RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Hajmo momci sacuvat vodstvo. Pokazite da ste ekipa . Feja dobra taktika sa izmjenana. Dopada mi se lol
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- SiggySinatra
- Kontakt:
saceee 2-1 u zadnjim minutamaaa 

- RezervniGolman
- Kontakt:
Pu ybmu kako nismo mogli sacuvat prednostMaestro^^ je napisao/la:Kraj 1-1.
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
za mene je ovo drugi kiks u gostima do sad! sarajevo, siroki,zeljo i kone nisu kiks ali celik i sloboda se moraju dobit, bilo to kuci ili u gostima, ako se vec prica o evropi...Maestro^^ je napisao/la:Kraj 1-1.
Šteta Bgm. Primili gol iz prekida , bila velika gužva u 16 i ovaj Selamović bukvalno ugurao loptu u gol s metra.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Šteta što se nije sačuvalo vodstvo, kod ovako slabih protivnika se moraju uzimati tri boda. Bravo za naše momke koji su otišli gore, i bravo za domaće gledaoce i navijače iz velegrada Tuzle, što su još jednom pokazali impresivnu posjetu.
- Mostarac1971
- Kontakt:
I urade Šta ? Zaigraju Hrkljuša ?SiouxLukavac je napisao/la:A možda Tuzlaci i prije ulete u terenaS_Roma je napisao/la:![]()
![]()
![]()
jedva cekam kraj utakmice
![]()

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981
-
- Kontakt:
vrijeme je da Feja ode, daj bola jedino mi ne mozemo dobit nikog na strani,a evropu bi... Kur*c
-
- Kontakt:
Ne ide Feja nikuda. Ćao.
Htio bih samo da spomenem wienultras i sjajno izdanje Fukara danas. Pošto je 7a na pikniku, danas je na slobodinoj utakmici grupu Fukere predstavljao 8b što je značajan napredak. Vidi se zrelost odmah
Htio bih samo da spomenem wienultras i sjajno izdanje Fukara danas. Pošto je 7a na pikniku, danas je na slobodinoj utakmici grupu Fukere predstavljao 8b što je značajan napredak. Vidi se zrelost odmah

- Mostarac1971
- Kontakt:
Nije do Feje... S Njim se samo može pridužiti ugovor a s pojedincima raskinuti ugovore što prije! 

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Mi danas nismo osvojili jedan bod,mi smo izgubili dva.
Ovakve ekipe u gostima trebamo od šale uzimati.Fali nam onaj pobjednički mentalitet iz prošle sezone.
Ovakve ekipe u gostima trebamo od šale uzimati.Fali nam onaj pobjednički mentalitet iz prošle sezone.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Prioriteti su cudo. Ovim igracima, i igri Veleza ne zelim Evropu ma koliko losa liga bila. Nas cilj treba biti stvaranje uslova onoj djeci u omladinskom pogonu, a ne uhljebljivanje igraca iz druge srbijanske lige po nacelu svaki igrac je dobar, samo nek' nije odavde. Seremo se svakodnevno po svojoj djeci, dok u isto vrijeme trazimo rezultate. Takav rad i nacin razmisljanja nikada necu podrzavati.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
- Kontakt:
Feja je sjajan trener - to cu uvijek reci. I naravno da nema govora o njegovom odlasku.
Ali je li ukakio motku sa biranjem igraca ove sezone - jeste (ako su istinite informacije da je on sam birao igrace). Ne znam sta je on gledao u njima, ali mislim da ove zime mu treba neko pomoci da izabere bolje igrace, jer ovo sad sto je u Velezu je lose.
Feji naravno podrska ali Velez mora postici mnogo bolje od ovoga - ovo je ispod svih mojih ocekivanja ove sezone.
I slazem se s tim da se treba okrenuti omladinskoj skoli i kaljenju svojih igraca - ali za takvo nesto treba 10 godina (nakon sto se napravi pomocni stadion i dovedu bolji treneri). Nista to ne ide preko noci. Ali u pravu si - to je najbolji put za Velez.
Ali je li ukakio motku sa biranjem igraca ove sezone - jeste (ako su istinite informacije da je on sam birao igrace). Ne znam sta je on gledao u njima, ali mislim da ove zime mu treba neko pomoci da izabere bolje igrace, jer ovo sad sto je u Velezu je lose.
Feji naravno podrska ali Velez mora postici mnogo bolje od ovoga - ovo je ispod svih mojih ocekivanja ove sezone.
I slazem se s tim da se treba okrenuti omladinskoj skoli i kaljenju svojih igraca - ali za takvo nesto treba 10 godina (nakon sto se napravi pomocni stadion i dovedu bolji treneri). Nista to ne ide preko noci. Ali u pravu si - to je najbolji put za Velez.
Zadnja izmjena: MostaracVelezovac, dana/u 01 nov 2014, 17:03, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Hmprcprckaha grc. Daj bolan, jel vi to stvarno mislite da ste bili neka sila na Tušnju, pa et trebali bi ste to k'o od šale uzeti. Na Tušnju ste bili žešća taraba i niste zasluži ni bod uzeti. Et čisto da znaš kakvi ste bili !!!tepsija je napisao/la:Mi danas nismo osvojili jedan bod,mi smo izgubili dva.
Pa upravu je čovjek ako već idu na mjesto za Evropu, morali su nas dobiti.Tuzlak04 je napisao/la:Hmprcprckaha grc. Daj bolan, jel vi to stvarno mislite da ste bili neka sila na Tušnju, pa et trebali bi ste to k'o od šale uzeti. Na Tušnju ste bili žešća taraba i niste zasluži ni bod uzeti. Et čisto da znaš kakvi ste bili !!!tepsija je napisao/la:Mi danas nismo osvojili jedan bod,mi smo izgubili dva.
Igra onako bezze na sredini, do penala niste imali konkretnog napada i šuta. Najviše ste napadali po desnoj strani ali bez prolaza, ona 2-3 opasnija udarca došla iz sredine. Podjela bodova najrealnija.
Zizu to je to. Onaj tanin supljak da se nema para za angazman trebera mladjih sa strane cista laz. Odvadi jednog izsluzenog srbijanca I dovedu covjeka koji ce pretrest omladinski pogon ... ako treba akcija I to se moze
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Ne razumijem ovaj jezik.Oprosti.Tuzlak04 je napisao/la:Hmprcprckaha grctepsija je napisao/la:Mi danas nismo osvojili jedan bod,mi smo izgubili dva.
Igramo protiv ekipe koja je u donjem domu,tik iznad zone ispadanja.Logično da je jedan bod neuspjeh.
Haj živjeli vi meni gore u Tuzlansko-Podrinjskoj nahiji,svako dobro azmirovci

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.