester United club captain Nemanja Vidic could return from injury to face Sunderland on Saturday, possibly in place of the doubtful Jonny Evans.

The Serbian has not featured since undergoing a knee operation in September, shortly after his fifth and last appearance of the season during a 1-0 win over Galatasaray in the UEFA Champions League.

There were rumours that Vidic was ahead of schedule and would start last Sunday’s Manchester derby, whispers Sir Alex Ferguson quickly poured scorn on when quizzed on the topic prior to kick-off.

“No. definitely not,” the boss said. “To put him in at City for his first game back would be crazy but I think the Sunderland game definitely.”

Coincidently, Vidic’s return to the first team fold directly aligns with fitness doubts over defensive-deputy Evans, who was forced off with a hamstring injury at the Etihad Stadium and, as a result, is now unlikely to face the Black Cats on Saturday.

“Evans had a hamstring problem,” Sir Alex explained after the match. “He got it in the first half in a challenge from Balotelli but he played on while I had Chris Smalling warming up.

“It's okay if you get through the first half but if you try to start again in the second half after cooling down, it can be a problem. So I knew he'd have to come off.” :D

paranojafredy
Kontakt:

Post Postao/la paranojafredy » 12 dec 2012, 16:03

Manchester United has never lost a game with both Wayne Rooney and Robin Van Persie in the starting line-up!

Shinji Kagawa, Luis Nani and Nemanja Vidic are all passed fit to play against Sunderland on Saturday.

Great News :)

mk516
Kontakt:

Post Postao/la mk516 » 12 dec 2012, 17:19

Anderson8 je napisao/la:Nani je instruktor fudbala za Walcotta i njemu slicne. Ko kaze da Nani ne vrijedi nikad loptu sutno nije i nikad utakmice u zivotu na zelenom terenu odigro nije.
Slažem se

Ja kažem da ne vrijedi i itekako sam igrao na zelenom terenu i ŠUT'O loptu :D

Ja više volim suprotno, uvijek konstantu i znati koliko ko može dati, nego da te jednom iznenadi kvalitetom, a drugi put usere npr finale LP!
Dođe vakat u kome pametan zašuti, budala progovori i fukara zaima!

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 12 dec 2012, 17:47

Gledaj , trebaš biti IQminimalist da kažeš kako ne vrijedi čovjek koji od Colea , Abidala i Lahma radi idiote kao da nemaju dana treninga . Da nije konzistentan , nije , nije ni Valencia i šta sad ? Young je blato . I pomenut ga kroz prizmu konzistentnosti i kvalitete za United je za haha .
Kad pogledaš koliko zaruđuje Balotelli ili Rooney , cigo mali igra za džeparac . A ku*ac ćeš krasni dopeljat Riberya ili Di Mariu , na kraju krajeva i Balea da zakrpe i nadoknade izgubljeno uz njegova ili njemu slična primanja .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

mk516
Kontakt:

Post Postao/la mk516 » 12 dec 2012, 18:10

Jesam li ja IQ minimalist ili ne pokazat će vrijeme. Ono šta on radi na terenu je čisti imbecilizam i glupo mi prepričavati stvari koje sam napisao 300-tinjak stranica prije. Tip jednostavno nema mozga da iskoristi predispozicije vrhunskog igrača koje mu je Bog dao. Više ne znam kakav se to danas fudbal igra i u šta se pretvara, ali u moje vrijeme igrači poput Nanija su igrali u nižerazrednim ekipama i stvarno mislim da će u takvoj i završiti.
Usput budi rečeno, nije SAF budala pa da takvu "igračinu" drži na klupi u skoro svakoj važnijoj utakmici.

Bez pokrića u vidu pravog krilnog igrača stvarno ne bih volio da on ode u Januaru, ali ako je SAF riješio, a jeste, on će otići bilo to kome drago ili ne. Što se mene tiče, nije trebao ni dolaziti. Onakvi mentalni sklopovi igraju po ovoj našoj nazovi ligi. LP
Dođe vakat u kome pametan zašuti, budala progovori i fukara zaima!

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 12 dec 2012, 18:27

Vrijeme ce pokazat al sam ubijedjen da ce nam se desit slucaj Robena iz Reala otjerase ga ljudi kao kretena mamlaza koji eto ko biva ne vrijedi tih para i onda BUM taj isti Roben godinu dvije kasnije igra finale na Bernabeu, finale koje je on svojim potezima donio Bayernu.

Nije nam ni Tevez bio kvalitet, nije vrijedio tih 25 milona a onda donese komsijama plasman u LP osvoji kup pa ligu i dokaza da smo strasno pogrijesili (pardon Fergi pogrijesio navijaci su htjeli njegov ostanak) i onda kao da to nije bilo dovoljno otjerasmo dijete koje vrijedi minimalno 10 miliona zbog 20-30 milja sedmicno.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 12 dec 2012, 18:39

motty je napisao/la:Vrijeme ce pokazat al sam ubijedjen da ce nam se desit slucaj Robena iz Reala otjerase ga ljudi kao kretena mamlaza koji eto ko biva ne vrijedi tih para i onda BUM taj isti Roben godinu dvije kasnije igra finale na Bernabeu, finale koje je on svojim potezima donio Bayernu.

Nije nam ni Tevez bio kvalitet, nije vrijedio tih 25 milona a onda donese komsijama plasman u LP osvoji kup pa ligu i dokaza da smo strasno pogrijesili (pardon Fergi pogrijesio navijaci su htjeli njegov ostanak) i onda kao da to nije bilo dovoljno otjerasmo dijete koje vrijedi minimalno 10 miliona zbog 20-30 milja sedmicno.
Nek je Tevez otisao, po meni Ferguson tu nije nista pogrijesio. Znao je da mu ne moze garantovat mjesto u prvih 11 samo bi imao probleme s njim, a dao bi velike pare. Uostalom vidjeli smo kakvo je djubre Tevez.
A za tih 20-30 milja, nisu one problem kao novac, nego sto ruse jedan cijeli sistem kojeg se Ferguson drzi. Daj njemu danas te pare, sutra hoce drugi, prekosutra treci, a nijedan ne vrijede trenutno toliko. Ako im se igra u najvecem klubu u Engleskoj nek ostanu, dokazu se, steknu iskustva i dobit ce sto zasluzuju.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.