Kako su sad osteceni?M4kaveli je napisao/la:Uvijek Valencia i Soldado budu osteceni protiv Reala.
Osim ako nemas dokaz da Soldado ne bi naglo ubrzao svoje kretanje te stigao loptu prije Ikera koji je bio 10 metara blizi lopti nego on.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Kako su sad osteceni?M4kaveli je napisao/la:Uvijek Valencia i Soldado budu osteceni protiv Reala.
Mislim da su osteceni u zadnjoj minuti,kada je Carvalho igrao rukom.JohnLennon je napisao/la:Kako su sad osteceni?M4kaveli je napisao/la:Uvijek Valencia i Soldado budu osteceni protiv Reala.
Osim ako nemas dokaz da Soldado ne bi naglo ubrzao svoje kretanje te stigao loptu prije Ikera koji je bio 10 metara blizi lopti nego on.
Auu a koliko si ti u svom životu dvoboja Madrida i Valencije odgledao,5 ili 6 u vrh glave, paćeniče sa patološkom potrebom da te ljudi ismijavaju širom foruma.M4kaveli je napisao/la:Uvijek Valencia i Soldado budu osteceni protiv Reala.
A onome ko je vidio nešto drugo, slobogno nek' oftamologa posjeti. Prvo poluvrijeme za zaboraviti, nadam se barem jednoj ili dvije astistencije Oezila do kraja tekme.bparena je napisao/la:Nije bio penal - covjeka lopta u grudi udarila.
madridist je napisao/la:Auu a koliko si ti u svom životu dvoboja Madrida i Valencije odgledao,5 ili 6 u vrh glave, paćeniče sa patološkom potrebom da te ljudi ismijavaju širom foruma.M4kaveli je napisao/la:Uvijek Valencia i Soldado budu osteceni protiv Reala.
Još jedan u nizu stručnjaka koji nisu čuli za prirodan položaj ruke...DesimaL je napisao/la: Mislim da su osteceni u zadnjoj minuti,kada je Carvalho igrao rukom.
Ti ništa ne upratiš. Ionako ne znaš ništa od nogometa.M4kaveli je napisao/la:Moram priznati da to nisam upratio bas najbolje.
Ali cesto se desavaju ovakve situacije bas protiv Valencie ..
Raul_64 je napisao/la:Ma vala bio je milimetarski ofsajd , kao i sekundu kasnije Benzemin(koji je bio al sve je u par milimetara bilo)
Ko je Alves ?Monolog je napisao/la:Alves, Modrić, Khedira + Ozil koji se vraća po loptu da to liči na nešto![]()
to je donekle i razlog problema i sto vjerovatno Xabi i Modric ne mogu koegzistirat
jedan drugog guse , jer i jedan i drugi su navikli da kreiraju napade i imaju onu prvu loptu od koje sve krece
Po meni nije ovo prirodni polozaj ruke,ali nema veze nezelim se svadjatiRealMoudrid je napisao/la:Još jedan u nizu stručnjaka koji nisu čuli za prirodan položaj ruke...DesimaL je napisao/la: Mislim da su osteceni u zadnjoj minuti,kada je Carvalho igrao rukom.
Moraš savladati gradivo
prirodan položaj ruke + nema namjere = čista igra
neprirodan položaj ruke + ima ili nema namjere = penal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.